08-09-2013, 04:35 PM
مدرک لیسانس را برای کارهای برنامه نویسی قبول می کنند؟
همه کارهای برنامه نویسی تیمی هستند؟
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
|
08-09-2013, 04:35 PM
مدرک لیسانس را برای کارهای برنامه نویسی قبول می کنند؟
03-10-2013, 04:05 PM
من شرایط پذیرش از دانشگاهای خوب امریکا در رشته حسابداری در مقطع دکتری را دارم .وضعیت کاری من در ایران هم بد نیست میانگین حقوقم در ماه حدود یک میلیون تومن است سوال من این است که اگر من درسم را ادامه بدم بعد از 3تا4 سال که دکتری را گرفتم حالا یا بخوام در امریکا بمونم یا برگردم با سن حدود 35 سال وضعیت کاریم طوری خواهد بود که پشیمون نباشم در صورت امکان من را راهنمایی کنید
با تشکر. (03-10-2013, 04:05 PM)'ابوالفضل' نوشته: من شرایط پذیرش از دانشگاهای خوب امریکا در رشته حسابداری در مقطع دکتری را دارم .وضعیت کاری من در ایران هم بد نیست میانگین حقوقم در ماه حدود یک میلیون تومن است سوال من این است که اگر من درسم را ادامه بدم بعد از 3تا4 سال که دکتری را گرفتم حالا یا بخوام در امریکا بمونم یا برگردم با سن حدود 35 سال وضعیت کاریم طوری خواهد بود که پشیمون نباشم در صورت امکان من را راهنمایی کنید در جواب سوالت من یه دوستی دارم آمریکا داره مستر میخونه یه بار راجع به شرایط اونجا بهش ایمیل زدم اینم جواب ایملش و شرایط اونجا: والا در مورد آمریکا واقعا آمریکا کشور خوبیه برای کار. من هنوز برای کار اقدام نکردم . امیدوارم بتونم کار پیدا کنم... همکلاسیم که ژاپنیه کار پیدا کرد تو پی دابلیو سی. و تقریبا میشه گفت امید خیلی زیادی دارم که بتونم کار پیدا کنم. ولی متاسفانه دانشگاه ها خیلی فاند دادنشون تو رشته ی ما در به داغونه. یعنی خیلی تعداد دانشگاه هایی که فول فاند بدن کمه. دانشگاهی هم که من الان توش هستم یک سال به من فاند داد و بعد دوباره یک ترم دیگه بهم داد یعنی نهایت 3 ترم به من فاند دادن.من هم 3 ترمه تموم میکنم انشاالله. ترمی نزدیک 10000 دلار خرج دانشگاه و شهریه و فی و اینا میشه. حدود ماهی 700 دلار توی شهر ما خرج زندگی میشه. تو شهرهای بزرگ تر، از شهرهای کالیفرنیا گرفته تا نیویورک، حدود نهایتا تا 1500 دلار خرج زندکی میشه. در نهایت بین 700 تا 1500 دلار خرج زندگی میشه. بعضی جاها بیشتر و بعضی جا کمتر... آره خلاصه بگردی پروگرم های خوبی پیدا میکنی که بهت فاند هم بدن، نظر من در مورد کار تو آمریکا مساعده. با توجه به اینکه حسابداری هستی و میتونی سی پی ای هم بشی، تقریبا میشه گفت خیلی وسوسه کننده است که آمریکا کار کنی. درآمد تقریبی حسابدارها واسه شروع تقریبا 60-70 هزار دلاره بعضی شهرها حدود 80-85 و بعضی جاها هم 50-55. البته این واسه شروعه و بعد از 3 سال تقریبا 20 درصد اضافه میشه. در مورد استرالیا واقعا اطلاعاتی ندارم ولی در شرایط برابر واقعا آمریکا رو در الویت قرار میدم. یعنی اگر یه دانشگاه بدون فاند از امریکا و یه دانشگاه بدون فاند از استرالیا پذیرش گرفتی بیا آمریکا. البته در مورد رفاه زندگی حرفی نمیزنم چون اصلا از استرالیا خبری ندارم.آمریکا که خوبه. از نظر حرفه ای ولی بخوایم بحث کنیم معتبرترین انجمن حسابداری دنیا رو آمریکا داره.
04-10-2013, 05:53 PM
(03-10-2013, 04:05 PM)'ابوالفضل' نوشته: من شرایط پذیرش از دانشگاهای خوب امریکا در رشته حسابداری در مقطع دکتری را دارم .وضعیت کاری من در ایران هم بد نیست میانگین حقوقم در ماه حدود یک میلیون تومن است سوال من این است که اگر من درسم را ادامه بدم بعد از 3تا4 سال که دکتری را گرفتم حالا یا بخوام در امریکا بمونم یا برگردم با سن حدود 35 سال وضعیت کاریم طوری خواهد بود که پشیمون نباشم در صورت امکان من را راهنمایی کنید دغدغه ي شما كاره؟ در سن 35 سالگي نقطه ي خوبي براي شروع از صفر نيست. ولي شايد اين رو براي خودم نگم. چون من ممكنه خيلي چيزهاي آمريكا رو ميپسندم كه ديگه برام كمرنگ ميكنه كه در سن 35 تازه اول راهم و رفقا تو ايران بارشون رو به قولي بستن. پس اصلا به نظر من يك موضوع خيلي شخصيه نظر دادن. ممكنه شانستون بزنه كار خوب گير بياريد و برعكس. پس ورودي هاي سيستم غير خطي شما خيلي زيادن. اصل در اون سن ممكنه جهانبينيه شما كلا عوض شه تو محيط جديد. لذا اگر هنوز در دودلي به سر ميبريد باز هم روش فكر كنيد. كسي كه عزم رفتن ميكنه عملا به همه چيز پشت پا ميزنه و پشت ميكنه و هر چي پيش روش باشه با آغوش باز ميپذيره. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull
05-11-2013, 08:51 PM
سلام.دوستم ارشد رشته برق قدرته برای ادامه تحصیلش دوس داره بیاد امریکا شرایط تحصیلی چطوریه و اینکه بازار کارش چجوریه برای رشته خودش؟
راستی من خودم دانشگاه دولتی درس نمیخونم غیر انتفاعی هستم میشه یکم بیشتر توضیح بدی برام مرسی؟ (05-11-2013, 08:51 PM)'sor400' نوشته: سلام.دوستم ارشد رشته برق قدرته برای ادامه تحصیلش دوس داره بیاد امریکا شرایط تحصیلی چطوریه و اینکه بازار کارش چجوریه برای رشته خودش؟ سلام، دوست عزیز، شما هیچگونه اطلاعاتی نه از خودتون ارائه دادین نه از دوستتون(معدل، دانشگاه، رزومه، زمان اپلای و ...)، دوستان چطوری و بر چه مبنایی شما رو راهنمایی کنن، شما قصد دارید ابتدا تحصیلی پذیرش بگیرید بعد در خصوص زندگی تصمیم گیری کنید که دو فاکتور جدا از هم و دو پروسه جدا از هم هست. در ضمن در صفحه اول فروم کلیه اطلاعات به تفکیک کشورها، رشته ها، موقعیت زندگی، دانشگاه ها و ... ارائه شده است، بد نیست نگاهی به اطلاعات ارائه شده در هربخش فروم داشته باشید. جهت آشنایی و کسب اطلاعات کلی اینجا کلید کنید. موفق باشید
05-11-2013, 11:15 PM
(05-11-2013, 08:51 PM)'sor400' نوشته: سلام.دوستم ارشد رشته برق قدرته برای ادامه تحصیلش دوس داره بیاد امریکا شرایط تحصیلی چطوریه و اینکه بازار کارش چجوریه برای رشته خودش؟ درود
فقط در مورد اوضاع بازار کار به نظرم رشته برق قدرت بازار کار مناسبی داره، اما باید توجه داشته باشید این به این معنی نیست که حتما به راحتی کار پیدا میشه پیدا کردن کار برای دانشحویان خارجی (و جدیدا متاسقانه ایرانیان بطور جدا) کمی مشکل تر از افراد سیتیزن هست، ولی درصورت پیدا کردن کار مناسب، هزینه ها رو بخوبی پوشش خواهد داد برای اطلاعات بیشتر در مورد قوانین موجود برای کار در امریکا، و ویزای مربوطه به این تاپیک و این تاپیک مراحعه کنید You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
06-11-2013, 12:16 AM
(03-10-2013, 05:34 PM)'mohabat' نوشته: سلام،
پی دابلیو سی چیه دیگه؟ Do not predict the future, try to shape the future
16-11-2013, 10:57 PM
سلام من رشتم برق قدرته توی مقطع کارشناسی.میخواستم ببینم بازار کار رشته من تو امریکا چطوریه؟میخوام برای ادامه تحصیل بیام امریکا نظرتون چیه؟
(16-11-2013, 10:57 PM)'farhang1372' نوشته: سلام من رشتم برق قدرته توی مقطع کارشناسی.میخواستم ببینم بازار کار رشته من تو امریکا چطوریه؟میخوام برای ادامه تحصیل بیام امریکا نظرتون چیه؟ درود
لطف کنید این پست رو بخونید که سوال مشابه پرسیده شده. You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
|
|