در این تاپیک به معرفی اطلاعات مفید در فرودگاه و مراحل پرواز پرداخته میشود. لطفاً تجربیات خود را با دوستان خود به اشتراک گذارید.
.
اطلاعات مفید برای پرواز و فرودگاه
|
در این تاپیک به معرفی اطلاعات مفید در فرودگاه و مراحل پرواز پرداخته میشود. لطفاً تجربیات خود را با دوستان خود به اشتراک گذارید.
.
24-09-2011, 04:25 AM
قبل از اینکه اولین تجربه پرواز به خارج از کشور به سیدنی را داشته باشم، یک دوست عزیزی این اطلاعات را برای من آماده کرده بود. امیدوارم برای شما هم مفید باشد:
نقل قول:سلام بهرام جان .
24-09-2011, 05:23 AM
این تاپیک رو که دیدم یادم افتادم تجربه خودم رو اینجا بگم که مابقی دوستان حواسشون باشه.
من پروازم از تهران، فرودگاه امام خمینی ساعت 4:40 صبح به مقصد آنکارا بود. بعد از تحویل بار و چک کردن چمدون و صدور کارت پرواز، من منتظر بودم تا پروازم از سالن فرودگاه پیج بشه. منتظر بودن همانا و مورد عنایت قرار گرفتن ما که از پرواز جا نموندیم همانا این نکته رو خواستم بازگو کنم که خیلی به پیجر سالن در فرودگاه اعتماد نکنید. (بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
من اولین بار که به کانادا پرواز کردم از ایران با ایران ایر به لندن رفتم و بعد از لندن به ونکوور پرواز کردم. فاصله بین دو پرواز ۲ ساعت بود که به نظر کافی میرسید، اما ایران ایر حدود ۵۰ دقیقه تاخیر داشت و وقتی در فرودگاه Heathrow نشست، بهش گیت ندادند و ما حدود ۲۵ دقیقه هم تو هواپیما منتظر گیت شدیم. فرودگاه Heathrow هم بسیار بزرگه و خیلی دردسر و اضطراب کشیدیم تا بالاخره در دقایق آخر موفق شدیم سوار هواپیما بشیم. این رو خواستم بگم که اگر پرواز شما connection داره و باید خط هوایی رو عوض کنید، حتما سعی کنید که ۳-۴ ساعت فاصله بین دو پرواز باشه که دچار مشکلات مشابهی نشید.
البته اگر به خاطر تاخیرِ پرواز اول، پرواز دوم خودتون رو از دست بدید مسؤولیتی متوجه شما نیست و خط پرواز اولی باید پرواز دوم رو برای شما بگیره، اما اعصاب خردی و کلی اتلاف وقتش به هر حال شامل حال شما خواهد شد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
07-10-2011, 07:11 PM
دوستانی که تجربه خروج از کشور رو داشته اند، لطفاً بگید خودتون دیدید یا از کسی شنیدید که به CD و DVD های غیر اصل و به قول معروف قفل شکسته که تو ایران پر هست، تو فرودگاه گیر بدند؟ اگر دیدید به نظرتون بهترین راه حل برای بردن این نرم افزارها چیه؟
07-10-2011, 08:57 PM
پژمان جان
بسیار بعیده که چنین اتفاقی بیافته و من تا بحال نشنیدم. یکی از دوستان من هست که بعد از سالها زندگی در امریکا همچنان هنوز هر نرمافزاری میخواد رو خانوادهاش از ایران براش پست میکنند و مشکلی هم براش پیش نیومده. اگر بخواهید خیلی احتیاط کنید، میتونید از CD یا DVDها image بگیرید و روی یک hard disk بریزید و hard disk رو با خودتون بیارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
07-10-2011, 10:00 PM
