عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 143 144 145 146 147 148 149 150 151 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,461
22-06-2015, 01:47 PM
(22-06-2015, 12:53 PM)fatima204 نوشته: سلام دوستان
من لیسانس شیمی کاربردی آزاد تهران مرکز با معدل 16.61
ارشد شیمی آلی سراسری تهران با معدل 17.15
یه مقاله آی اس آی باایمپکت 2.1 دارم
میخواستم بدونم برای رنک 400تا 500 چقدر شانس پذیرش با فاند کامل دارم و نمرات زبانم حدودا باید چند باشه؟
هدفم اینه از یه دانشگاه رنک پایین پذیرش بگیرم بعد ترنسفر کنم. ممنون

بنظر من با یک نمره زبان خوب (تافل بالا 100 و اسپیکینگ 26) و جی ار ای های خوب به راحتی می تونی در دانشگاههای با رنک خیلی خوب پذیرش بگیری و نیاز به ترنسفر کردن نیست.
نقل قول  

آفلاین Bardia92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,462
24-06-2015, 08:09 PM
سلام دوستان
من لیسانس بیوتکنولوژی آزاد تبریز با معدل 16.5 هستم
تافل 102
gre:
Verbal: 154
Quantitative: 165
Writing: 3.0
به نظرتون شانسم برای پذیرش از هر دانشگاه آمریکا ولی با فاند چقدره؟ فعلا درمورد رنکینگ ها سرچ نکردم. فقط میخوام شانسمو بدونم.
بینهایت ممنونم.
نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

#1,463
24-06-2015, 11:51 PM
(24-06-2015, 08:09 PM)Bardia92 نوشته: سلام دوستان
من لیسانس بیوتکنولوژی آزاد تبریز با معدل 16.5 هستم
تافل 102
gre:
Verbal: 154
Quantitative: 165
Writing: 3.0
به نظرتون شانسم برای پذیرش از هر دانشگاه آمریکا ولی با فاند چقدره؟ فعلا درمورد رنکینگ ها سرچ نکردم. فقط میخوام شانسمو بدونم.
بینهایت ممنونم.

سلام
شانش پذیرشت (فقط با دیدن نمرات) خوبه ولی فاند واسه مسترز خیلی کم میشه که بدن.
نقل قول  

آفلاین Bardia92
**
نقل قول

#1,464
26-06-2015, 11:34 AM
(24-06-2015, 11:51 PM)acronia نوشته: سلام
شانش پذیرشت (فقط با دیدن نمرات) خوبه ولی فاند واسه مسترز خیلی کم میشه که بدن.

خیلی ممنون از جوابتون
زحمت نباشه یه سوال دیگه هم دارم:
من الان ترم 6 رو تموم کردم. یعنی اگه بخوام اقدام کنم باید برای fall 2016 درخواست بدم که تا اون موقع هنوز تحصیلم تموم نشده.
به نظرتون اقدام کنم یا بمونه برای 2017؟
نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,465
26-06-2015, 11:57 AM
(26-06-2015, 11:34 AM)Bardia92 نوشته: خیلی ممنون از جوابتون
زحمت نباشه یه سوال دیگه هم دارم:
من الان ترم 6 رو تموم کردم. یعنی اگه بخوام اقدام کنم باید برای fall 2016 درخواست بدم که تا اون موقع هنوز تحصیلم تموم نشده.
به نظرتون اقدام کنم یا بمونه برای 2017؟

به خیلی از پارامتر ها بستگی داره. مثل براورد هزینه های اپلای که حد اقل حداقل 1 ملیون تومن میشه، کنکور (اگه بخواید بدید)، یک سال تلف شدن عمر، زمان امتحانات پایان ترم 8، منقضی شدن اعتبار آزمون زبان اگه بخواید برای 2017 اقدام کنید  ددلاین سفارت ها(مثلا ایتالیا 19 تیر ماه)، کم نشدن معدل دو ترم آخر و . . . 
پیشنهاد من به شما اینه که این تابستان وقت خیلی زیادی بذارید برای پیدا کردن دانشگاه. ترم 7 واحد های معقول بردارید و همزمان اپلای کنید به دانشگاه هایی که بیشترین احتمال پذیرش رو دارید . برای کاهش هزینه ها هم دانشگاههایی هستن اپلیکیشن فی نمیگیرن. اونارو اپلای کنید. پروژه رو ترم 7 بردارید و خورد خورد انجامش بدید  تا بتونید اخر اردیبهشت سال بعد تمومش کنید چون اگه پذیرش بگیرید اون موقع سرتون وحشتناک شلوغه. اگه پذیرش گرفتید که با انتخاب معقول حتما شدنیه، که میرید. اگه نه حالا با فراغ بال بیشتر سال بعد با اطلاعات بیشتر هم اپلای میکنید و هم کنکور میدید(سوپاپ اطمینان)
نقل قول  

آفلاین morishadmehr
**
نقل قول

#1,466
29-06-2015, 12:52 PM
سلام دوستان و وقت به خیر،
من ارشد مکانیک خوندم با معدل 15. در حال حاضر یه مقاله ISI مستخرج از پایان نامه سابمیتی دارم، یه مقاله-کنفرانس داخلی مستخرج از پایان نامه ام چاپ شده دارم و 4 مقاله ISI با ایمپکت های 1 تا 1.2 هم مستخرج از پروژه کسر خدمت سربازی (پس از فارغ التحصیلی) دارم که اکسپت شده اند و البته میشه تا دو سه مقاله دیگه هم از این پروژه سابمیت کنم تو فرصت باقیمونده.
در مقاله های پایان نامه، اسمم اول خورده و در مقاله های پروژه سربازی، تو دو تاش اسمم دوم (بعد از استاد راهنمای پروژه) و دوتای دیگه سوم و چهارم خورده. موضوع پایان نامه و پروژه خدمت تا حدی مشابهت دارند.
در حال حاضر دارم برای تافل میخونم (دو ماه دیگه آزمون دارم) و بعدش هم برای GRE.
سوال اصلی من اینه که در مورد مقاله ها به ترتیب اولویت از بین موارد زیر چه پارامترهایی مهمتره به طوریکه بدون نیاز به نمره بالای GRE و با تافل بین 80 تا 90، بتونم فاند کامل بگیرم از یه دانشگاه متوسط یا خوب یا ممتاز تو آمریکا؟
مقاله حتما مستخرج از پایان نامه باشه؟ ایمپتک ژورنال؟ محل قرارگیری اسم در مقاله؟ تعداد مقالات؟ سطح کیفی مقاله و ژورنال؟ 
خیلی ممنون.
نقل قول  

