17-07-2014, 02:59 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 17-07-2014, 03:00 PM توسط ahmadpashaei.)
(17-07-2014, 01:29 PM)'sepinaz' نوشته:من اخبار voa رو دانلود کردم از irlanguage
ولی مستندهای bbc و national geo و بقیه ی اخبارها رو از کجا می تونم بدست بیارم
من مستند cosmos a spacetime odyssey رو نگاه میکنم و نمیدونم مفیده یا نه؟
قصد اصلی برای آزمون هست ولی میخوام جنرال رو قوی کنم
اینم بگم که مدت زیادی از زبان دور بودم و در حد کتابای دانشگاه و آمادگی برای ارشد زبان خونده بودم
اخیرا تو مرکز آموزش های زبان خارجه دانشگاه تهران تعیین سطح دادم و الان summit 1 هستم
کمی در اینترنت بگردین،در سایتهای دانلود خود ایران بیشترشون موجودن و آپدیت میشن همیشه.مثل downloadha,p30download,......
برای متن ها و پادکستهای National Geo هم در سایت خودش.
اون آموزشگاه بسیار معتبره پس سطح خیلی خوبی دارید.از استاداش بخوبی استفاده کنید.
برای متن ها و پادکستهای National Geo هم در سایت خودش.
اون آموزشگاه بسیار معتبره پس سطح خیلی خوبی دارید.از استاداش بخوبی استفاده کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم