![]() |
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2) +----- موضوع: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-F-1) |
RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Niloofar89 - 26-05-2015 سلام..وقت بخیر. میبخشید یه سوالی در ارتباط با مدارک مورد نیاز سفارت. من ترجمه رسمی ریزنمرات و دانشنامه رو دارم ولی مهر دادگستری و وزارت خارجه ندارند. در واقع به دلایلی هنوز موفق به گرفتن تایید وزارت علوم نشدم..برای سفارت این دو مهر ضروری هستند؟ با سپاس RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - MaMi - 26-05-2015 (26-05-2015, 03:02 PM)'Niloofar89' نوشته: سلام..وقت بخیر. طبق تجربه من و تعدادی از دوستان، سفارت از شما ترجمه ریزنمرات رو نخواهد خواست ولی برای اطمینان خاطر خودتون اگر دوست دارید همراهتون باشه، در این صورت هم، همون ترجمه رسمی بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه، کفایت میکنه.
RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - MaMi - 09-06-2015 سوالات زیر رو یکی از دوستان برای من در پیام خصوصی ارسال کرده، سوالات به همراه پاسخ ها رو اینجا قرار میدم، به این امید که این سوالات، سوالات سایر دوستان هم باشه؛
نقل قول: 1- اگر این ریزنمرات رو برای سفارت ارائه میدید، خیر 2- در اکثر موارد، همین که شما ریزنمرات رو میدید دارالترجمه رسمی، ترجمه میکنه، کفایت میکنه و نیازی به مهر دادگستری نیست (برای اطمینان میتونید این موضوع رو از دانشگاه مقصد هم بپرسید) 3- در این مورد میتونید به تاپیک سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه مراجعه کنید 4- همونطور که بارها اشاره شده، سفارت از شما ترجمه ریزنمرات رو نخواهد خواست ولی برای اطمینان خاطر خودتون اگر دوست دارید همراهتون باشه، در این صورت هم، همون ترجمه رسمی بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه، کفایت میکنه. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - miladr - 11-08-2015 سلام. اگه ممکنه یه توضیحی در مورد کل هزینه هایی که بابد بابت گرفتن ویزای تحصیلی باید پرداخت کنیم بفرمایید. من در مورد هزینه های سفارت و ... مطلبی رو پیدا نکردم. ممنونم RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Torkan - 11-08-2015 (11-08-2015, 02:58 AM)miladr نوشته: سلام. درود سفارت آمریکا برای ویزای تحصیلی f-1 فقط دو تا هزینه داره. 200 دلار برای sevis-fee 160 دلار برای گرفتن وقت سفارت.MRV Fee همین. بااحترام، ترکان RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Zachariah - 29-10-2015 سلام من برای ثبت نام و گرفتن وقت سفارت میخام اقدام کنم. لطفا به سوالات زیر پاسخ بدید: 1- آیا برای وقت گرفتن باید شماره و یا کد خاصی رو از I20 وارد کنیم؟ من هنوز I20 به دستم نرسیده. 2- میشه مراحل گرفتن وقت رو با لینک های لازم بفرستید. من سایت مربوط به وقت رو چک کردم و وقت خالی نبود. میشه بگید باید بهشون ایمیل بزنم که وقت بگیرم؟ آیا با ایمیل زدن وقت میدن؟ 3- در فرم Ds-160 نیاز هست که کشوری رو برای سفارت انتخاب کنیم(در صفحه اول) . آیا میتوان مثلا فرمDs-160 رو برای سفارت دوبی پر کرد و بعد از آنکارا وقت گرفت؟ (به دلیل پر شدن وقت مصاحبه) 4- مدارک پزشکی در روز مصاحبه مورد نیاز هست؟ آیا کلا نیاز به مدرک پزشکی هست؟ با تشکر- امیدوارم هرچه زودتر پاسخ شما رو دریافت کنم. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - MaMi - 30-10-2015 دوست من، شما اگر ارسال های این تاپیک رو مطالعه میفرمودید، قطعا به جواب تمام سوالاتتون میرسیدید... 1- برای اخذ وقت، باید فرم I20 یا حداقل Sevis Code درج شده روی اون رو داشته باشید. 2- مراحل اخذ وقت مصاحبه سفارت رو میتونید در تاپیک us-visa.info مشاهده کنید. در تعدادی از سفارت ها مثل ترکمنستان، میتونید با ایمیل برای اخذ وقت، اقدام کنید. 3- بله میتونید. سوالات مرتبط با DS-160 رو در این تاپیک دنبال کنید. 4- خیر RE:مدرک برای ثابت کردن برگشت به ایران ویزای. F-1 - behnam61 - 07-11-2015 با سلام یک سوال داشتم من برای مستر رشته عمران دانشگاه کالیفرنیا اقدام کردم البتهconditional در صورتی بخواهم برگشتنم به ایران را پس از پایان تحصیلاتم اثبات کنم میتونم از اقامت 22 ساله پدرم در کویت استفاده کنم مبنی بر اینکه به علت وابسته بودنم به کشورم نخواستم این اقامت کویت را بگیرم و پس از دریافت مدرکم به کشورم بر میگردم من پاسپورت باطل شده پدرم را برای اثبات دارم لطفا جواب سوالم را بدهید ممنونم RE: مدرک برای ثابت کردن برگشت به ایران ویزای. F-1 - Babak - 10-11-2015 (07-11-2015, 12:21 PM)behnam61 نوشته: با سلام یک سوال داشتم من برای مستر رشته عمران دانشگاه کالیفرنیا اقدام کردم البتهconditional معمولا این موضوع که آیا شما به کشور خودتون وابستگی دارید یا خیر بیشتر نظر آفیسره و خیلی با دلیل و مدرک نمیشه ثابت کرد، مگر این که شما اقامت یک کشور غربی رو داشته باشید یا سفرهای زیادی به کشورهای غربی کرده باشید. به نظر من اقامت پدر شما در کویت خیلی تاثیر زیادی در این زمینه نخواهد داشت، ولی اگر احیانا در این زمینه ازتون سوالی شد میتونید بهش اشاره کنید. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - behnam61 - 24-11-2015 با سلام ممنونم از جوابتان من اقامت کشوری را ندارم و همینطور به کشورهای اروپایی سفر نکردم من میتونم از این شرایطم به عنوان وابستگی عاطفی به خانواده در ایران استفاده کنم؟ و من همیطور سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم به من کمکی میکند؟ و یک سوال. دیگری داشتم من سوالاتی که امکان دارد آفیسر از من بپرسد به انگلیسی و همینطور جوابش را به انگلیسی حفظ کردم البته من به خاطر کلاس های که رفتم سطح زبانم متوسط هست حالا من میخواهم در صورتی که از من برای انتخاب زبان مصاحبه سوال شد انگلیسی را انتخاب کنم اگر بتونم بیشتر سوالات که از من پرسیده میشود به انگلیسی جواب بدم ممکن است در قبولی ویزایم تاثیر داشته باشد؟ منونم از شما |