آفلاین morishadmehr
**
نقل قول

#1,467
29-06-2015, 12:54 PM
سلام دوستان و وقت به خیر،
من ارشد مکانیک خوندم با معدل 15. در حال حاضر یه مقاله ISI مستخرج از پایان نامه سابمیتی دارم، یه مقاله-کنفرانس داخلی مستخرج از پایان نامه ام چاپ شده دارم و 4 مقاله ISI با ایمپکت های 1 تا 1.2 هم مستخرج از پروژه کسر خدمت سربازی (پس از فارغ التحصیلی) دارم که اکسپت شده اند و البته میشه تا دو سه مقاله دیگه هم از این پروژه سابمیت کنم تو فرصت باقیمونده.
در مقاله های پایان نامه، اسمم اول خورده و در مقاله های پروژه سربازی، تو دو تاش اسمم دوم (بعد از استاد راهنمای پروژه) و دوتای دیگه سوم و چهارم خورده. موضوع پایان نامه و پروژه خدمت تا حدی مشابهت دارند.
در حال حاضر دارم برای تافل میخونم (دو ماه دیگه آزمون دارم) و بعدش هم برای GRE.
سوال اصلی من اینه که در مورد مقاله ها به ترتیب اولویت از بین موارد زیر چه پارامترهایی مهمتره به طوریکه بدون نیاز به نمره بالای GRE و با تافل بین 80 تا 90، بتونم فاند کامل بگیرم از یه دانشگاه متوسط یا خوب یا ممتاز تو آمریکا؟
مقاله حتما مستخرج از پایان نامه باشه؟ ایمپتک ژورنال؟ محل قرارگیری اسم در مقاله؟ تعداد مقالات؟ سطح کیفی مقاله و ژورنال؟ 
خیلی ممنون.
نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,468
29-06-2015, 01:42 PM
(29-06-2015, 12:54 PM)morishadmehr نوشته: سلام دوستان و وقت به خیر،
من ارشد مکانیک خوندم با معدل 15. در حال حاضر یه مقاله ISI مستخرج از پایان نامه سابمیتی دارم، یه مقاله-کنفرانس داخلی مستخرج از پایان نامه ام چاپ شده دارم و 4 مقاله ISI با ایمپکت های 1 تا 1.2 هم مستخرج از پروژه کسر خدمت سربازی (پس از فارغ التحصیلی) دارم که اکسپت شده اند و البته میشه تا دو سه مقاله دیگه هم از این پروژه سابمیت کنم تو فرصت باقیمونده.
در مقاله های پایان نامه، اسمم اول خورده و در مقاله های پروژه سربازی، تو دو تاش اسمم دوم (بعد از استاد راهنمای پروژه) و دوتای دیگه سوم و چهارم خورده. موضوع پایان نامه و پروژه خدمت تا حدی مشابهت دارند.
در حال حاضر دارم برای تافل میخونم (دو ماه دیگه آزمون دارم) و بعدش هم برای GRE.
سوال اصلی من اینه که در مورد مقاله ها به ترتیب اولویت از بین موارد زیر چه پارامترهایی مهمتره به طوریکه بدون نیاز به نمره بالای GRE و با تافل بین 80 تا 90، بتونم فاند کامل بگیرم از یه دانشگاه متوسط یا خوب یا ممتاز تو آمریکا؟
خیلی ممنون.

سلام 
معدلتون مناسبه ولی واسه ارشد خیلی بالا نیست پس وقتی اپلای کردید تاکیدتون باید رو مقالات باشه البته اگر به مقیاس 4 ببرید بیشتر میشه معدلتون احتمالا. تافل رو معمولا دانشگاهها واسه دکترا استانداردشو کمی بالاتر میذارن. بسیاری از دانشگاهها رو دیدن که به جای 80 گذاشتن 85 و یا 90 ولی خیلیاشون هم اینطوری نیستن. پس سعی کنید بالای 90 شید. دنبال استاد زیاد بگردید. سعی کنید قانعشون کنید که مطالب رو اشراف دارید. برای جی آر ای هم اکثر قریب به اتفاق دانشگاههای آمریکا مینیمم رو 145 برای وربال 155 و 3 برای رایتینگ گذاشتن. پس اگر وقت زیادی روی جی آر ای نمیذارید. حد اقل اینا رو پاس کنید. منم همین کارو کردم. در کل نگران پذیرش نباشید. اگر خوب بگردید و عاقلانه اپلای کنید حتما پذیرش میگیرید. من به شما با این شرایطتون دانشگاههای آمریکا و استرالیا رو پیشنهاد میکنم. حدس میزنم از دانشگاههای پلیتکنیک نیویورک و دانشگاه بین المللی فلوریدا بتونید پذیرش بگیرید چون مشابهشو قبلا دیدم. البته اونا دانشگاههای دولتی تهران بودنا(تاثیر کمتره ولی بی تاثیر هم نیست)
نقل قول  

آفلاین hussen
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,469
29-06-2015, 01:47 PM
1- كارشناسي: مكانيك ماشينهاي كشاورزي/ كارشناسي ارشد: مكانيك ماشينهاي كشاورزي
2- كارشناسي: دانشگاه تبريز - كارشناسي ارشد: دانشگاه تهران
3- كارشناسي: 16.54 - كارشناسي ارشد: 18.20
4- زبان دارم ميخونم فعلا در حد UpperIntermediate هستم و فكر ميكنم IELTS رو 6 بگيرم
5- يك مقاله داخلي دارم و يك مقاله ISI هم دارم مينويسم
6-دو توصيه نامه مي تونم بگيرم
ميخوام در مقطع دكترا فول فاند بگيرم.(منظورم اينه كه شهريه ندم و حقوق هم بگيرم.) آيا امكانش هست؟ در چه رنكي از دانشگاه ها ميتونم اينجوري پذيرش بگيرم؟
از راهنماييتون بينهايت متشكرم
نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,470
29-06-2015, 09:12 PM
(29-06-2015, 01:47 PM)hussen نوشته: 1- كارشناسي: مكانيك ماشينهاي كشاورزي/ كارشناسي ارشد: مكانيك ماشينهاي كشاورزي
2- كارشناسي: دانشگاه تبريز - كارشناسي ارشد: دانشگاه تهران
3- كارشناسي: 16.54 - كارشناسي ارشد: 18.20
4- زبان دارم ميخونم فعلا در حد UpperIntermediate هستم و فكر ميكنم IELTS رو 6 بگيرم
5- يك مقاله داخلي دارم و يك مقاله ISI هم دارم مينويسم
6-دو توصيه نامه مي تونم بگيرم
ميخوام در مقطع دكترا فول فاند بگيرم.(منظورم اينه كه شهريه ندم و حقوق هم بگيرم.) آيا امكانش هست؟ در چه رنكي از دانشگاه ها ميتونم اينجوري پذيرش بگيرم؟
از راهنماييتون بينهايت متشكرم

معدل کارشناسی و ارشدتون خوبه. البته به مقیاس 4 ببرید بیشتر هم میشه. دقت کنید اکثر دانشگاهها حد اقل رو برای زبان 6.5 گذاشتن(همه جا چه آمریکا چه اروپا چه استرالیا و حتی دانشگاههای ترکیه و مالزی هم اکثرا 6.5 بودن تا اونجا که میدونم ولی دانشگاههایی هم پیدا میشن که 6 گذاشتن ولی خیلی کمترن). پس سعی کنید بیشتر شید. مقالاتتون خیلی کمک میکنن. با گشتن دنبال استاد و قانع کردنشون که با توجه به مقالاتتون به مطالب اشراف دارید میتونه فول فاندتون رو قطعی کنه. دو تا توصیه نامه کم هست. مخصوصا برای دکترا حداقل حداقل 3 تا رفرنس باید هنگام اپلای ارائه بدید. البته مثلا دانشگاههای ایتالیا و بعضی از دانشگاههای آلمان و جاهای دیگه تو اروپا راه میان ولی چرا خودتونو به این دانشگاهها  محدود کنید؟  امکانش حتما هست اگر وقت زیادی برای گشتن بذارید و عاقلانه اپلای کنید. برای رنک دانشگاه هم الان نمیشه گفت. یه کم شانسیه ممکنه حتی از زیر 60 هم بتونید بگیرید اگر استاد خوب رو پیدا کنید اون رو قانع کنید. من یه دوست داشتم شرایطش شبیه شما بود و حتی استاد هم پیدا نکرده بود. از دانشگاه Irvine کالیفورنیا و riverside‌ پذیرش فول فاند گرفت. (البته نمره جی ار ای خیلی بالایی داشت). 
یادمه دانشگاه Texas at Tyler  رشته ماشین های کشاورزی رو به صورت تخصصی داشت.اگر فقط به فکر رفتن هستید فکرمیکنم اگر اونجا اپلای کنید حتما پذیرش بگیرید. دانشگاه رنک بالایی نیست ولی برای سوپاپ اطمینان خوبه. در کل شرایطتون خوبه به نظر من. موفق باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 143 144 145 146 147 148 149 150 151 ... 224 بعدی »