عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
گزارش اشکالات در نسخه جدید فروم

صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گزارش اشکالات در نسخه جدید فروم
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
22-06-2015, 06:14 AM
همون طور که احتمالا متوجه شده‌اید، نرم‌افزار سایت به‌روز شده و ظاهر سایت هم تغییراتی کرده. در نسخه جدید سعی شده که از تکنولوژی‌های مدرن وب استفاده بشه و رابط کاربری بهبود پیدا کنه.
متاسفانه معمولا این تغییرات بدون اشکال نیستند و به خصوص تعدد مرورگرهای اینترنتی و نسخه‌های مختلف اون‌ها باعث می‌شه که ما نتونیم به راحتی نرم‌افزار سایت رو با تمام انواع مرورگرها چک کنیم. به همین خاطر لطفا اگر اشکالی می‌بینید در این موضوع گزارش کنید و در گزارش خودتون به موارد زیر اشاره کنید:

۱. سیستم عاملی که استفاده می‌کنید، مثلا Windows 8، Linux یا Mac OS X
۲. مرورگری که استفاده می‌کنید، مثلا Firefox، Chrome و غیره و ترجیحا نسخه (version) مرورگر
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-06-2015, 06:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2015, 06:31 PM توسط Glee.)
(22-06-2015, 06:14 AM)Babak نوشته: همون طور که احتمالا متوجه شده‌اید، نرم‌افزار سایت به‌روز شده و ظاهر سایت هم تغییراتی کرده. در نسخه جدید سعی شده که از تکنولوژی‌های مدرن وب استفاده بشه و رابط کاربری بهبود پیدا کنه.
متاسفانه معمولا این تغییرات بدون اشکال نیستند و به خصوص تعدد مرورگرهای اینترنتی و نسخه‌های مختلف اون‌ها باعث می‌شه که ما نتونیم به راحتی نرم‌افزار سایت رو با تمام انواع مرورگرها چک کنیم. به همین خاطر لطفا اگر اشکالی می‌بینید در این موضوع گزارش کنید و در گزارش خودتون به موارد زیر اشاره کنید:

۱. سیستم عاملی که استفاده می‌کنید، مثلا Windows 8، Linux یا Mac OS X
۲. مرورگری که استفاده می‌کنید، مثلا Firefox، Chrome و غیره و ترجیحا نسخه (version) مرورگر

سلام،

برای من چندتا مورد پیش اومد با بروزرسانی سایت:

- با باز کردن صفحه فروم برای اولین بار، فونتها و صفحه به هم ریخت، که البته با ctrl - حل شد این مشکل.
- مشکل در امتیازدهی، که با آپدیت جاوا برطرف شد.
- با بازکردن بخش کتابخونه، به قسمت visa application وارد میشه!
- و اینکه به صورت اتفاقی تونستم به پست یکی از دوستان (فرید)، دوبار امتیاز بدم...
- و اینکه دیگه نمیشه پیام های پروفایل رو حذف کرد؟

(windows 7 ، firefox 38.0.5 )

ممنون Smile
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-06-2015, 07:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2015, 07:39 PM توسط shubizkumbuli.)
سلام
از زحماتتون برای نصب نرم افزار جدید سپاسگزارم
فکر کنم با آخرین تغییرات انجام داده شده تعدادی از تنظیمات privacy بهم خورده. برای مثال پیام بازدید کننده من که غیر فعال بود مجدد فعال شد.
همچنین من دیگه تو کنترل پنل تنظیماتش رو نمی بینم.
امضا رو هم که می بینید به چه روزی افتاده :-)

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-06-2015, 08:44 PM
(22-06-2015, 06:21 PM)ftn نوشته: سلام،

برای من چندتا مورد پیش اومد با بروزرسانی سایت:

- با باز کردن صفحه فروم برای اولین بار، فونتها و صفحه به هم ریخت، که البته با ctrl - حل شد این مشکل.
- مشکل در امتیازدهی، که با آپدیت جاوا برطرف شد.
- با بازکردن بخش کتابخونه، به قسمت visa application وارد میشه!
- و اینکه به صورت اتفاقی تونستم به پست یکی از دوستان (فرید)، دوبار امتیاز بدم...
- و اینکه دیگه نمیشه پیام های پروفایل رو حذف کرد؟

(windows 7 ، firefox 38.0.5 )

ممنون Smile

سپاسگزارم.
- لینک کتابخانه درست شد.
- منظورتون از این که تونستید به یک نفر دو بار امتیاز بدید چیه؟ یعنی برای یک پست تونستید دو بار به ایشون امتیاز بدید؟ می‌شه لینک پست رو بدید لطفا؟
- پیام‌های پروفایل ظاهرا برای کاربران عادی قابل حذف نیست. بررسی خواهم کرد.

(22-06-2015, 07:38 PM)shubizkumbuli نوشته: سلام
از زحماتتون برای نصب نرم افزار جدید سپاسگزارم
فکر کنم با آخرین تغییرات انجام داده شده تعدادی از تنظیمات privacy بهم خورده. برای مثال پیام بازدید کننده من که غیر فعال بود مجدد فعال شد.
همچنین من دیگه تو کنترل پنل تنظیماتش رو نمی بینم.
امضا رو هم که می بینید به چه روزی افتاده  :-)

- تنظیمات privacy فکر نکنم عوض شده باشه، اما تنظیمات پیام پروفایل تغییر کرده، چون قسمت پیام پروفایل به کل عوض شده و از پلاگین قبلی استفاده نمی‌کنیم. در نتیجه تنظیماتش هم جدیده. در کنترل پنل و در قسمت «ویرایش تنظیمات» باید قسمت رو با عنوان «پروفایل من» ببینید که از اون طریق باید بشه تنظیماتش رو عوض کرد.
- در مورد امضا، من امکان تغییر فونت رو غیرفعال کردم. به همین خاطر شما نمی‌تونید نوع فونت رو عوض کنید و اگر قبلا این کار رو کرده باشید، فقط کد تغییر فونت رو به شما نمایش می‌ده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-06-2015, 09:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2015, 09:02 PM توسط shubizkumbuli.)
(22-06-2015, 08:44 PM)Babak نوشته: - تنظیمات privacy فکر نکنم عوض شده باشه، اما تنظیمات پیام پروفایل تغییر کرده، چون قسمت پیام پروفایل به کل عوض شده و از پلاگین قبلی استفاده نمی‌کنیم. در نتیجه تنظیماتش هم جدیده. در کنترل پنل و در قسمت «ویرایش تنظیمات» باید قسمت رو با عنوان «پروفایل من» ببینید که از اون طریق باید بشه تنظیماتش رو عوض کرد.
- در مورد امضا، من امکان تغییر فونت رو غیرفعال کردم. به همین خاطر شما نمی‌تونید نوع فونت رو عوض کنید و اگر قبلا این کار رو کرده باشید، فقط کد تغییر فونت رو به شما نمایش می‌ده.

ممنون از پاسختون

نوع فونت یا اندازه فونت؟ کلا تغییرات رنگ و اندازه فونت در امضا بسیار مفید هست. نوعش مهم نیست!

یک باگ جدید. الان که پیام من و دوست دیگر quote کردید برای من دو بار آگاهسازی اومد!! در نوع خودش جالب بود.

در ضمن اگر امکان داشت emoji ها رو هم می گنجوندید خوب بود.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

22-06-2015, 09:08 PM
نوع فونت قابل تغییر نیست، اندازه و رنگش قابل تغییره.

دو بار آگاه‌سازی باگ نبود، من پست شما رو اشتباها دو بار در دو پست نقل قول کرده بودم. یکیش رو حذف کردم.

فعلا اینقدر اشکال داریم که به این زودی به تغییرات غیرضروری مثل emoji نخواهم رسید، اما اگر فرصت کنم حتما.

نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-06-2015, 10:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2015, 10:41 PM توسط Glee.)
(22-06-2015, 08:44 PM)Babak نوشته: سپاسگزارم.
- لینک کتابخانه درست شد.
- منظورتون از این که تونستید به یک نفر دو بار امتیاز بدید چیه؟ یعنی برای یک پست تونستید دو بار به ایشون امتیاز بدید؟ می‌شه لینک پست رو بدید لطفا؟
- پیام‌های پروفایل ظاهرا برای کاربران عادی قابل حذف نیست. بررسی خواهم کرد.
خیلی ممنون بابت زحماتی که برای فروم میکشید Smile
-ممنون
-بله دقیقا منظورم همین هست. البته بعد که برای دو نفر دیگه امتحان کردم نشد و فقط بروزرسانی میشد امتیاز.
بفرمایید : پست
- ممنون
- یه مورد دیگه هم این هست که وقتی بالای صفحه نشون داده میشه که پیغام بازدیدکننده ای دارم، و روش کلیک میکنم تا وارد پروفایل شم، در دفعه اول خبری از پیغام های بازدید کننده نیست و باید دوباره رو تب پیام ها کلیک کرد تا نشون داده شه. البته شاید این مشکل برای من پیش اومده باشه و مشکل بزرگی هم نیست.
نقل قول  

آفلاین Mehrap
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-06-2015, 11:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2015, 11:49 PM توسط Mehrap.)
سلام
من با موبايلم نميتونم امتياز بدم. روي گزينه full version هم كه كليك ميكنم باز هم اين حالت فعال نميشه و روي فول ورژن نميره. علامت + هم كه دوستان گفتن كنار گزينه امتياز نمي بينم. در ضمن رتبه به كاربر هم نمي تونم بدم Sad گوشي من آيفونه با iOS 8.3 و مرورگرم هم سافاريه.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

23-06-2015, 12:38 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-06-2015, 01:16 AM توسط M1KE.)
من هم همین ios8.3 رو دارم و با safari کار می کنم ولی علامت + رو همونطور که در عکس می بینید وجود داره.

البته به نظر میرسه برای اینکه عمل کنه می بایست الگوریتم پیچیده ای از کلیک ها روی علامت + و کلمه امتیاز انجام بشه و من هنوز نتونستم فرمول دقیق اون رو کشف کنم! 

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-06-2015, 02:02 AM
(22-06-2015, 11:06 PM)Mehrap نوشته: سلام
من با موبايلم نميتونم امتياز بدم. روي گزينه full version هم كه كليك ميكنم باز هم اين حالت فعال نميشه و روي فول ورژن نميره. علامت + هم كه دوستان گفتن كنار گزينه امتياز نمي بينم. در ضمن رتبه به كاربر هم نمي تونم بدم Sad گوشي من آيفونه با iOS 8.3 و مرورگرم هم سافاريه.

من از روی اندروید با مرورگرهای مختلف که امتیازدهی رو امتحان میکنم حروف قاطی پاطی نشون میده. مثل دوران ماقبل یونیکد که وجود فونت مخصوص اون نوشته لازم بود باشه.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »