عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE Subject سوالات و آشنایی کلی مربوط به آزمون GRE Subject

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و آشنایی کلی مربوط به آزمون GRE Subject
آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-11-2012, 02:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-11-2012, 02:25 AM توسط khorshid20.)
خب خداروشکر چون من اصلا ماشین حساب ندارم.میونه ای هم باش ندارم.فقط میشه بگی از کجا میدونی؟منظورم اینه که منبعی که کلا شرایط امتحان توش نوشتهشده باشه؟مثلا چیزی می تونیم بخوریم؟موبایل میشه همراهمون باشه اونجا تحویل بدیم یا کلا جایی برای تحویل وسایل نیست؟ساعت چند باید اونجا باشیم و چند شروع میشه و...؟
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-11-2012, 03:24 AM
درود
خورشید جان منبع خودم که قبلن امتحان دادم. موبایل ببر ولی باید خاموش کنی. خوراکی میدن ولی مبتونی با خودت ببری. اگر جدیدن ماشین حساب ازاد باشه خودشون میدن که بعید میدونم ازاد باشه. ساعت چند اونجا باشی رو کارتت می نویسه ولی قاعتا 8:30 صبح. ضمنا کد دانشگاه ها رو وارد نکردی باید کارت و زودتر بگیری و کدها رو بنویسی و اسکن کنی و ایمیل بزنی به موسسه ETS.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Sooks
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-11-2012, 03:05 AM
(11-07-2012, 09:33 AM)QUPHAS نوشته: من که در مورد تغییرش چیزی نشنیدم! من آخرین امتحانی که برگذار شد شرکت کردم(آپریل). نمره ای که به شما میدن تابع عملکرد شما نسبت سایر شرکت کننده هاست. در کارنامه یک نمره(از 200 تا 990) و یک درصد به شما گزارش میشه. اون درصد، درصد افرادیه که توی همون آزمون از شما عملکرد ضعیفتری داشتن یعنی تعداد جواب های درست موثر کمتری داشتن. نمره شما تابع همین درصد هست نه تعداد جواب های درست. مثلا ممکنه یک آزمون خیلی آسون باشه و با 90 سوال درست (موثر) نمره 990 بیارید، اما بوده آزمونی هم که اینقدر سخت باشه که تقریباً با 65 سوال درست نمره 990 بیارید در هر دو حالت احتمالاً درصدی که آوردید 97-98% خواهد شد. یک کلام اگر 97% بیارید 990 میشید بدون در نظر گرفتن تعداد سوال ها!
سابجکت قیزیک هم 100 تا سوال در سطح فیزیک پایه و فیزیک جدیده. سوال ها واقعاً سادست. همین موضوع دوستان رو گول میزنه (چون با آزمون های ایران مقایسه میکنن!) مثلاً اکثراً که از آزمون میان بیرون خوشحالن که چقدر آسون بود و مثلا 50-60 تا جواب دادن اما باید بدونن که یک سری آدم داغون هستن بالای 80-90 تا جواب میدن و نمرشون نسبت به اونها سنجیده میشه!!!
راستی نمره منفی داره . در سابجکت فیزیک وزن همه سوال ها یکسانه.
سلام
آدم داغون رو خوب اومدی Big Grin
میخواستم بدونم شیمی هم نمره منفی داره؟
نقل قول  

آفلاین edram
**
نقل قول

01-05-2013, 09:59 PM
با سلام
gre subject برای مکانیک وجود نداره. اینطوری که خیلی بد میشه.دیگه نمیشه توجیه منطقی برای معدل پایین کارشناسی آورد. به نظرتون راهه دیگه ای هست و ایا میتونم gre subject یه رشته دیگه نزدیک به مکانیکو امتحان بدم. دکتری مکانیک میخوام بخونم
با تشکر
نقل قول  

آفلاین siavash_2210
**
نقل قول

12-11-2013, 10:13 PM
سلام دوستان GRE واسه رشته عمران به صورت subject هست یا general؟
بعد من هیچ اطلاعی در مورد این آزمون ندارم که اصن چی هست و کجا یا چجوری باید ثبت نام کرد این آزمونو؟!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-11-2013, 10:44 PM
(12-11-2013, 10:13 PM)'siavash_2210' نوشته: سلام دوستان GRE واسه رشته عمران به صورت subject هست یا general؟
بعد من هیچ اطلاعی در مورد این آزمون ندارم که اصن چی هست و کجا یا چجوری باید ثبت نام کرد این آزمونو؟!

دوست عزیز واسه شما general هستش
راجع به امتحان بهتره اول اینجا رو کامل بخونی
http://www.academiacafe.com/wiki/doku.php?id=gre
نحوه ثبت نام
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...RE-General
امتحان تو ایران کاغذی هستش و سه بار برگزار میشه...شما میتونی از طریق شرکت ها به راحتی ثبت نام کنی و احتمالا در اینده از خود سنجش دوباره ثبت ناماش شروع میشه
ETS.ORG سایت رسمی هست میتونی قشنگ همه چی رو بخونی
مهر و ابان و بهمن امتحان هست
احساس میکنم کلا با نحوه APPLY اشنا نیستین بهتره جزوه رو بخونین

(01-05-2013, 09:59 PM)'edram' نوشته: با سلام
gre subject برای مکانیک وجود نداره. اینطوری که خیلی بد میشه.دیگه نمیشه توجیه منطقی برای معدل پایین کارشناسی آورد. به نظرتون راهه دیگه ای هست و ایا میتونم gre subject یه رشته دیگه نزدیک به مکانیکو امتحان بدم. دکتری مکانیک میخوام بخونم
با تشکر

دوست عزیز سایر موارد رزومه چی شد پس؟ مقاله هم مهمه...حتما لازم  نیس همه چی رو با جی ار ای جبران کنین کهSmile...
ولی چون بحث اینجا جی ار ای هست شما میتونی ریاضی جی ار ای بدی یا حتی فیزیک بلاخره رزومه هر چی قوی تر بهتر...هر چند خود GENERAL واسه شما کافیه دیگه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Elias.Saber
**
نقل قول

11-12-2013, 02:37 PM
دوستان سلام

در مورد GRE Subject یه سوال برام پیش اومد. اینکه از چه سرفصل هایی از دروس کامپیوتر برای آزمون استفاده میشه. یه سوال دیگه اینکه من کلا با فرمت این آزمون آشنا نیستم. چطور میشه خودمو آماده کنم.

ممنون میشم راهنماییم کنین[img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

11-12-2013, 03:22 PM
(11-12-2013, 02:37 PM)'Elias.Saber' نوشته: دوستان سلام
در مورد GRE Subject یه سوال برام پیش اومد. اینکه از چه سرفصل هایی از دروس کامپیوتر برای آزمون استفاده میشه. یه سوال دیگه اینکه من کلا با فرمت این آزمون آشنا نیستم. چطور میشه خودمو آماده کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین[img]images/smilies/smile.gif[/img]

طبق این لینک دیگه سابجکت کامپیوتر برگزار نمیشه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین بهنوش
**
نقل قول

Heart  22-12-2013, 11:50 PM
(31-01-2011, 12:55 PM)'Pejman' نوشته: چنانچه سوالی پیرامون آزمون GRE Subject دارید و یا نیاز به آشنایی کلی با این آزمون دارید از این تاپیک استفاده کنید. سوالات مرتبط با منابع مطالعاتی، ثبت نام، و ارسال (report) نمره را در تاپیک مربوطه مطرح کنید و از پرسیدن آنها در این تاپیک خودداری فرمایید.

سلام دوستان عزیز خوشحالم که با سایت شما عزیزان اشنا شدم واقعا خسته نباشید اطلاعات خیلی خوبی رو در اختیارم قرار دادید البته سوالاتم زیاده که در هر تاپیک مخصوص اگه بشه میپرسم.اما فعلا سوال اولم
من رشتم برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی است کارشناسی ارشد هستم برای بورسیه تحصیلی میخوام اقدام کنم البته راحب کشور و شرایط بعد میپرسم اما سوالم اینه ایا امتحان gre رو باید حتما بدم برای بورسیه؟همه کشورها این امتحان رو میخواد؟و اینکه راجب این امتحان یه توضیح بهم بدید .شنیدم سوالات بسیار سختی داره.اگه بگید نحوه سوالات چه مدل است و چجوری باید اماده شم.و ایا چقدر تاثییر گذار است نتیجه این امتحان در بورسیه؟

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

22-12-2013, 11:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-12-2013, 12:06 AM توسط Torkan.)
(22-12-2013, 11:50 PM)'بهنوش' نوشته:
سلام دوستان عزیز خوشحالم که با سایت شما عزیزان اشنا شدم واقعا خسته نباشید اطلاعات خیلی خوبی رو در اختیارم قرار دادید البته سوالاتم زیاده که در هر تاپیک مخصوص اگه بشه میپرسم.اما فعلا سوال اولم
من رشتم برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی است کارشناسی ارشد هستم برای بورسیه تحصیلی میخوام اقدام کنم البته راحب کشور و شرایط بعد میپرسم اما سوالم اینه ایا امتحان gre رو باید حتما بدم برای بورسیه؟همه کشورها این امتحان رو میخواد؟و اینکه راجب این امتحان یه توضیح بهم بدید .شنیدم سوالات بسیار سختی داره.اگه بگید نحوه سوالات چه مدل است و چجوری باید اماده شم.و ایا چقدر تاثییر گذار است نتیجه این امتحان در بورسیه؟

سلام و خوش امد
اولا ببینید رشته شما سابجکت میخواد یا جنرال که یه دفعه اشتباه امتحان ندید؟
کلا جی ار ای قدیس امریکاست و بیشتر واسه ایالات متحده به درد میخوره و قطعا واسه فاند تاثیر داره و شدید هم داره. واسه بعضی کشورها هم تاثیر داره ولی نه انچنان زیاد.مثلا واسه دانشگاههای مطرح ترکیه قسمت ریاضی جنرال به نسبت مهمه.
البته شنیدن کی بود مانند دیدن! ولی پیشنهاد من اینه کل این 6 صفحه رو بخونید اگه سابجکت باید بدید ولی اگر جنرال باید بدید که گفتم بسته به رشته تون داره اینجا رو ببینید:
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General
بااحترام
یه نکته یادم رفت:
شاید GMAT لازم باشه واسه رشتتون
اون رو دوستان مطلع بگن براتون
این رشته " برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی" برای اولین باره میشنوم!
جالبه!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »