عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی مکانیک و هوافضا مباحث مربوط به تغییر گرایش یا رشته در مکانیک و هوافضا

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مباحث مربوط به تغییر گرایش یا رشته در مکانیک و هوافضا
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-05-2011, 01:21 AM
در این تاپیک سوالات و نظرات خود را پیرامون تغییر رشته یا گرایش در مکانیک و هوافضا برای گرفتن پذیرش مطرح کنید.
نقل قول  

آفلاین el mira
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2013, 01:13 AM
سلام
با موقعیت کارشناسی سیالات و ارشد هوافضا(پیشرانش)، به نظرتون در مقطع دکترا برا شانس گرفتن فاند از آمریکا یا کانادا، بهتره که همون هوافضا رو ادامه بدم یا برا مکانیک اقدام کنم؟
درصورتی که بهتر باشه دکترا تغییر رشته بدم، میشه پایان نامه ارشد رو در رابطه با موضوعات مکانیکی(تبدیل انرژی) کار کنم تا برا دکترا هم راحت تر باشه یا نیازی نیست و تغییر رشته، در پذیرش تو این مقطع مشکلی ایجاد نمیکنه؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-09-2013, 08:00 PM
(02-09-2013, 01:13 AM)'el mira' نوشته: سلام
با موقعیت کارشناسی سیالات و ارشد هوافضا(پیشرانش)، به نظرتون در مقطع دکترا برا شانس گرفتن فاند از آمریکا یا کانادا، بهتره که همون هوافضا رو ادامه بدم یا برا مکانیک اقدام کنم؟
درصورتی که بهتر باشه دکترا تغییر رشته بدم، میشه پایان نامه ارشد رو در رابطه با موضوعات مکانیکی(تبدیل انرژی) کار کنم تا برا دکترا هم راحت تر باشه یا نیازی نیست و تغییر رشته، در پذیرش تو این مقطع مشکلی ایجاد نمیکنه؟

سلام، با توجه به اینکه رشته های هوافضا و مکانیک جاهای زیادی همپوشانی دارند، از بابت تغییر رشته از یکی به دیگری مشکلی پیش نمیاد. بیشتر زمینه کاری شما در دوره ارشد و دروسی که پاس کردید تعیین کننده است. به هر حال چون رشته مکانیک رو دانشگاه های بیشتری ارائه می کنن، می تونید در انتخاب پایان نامه زمینه ای رو انتخاب کنید که امکان ادامه تحصیل در رشته مکانیک رو هم داشته باشید.

نقل قول  

آفلاین mmohaqeqf
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-03-2014, 01:46 PM
من رشته لیسانسم مکانیک هستش با گرایش تأسیسات حرارتی و برودتی (دانشگاه علم و صنعت - واحد اراک - روزانه - کارشناسی پیوسته- دروسمون همون دروس مکانیک سیالات هستش به اضافه یکسری کارگاه تأسیساتی)، رشته فوقم مهندسی بیومکانیک هستش (زیرگروه مهندسی پزشکی که بچه های مکانیک قبول میشن توش). میترسم اگر گرایش لیسانسم نوشته بشه، تو ذوقشون بخوره؟ اینطور نیست؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-03-2014, 01:52 PM
خیلی ها هستند که گرایش لیسانس شون حرارت و سیالات بوده ولی در مقطع ارشد گرایششون به طراحی کاربری، خودرو، مهندسی پزشکی و ...تغییر دادند از این بابت نگران نباشید. فقط در sop یک کمی توضیح بدید دلیل عوض کردن گرایش شما چی بوده. 
(10-03-2014, 01:46 PM)'mmohaqeqf' نوشته: من رشته لیسانسم مکانیک هستش با گرایش تأسیسات حرارتی و برودتی (دانشگاه علم و صنعت - واحد اراک - روزانه - کارشناسی پیوسته- دروسمون همون دروس مکانیک سیالات هستش به اضافه یکسری کارگاه تأسیساتی)، رشته فوقم مهندسی بیومکانیک هستش (زیرگروه مهندسی پزشکی که بچه های مکانیک قبول میشن توش). میترسم اگر گرایش لیسانسم نوشته بشه، تو ذوقشون بخوره؟ اینطور نیست؟
با تشکر

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین فرهاد56
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-02-2015, 09:27 PM
سلام دوستان
من قضیه ام با همه فرق می کنه. من لیسانس تو یه دانشگاه نظامی مهندسی ترافیک هوایی خوندم با معدل ۱۴.۵۷ و تو ارشد مهندسی هوافضا با معدل ۱۶.۸۳ و می خوام برای دکترا مکانیک اپلای کنم. لیسانسم مهندسی هست اما هیچ ربطی به هوافضا و مکانیک نداره و این منو اذیت خواهد کرد برای اپلای. اییلتس ۶.۵ دارم و چهاتا مقاله isi که ایمپکت هر چهارتا بالای ۳ هست. تو ارشد فقط انرژی کار کردم. با توجه به لیسانسم آیا شانسی برای دانشگاهی مثل alberta دارم؟ شما پیشنهادی دارید و آیا کسی با وضعیت من دیدید؟
ممنون دوستان
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-02-2015, 03:50 PM
(20-02-2015, 09:27 PM)'فرهاد56' نوشته: سلام دوستان
من قضیه ام با همه فرق می کنه. من لیسانس تو یه دانشگاه نظامی مهندسی ترافیک هوایی خوندم با معدل ۱۴.۵۷ و تو ارشد مهندسی هوافضا با معدل ۱۶.۸۳ و می خوام برای دکترا مکانیک اپلای کنم. لیسانسم مهندسی هست اما هیچ ربطی به هوافضا و مکانیک نداره و این منو اذیت خواهد کرد برای اپلای. اییلتس ۶.۵ دارم و چهاتا مقاله isi که ایمپکت هر چهارتا بالای ۳ هست. تو ارشد فقط انرژی کار کردم. با توجه به لیسانسم آیا شانسی برای دانشگاهی مثل alberta دارم؟ شما پیشنهادی دارید و آیا کسی با وضعیت من دیدید؟
ممنون دوستان

سلام بر شما.من تا اونجا که می‌دونم مشکلی‌ نداره ، البته من توضیحات خودم رو اینجا واسه شما نوشتم.آزاد اندیش باشی‌

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر