24-11-2012, 09:21 PM
درود
MaMi به خوبی راهنمایی تون کرده!شما باید بیشتر بگردید و پرس و جو کنید...حال چند نکته هست که من هم اضافه می کنم:
اینکه هیچی در موردش بحث نشده رو من نمی دونم چجوری بهش رسیدید
land evaluation و اینجور موارد رو باید اگر در دپارتمان های خارج از ایران دنبالش هستید باید به دپارتمان های محیط زیست (environmental science) و جغرافیا و بعضی کشاورزی مراجعه کنید...
توجه داشته باشید که اساتید بعضا بین شاخه ای کار می کنن و شما باید مقالات و علایق تک تک اساتید رو نگاه کنید تا با مباحثی که در ذهنتون هست مقایسه کنید
MaMi به خوبی راهنمایی تون کرده!شما باید بیشتر بگردید و پرس و جو کنید...حال چند نکته هست که من هم اضافه می کنم:
اینکه هیچی در موردش بحث نشده رو من نمی دونم چجوری بهش رسیدید
land evaluation و اینجور موارد رو باید اگر در دپارتمان های خارج از ایران دنبالش هستید باید به دپارتمان های محیط زیست (environmental science) و جغرافیا و بعضی کشاورزی مراجعه کنید...
توجه داشته باشید که اساتید بعضا بین شاخه ای کار می کنن و شما باید مقالات و علایق تک تک اساتید رو نگاه کنید تا با مباحثی که در ذهنتون هست مقایسه کنید
(24-11-2012, 03:04 PM)env.plan نوشته: یکی از بخش های محیط زیست که اصلا در موردش حرفی زده نمیشه مبحث ارزیابی توان و آمایش سرزمین و....هستش.من هرجا دنبال اطلاعات واسه رشته محیط زیست هستم فقط در مورد مهندسی محیط زیست یا منابع طبیعی و... این ها صحبت شده.کسی نیست که در مورد مباحثی که من تو ذهنمه نظری بده؟؟؟؟؟؟