09-06-2013, 01:50 PM
(09-06-2013, 01:32 PM)'ahmadrzr' نوشته: با سلام در يك مورد نياز به كمك فوري دوستان دارم . من براي خودم و همسرم فرم DS-160 رو پر كردم و در سفارت ارمنستان فقط براي خودم حساب كاربري ايجاد كردم و البته اطلاعات همسرم رو هم از من خواست ولي قبل از تعيين وقت سايت به مشكل خورد و هنوز نتونستم وقت بگيرم سوال اول بايد براي همسرم هم حساب كاربري جدا ايجاد كنم؟ و ديگه اينكه تا اونجايي كه توضيح دادم فقط يه 160 دلار خواست چكار بايد بكنم؟ اگر دوستان سريع جواب بدن خيلي ممنون مي شم.
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
شما برای dependent ها نیازی به ایجاد حساب کاربری ندارید و ایشون رو فقط به عنوان dependent در حساب کاربری تون وارد میکنید. بعد از افزودن اسم همسر به پروفایلتون، از شما یک 160 دلار دیگر هم خواهد خواست، یعنی به ازای هر نفر، 160 دلار باید بپردازید.
شما برای dependent ها نیازی به ایجاد حساب کاربری ندارید و ایشون رو فقط به عنوان dependent در حساب کاربری تون وارد میکنید. بعد از افزودن اسم همسر به پروفایلتون، از شما یک 160 دلار دیگر هم خواهد خواست، یعنی به ازای هر نفر، 160 دلار باید بپردازید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.