(07-10-2011, 07:11 PM)Pejman نوشته: دوستانی که تجربه خروج از کشور رو داشته اند، لطفاً بگید خودتون دیدید یا از کسی شنیدید که به CD و DVD های غیر اصل و به قول معروف قفل شکسته که تو ایران پر هست، تو فرودگاه گیر بدند؟ اگر دیدید به نظرتون بهترین راه حل برای بردن این نرم افزارها چیه؟ من هم موردی رو سراغ ندارم. من خودم کلی سی دی همرام بود و هاردم که هیچ موردی واسه چک کردن پیش نیومد. بابک هم گفت، بنظرم اگه یه هارد داشته باشین که تمام موارد لازم رو توش بریزید خیلی بهتره. بهرحال CD or DVD هم عمر زیادی ندارن. (بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
پژمان جان تجربه دوستان کاملا درست است.من بدترین نمونه cd های قفل شکسته که کینگ باشد همراهم بود و هیچ کس حتی داخل کیفم را هم نگاه نکرد.در واقع به جز پاسپورت چک کوچک ترین چک دیگری نشدم و می تونستم هر چیزی بیارم.اگر خیلی نگران این cd ها هستی راه دیگر به جز چیزی که دوستان گفتند این است که مجموعه cd ها رو با چند عکس از خودت ببری میدان انقلاب و در پاساژ های اونجا بخواهی عکست را روی cd ها جایگزین نوشته های روی cd بکنند.در این صورت تو فرودگاه هیچ کس شک نمی کند که محتویات cd چیست و فکر می کنند عکس های خانوادگی است.
(اگر این پست مشمول قانون تقلب می شود خودت می تونی پاکش کنی ) کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
12-12-2011, 02:01 AM
با سلام.
من تابهحال نپریده بودم. میخواستم بپرسم چمدون و ساک دستی چه محدودیت حجمی ای داره؟ پرواز از فرودگاه امام خمینی است با KLM... راستی کار خاصی باید تو فرودگاه انجام بدم ؟ پرواز 3.30 صبح است... ساعت چند فرودگاه باشم؟ مال من E-ticket هست.. فقط باید پرینت بگیرم ازش دیگه .. آره؟ با تشکر (12-12-2011, 02:01 AM)Hamidreza_ut نوشته: با سلام.محمد رضا جان مواظب باش دریازده نشی(شوخی میکنم) اما کلا پروازهای طولانی پدیده جت لگ از پیامدهاشون هست، که فکر کنم پرواز شما خیلی کوتاه و راحت باشه اما به هرحال در حال حاضر تقریبا تمام بلیط های صادره الکترونیکی هستید و شما هیچ مشکلی نخواهی داشت، خیلی راحت میری بلیطتت رو نشون میدی و کارت پروازت رو میگیری و باتوجه به اینکه پرواز شما هم یک سره هست، پرواز خیلی راحت و بدون استرسی رو سپری خواهی کرد...البته میزان وسایلی که شما میتونی ببری به کلاس پروازی و شرکت شما بستگی داره...فکر میکنم برای KLM یک چکدان 23 تا 30 کیلویی میتونید ببرید(احتمالا 23 کیلو) و در مورد واسلی داخل هواپیما هم میتونید یک کوله پشتی با خودتون ببرید در خیلی موارد دوستون یک ساک دستی هم با خودشون میبرند و مشکلی پیش نخواهد اومد.... سعی کنید 2 تا 3 ساعت قبل پرواز فرودگاه باشید شما مشکل خاصی نخواهید داشت...البته من تاحالا از تهران برای پرواز بین الملی نپریدم...اما از شما عوارض خروج طلب خواهند کرد که شما با نشون دادن ویزای تصیلتون سعی کنید از این مقوله جا خالی بدهید.....بعد هم باید بارهاتون رو تحویل بدهید و منتظر باز شدن گیت برای سوار شدن به هواپیما باشید.... یک نکته:سعی کن از E-Ticket خودتون که پرینت گرفتید همراهش کنید با یک مهر از آژانسی که ازش خریداری کردید...البته اگر باشه بهتره والا اگر نباشه مشکلی پیش نخواهد اومد براتون. با آرزوی پروازی خوش برای شما.... |
|