عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
Research Plan برای سفارت آمریکا

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Research Plan برای سفارت آمریکا
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 10
08-06-2013, 12:06 AM
از اونجایی که بعضی از اساتیدی که تا بحال دانشجوی ایرانی نداشته اند، ممکن است با Research Plan و محتواش آشنا نباشند، یک نمونه از Research Plan مناسب رو قرار میدم که میتونید ازش استفاده کنید؛

Non-Immigrant Visa Unit
Subject: Mr. First Name Surname's Doctoral Study at the University of XXX

To whom it may concern

Mr./Mrs. [Put your name here] has been admitted to the Ph.D. program in XXX Engineering at the University of XXX. I have offered him a full Graduate Research or Teaching Assistant appointment for the 2013-2014 academic year, commencing with the Fall 2013 semester. The purpose of this letter is to characterize the particulars of his graduate study under my supervision

His research: The research emphasis in my research lab includes fundamental principles and computational methods used to analyze and design mechanical systems. In particular, Mr./Mrs. [Put your name here] will be doing research in [Put a sentence here explaining very general ideas about your future research works]. He will carry out experiments to verify his theoretical results

His technology access: Research undertaken in my lab is published in open, peer-reviewed journals. My research lab does not conduct research that is classified, confidential, or relevant to military technology. Therefore, Mr./Mrs. [Put your name here] will not have access to any form of confidential or restricted technology or information, because such technology and information is not available in our program at the University of XXX

Please do not hesitate to contact me should you need further information

Sincerely

Professor XXX
Department of XXXEngineering
The University of XXX

با تشکر از Tarkan78
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-10-2013, 09:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-10-2013, 09:00 PM توسط Torkan.)
ممنون از تمام دوستان
یه سوال:
واسه فردی که کارشناسی ارشد میره که دیگه research plan لازم نیست درسته؟ در واقع کسی که مستر پذیرش داره رو میگم
همون رزومه کافیه دیگه؟
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-10-2013, 09:05 PM
بله، Research Plan در اکثر موارد مربوط به دانشجویان دکتری میشه، حتی مواردی بوده که دانشجوی دکتری TA بوده و ازش Research Plan خواسته نشده. ولی برای اطمینان، دوستان پیشنهاد میکنند حتی اگر TA هستید یا اگر دانشجوی کارشناسی ارشد خواهید بود و Research Plan ندارید، خودتون در حد نهایتا دو پاراگراف کوتاه، در مورد پروژه/زمینه ای که فکر میکنید، قرار هست روی اون کار کنید، بنویسید یا حداقل از نظر ذهنی خودتون رو برای این سوال افسر که "در اون دانشگاه چکار/پروژه ای میخوای انجام بدی؟" آماده کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-10-2013, 06:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-10-2013, 06:17 PM توسط Torkan.)
دوستان فایلی راجع به  research plan پیدا کردم از دانشگاه texas at austin که براتون میذارم.

فایل‌های پیوست
.pdf   ex-plan.pdf (اندازه 79.56 KB / تعداد دانلود: 319)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-10-2013, 10:16 PM
(30-10-2013, 06:14 PM)'Charming' نوشته: دوستان فایلی راجع به  research plan پیدا کردم از دانشگاه texas at austin که براتون میذارم.

Research Plan به منظورهای مختلفی نوشته می‌شه، که یکی از مهم‌ترین‌هاش به منظور گرفتن تایید پروژه یا نیروی انسانی مورد نیاز و شروع کار هست. این نوع research planها معمولا نسبتا مفصل هستند و به نظر می‌رسه که فایلی که شما پیوست کردید هم برای تایید پروژه یا چیزی شبیه به این نوشته شده باشه. research planهایی که برای سفارت ارسال می‌شه معمولا ساده‌تر هستند و چیزی در حد یک صفحه‌اند که توضیحات کلی در مورد نوع کار و مطالبی که در موردشون تحقیق خواهد شد رو در بر دارند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-04-2015, 11:33 PM
سلام. من PhD شیمی از دانشگاه یوتاه (the University of Utah) پذیرش گرفتم و تا اونجایی که من میدونم اولین ایرانیه دانشکده ی شیمی هستم. متاسفانه دانشکده حاضر نیست به من ریسرچ پلن بده چون میگه تو هنوز استادت مشخص نیس و TA هستی. من حتی ازشون خواهش کردم که حداقل یه نامه بدن که من به هیچ چیز حساسی دسترسی ندارم گفتن اینم نمیتونن بنویسن. من 12 می آنکارا وقت سفارت دارم. به شدت نگرانم که نکنه بخاطر نداشتن ریسرچ پلن از دانشگاه من ریجکت شم. من خودم تصمیم گرفتم یه ریسرچ پلن بنویسم ولی میترسم بگن نه حتما باید دانشگاه بنویسه. شما چه راهی پیش روی من میذارید؟ من دخترم و هیچ سابقه کاریه حساسی هم ندارم. بنظرتون به مشکل میخورم؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-05-2015, 09:25 AM
(30-04-2015, 11:33 PM)'مهمان' نوشته: سلام. من PhD شیمی از دانشگاه یوتاه (the University of Utah) پذیرش گرفتم و تا اونجایی که من میدونم اولین ایرانیه دانشکده ی شیمی هستم. متاسفانه دانشکده حاضر نیست به من ریسرچ پلن بده چون میگه تو هنوز استادت مشخص نیس و TA هستی. من حتی ازشون خواهش کردم که حداقل یه نامه بدن که من به هیچ چیز حساسی دسترسی ندارم گفتن اینم نمیتونن بنویسن. من 12 می آنکارا وقت سفارت دارم. به شدت نگرانم که نکنه بخاطر نداشتن ریسرچ پلن از دانشگاه من ریجکت شم. من خودم تصمیم گرفتم یه ریسرچ پلن بنویسم ولی میترسم بگن نه حتما باید دانشگاه بنویسه. شما چه راهی پیش روی من میذارید؟ من دخترم و هیچ سابقه کاریه حساسی هم ندارم. بنظرتون به مشکل میخورم؟

سلام

استادتون مشخص نیست؟ ببینید من قصدم این نیست که نگرانتون کنم و امید که حتما ویزا رو بگیرید. اما به این شیوه به سفارت رفتن بدن ریسک نیست. شما مشخص نیست قراره چیکار کنید. دارید میرید که بعدا روی یه چیزی کار کنید. به همین بهانه یکی از دوستان نزدیک من از دبی رد شد. با این اوصاف شما روی کاغذ بنویسید که به کار فلانی علاقه دارم و بعد از گذروندن یکسال (احتمالا کورس ندارید تو این یکسال؟) قراره طبق صحبت هایی که باهاشون کردمRA ایشون بشم. و در مورد کاری که علاقه دارید روش کار کنید بنویسید. به هر حال مشخص نیست که چی میشه شما صرفنظر از این قضیه خیلی محکم و قوی مصاحبه کنید انگار میدونید با کی و رو چی قراره کار کنید. 

موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین light20
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-04-2016, 06:26 PM
با سلام
دوستان برای بچه های علوم انسانی با رشته های غیر حساس هم لازم هست که در ریسرچ پلن شون این نکته درج بشه که دانشجو به اطلاعات و تکنولوژی حساس دسترسی ندارد؟  و هم چنین در مورد منبع فاند؟ ممنون میشم از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-05-2016, 12:47 PM
به نظرم ضرورتی نداره اشاره کنید و کمی غیرعادی هست. تنها در صورتی که در جایی به طور مستقیم سوال شده باشه باید پاسخ منفی بدین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-05-2016, 04:03 PM
برای ارشد معماری که ریسرچ پلن لازم نیست ؟ من جایی خوندم که باید بگیم BY COURSE هستیم. معنیشم دقیق نمی دونم یعنی چی. 
مثلا باید بگم ? The architecture is by course
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »