سلام
متاسفانه دو مشکل در روند کار من پیش اومده:
متاسفانه دو مشکل در روند کار من پیش اومده:
1) متوجه شدم استادم روی برخی پروژه های حساس کار میکنه و یکی از منابع فاندش هم وزارت دفاع هست. بنا با مشورتی که با یکی از دوستان داشتم ایشون مراحل زیر رو بهم پیشنهاد دادن. میخواستم بپرسم آیا شما تاییدشون می کنید و آیا پیشنهاد دیگری دارید؟
۱- با دانشکده صحبت کنم و ازشون بخوام که در صورت امکان اسم استاد رو در آی.۲۰ ننویسن
۲- در صورت عدم امکان ۱، فاندم رو تبدیل به تی.ای کنم به صورتی که نامی از استاد ذکر نشه
۳- اگر امکان تبدیل به تی.ای هم وجود نداشت، با همون فاند آر.ای و تصحیحات روی رزومه، انگیزه نامه، ریسرچ پلن امن و ... توکل کنم و اقدام کنم. در صورت امکان هم نامه ای از استاد بگیرم تا کانفیرم کنه فاندم از وزارت دفاع نیست و پروژه ام هم جزو حساس ها نیست
2) مساله ی دیگه ای که باهاش مواجهم باردار بودن همسرم هست که میتونه در مساله ویزا مشکل بوجود بیاره. با توجه به اینکه ان شاءالله فرزندم اوایل تیرماه به دنیا میاد و احتمالا باید اواخر آگوست در آمریکا باشم، بعد از تولد دیگه خیلی دیر میشه و حتما باید حدود فروردین یا اردیبهشت ماه (قبل از تولد فرزندم) برای ویزا و مصاحبه اقدام کنیم. (من F1 و همسر و فرزندم F2). به نظرم رسید اگر مدارک پزشکی مبنی بر تولد فرزندم قبل از رفتن به آمریکا رو به سفارت نشون بدم میتونه مناسب باشه)
با توجه به این مسائل، شما کدوم سفارت رو برای کیس من مناسب تر میدونید؟
خیلی ممنون از کمک تون