عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
انتقال یا Transfer بین دانشگاههای امریکا

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتقال یا Transfer بین دانشگاههای امریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-12-2013, 12:02 AM
(12-12-2013, 11:50 PM)'Leopold' نوشته: سلام، دوستان من یک سوال خیلی فوری دارم. ممنون میشم اگه کسی میدونه پاسخ بده.
افیسری که در فرودگاه آمریکاست میتونه متوجه بشه که دانشجو پس از اخذ ویزا که مربوط به دانشگاه A میشه از دانشگاه دیگه ای هم I20 گرفته که تاریخش بعد از اخذ ویزا بوده؟ اگه متوجه بشه این میتونه مشکل ساز باشه؟ 

تا اونجا که من اطلاع دارم، شما مجاز نیستید که ویزا رو برای تحصیل در دانشگاه A بگیرید و بدون اطلاع دانشگاه رو عوض کنید و به دانشگاه ‌B برید. در این شرایط یا باید دوباره اقدام کنید و برای دانشگاه B ویزا بگیرید یا این که در امریکا وارد دانشگاه A بشید و بعد انتقالی بگیرید و به دانشگاه B برید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-12-2013, 12:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-12-2013, 12:16 AM توسط Leopold.)
من میخوام به دانشگاه A اطلاع بدم ولی بعد از ورود به خاک آمریکا چون اگه قبلش متوجه بشن ممکنه I20 من باطل کنن و کلا اگر هم متوجه بشن و باطل نکنن یک جورایی غیرقانونی هست. من میخوام با I20 دانشگاه A وارد کشور بشم. نگرانی من افیسر فرودگاه هست. این I20 جدیدی که دانشگاه B صادر میکنه بالاخره به جز شماره سویس متفاوت از قبلی مشخصاتی مثل اسم و تاریخ تولد ... داره که مشابه I20 قبلی هست. وقتی افیسر توی فرودگاه چک میکنه ممکنه متوجه بشه و بگه که تو که ویزا داشتی چرا بعدش یک I20 دیگه گرفتی (یعنی متوجه بشه که من قصد ترنسفر دارم)؟ من احتمالا بتونم بهش بگم که دانشگاه B کم کاری کرده و آی 20 من دیر صادر کرده ولی آیا بعد اینکه یک دانشگاه انتخاب میکنیم لازمه به دانشگاه های دیگه که پذیرش گرفتیم اعلام کنیم که نمیایم تا I20 باطل کنن.

(13-12-2013, 12:02 AM)'Babak' نوشته:
تا اونجا که من اطلاع دارم، شما مجاز نیستید که ویزا رو برای تحصیل در دانشگاه A بگیرید و بدون اطلاع دانشگاه رو عوض کنید و به دانشگاه ‌B برید. در این شرایط یا باید دوباره اقدام کنید و برای دانشگاه B ویزا بگیرید یا این که در امریکا وارد دانشگاه A بشید و بعد انتقالی بگیرید و به دانشگاه B برید.

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
13-12-2013, 01:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-12-2013, 01:40 AM توسط M1KE.)
تا جایی که من اطلاع دارم افسران مرزی به اطلاعات SEVIS دسترسی دارند و اگر بخواهند کنترل کنند خیلی بعید هست که نتونند متوجه این موضوع بشوند. در نتیجه شما فرض رو بر این بگذارید که از این موضوع اطلاع دارند و بنابراین می بایست پاسخ قانع کننده ای هم در این زمینه داشته باشین.

از طرفی داشتن چند I-20 منع قانونی نداره و هر فردی می تونه به هر تعداد که دوست داشت و در هر زمان پذیرش و در نتیجه I-20 گرفته باشه. چیزی که مهم هست اینه که شما دست کم برای یکی از اینها به شکل قانونی ویزا یا همان اجازه ورود رو گرفته باشید و اینکه اگر می خواهید به دانشگاهی غیر از همونی که باهاش ویزا گرفتید بروید تشریفات و مراحل قانونی مربوط به این انتقال رو انجام بدهید که وضعیت دانشجویی شما حفظ بشه که شرایط زمانی و مراحلش در لینک هایی که در دو سه پست بالاتر بود اشاره شده. به عبارتی اگر از این منظر به قضیه نگاه بشه روی کاغذ انجام این کار منع قانونی نداره.

منتهی از طرف دیگه همونطور که خودتون هم توضیح دادین به نظر می رسه این کار یک مقدار مشمول بند Misrepresentation بشه. از منظر حقوقی، ویزا نوعی اجازه نامه تا درگاه ورودی هست و بعد از اون افسران مرزی مسوول بررسی این موضوع هستند که فرد برای ورود admissible هست یا خیر. حدود 40 مورد هست که فرد رو Inadmissible می کنه مثل دلایل پزشکی، امنیتی، نداشتن تمکن مالی و غیره که در یکی از اونها هم به همین مورد Misrepresentation و سوء استفاده کنندگان از ویزای دانشجویی (Student Visa Abusers) اشاره شده که بواسطه اون می تونند فرد رو  Inadmissible تشخیص بدهند و از ورودش جلوگیری کنند.

البته به قطع نمیشه گفت کاری که شما می کنید سوء استفاده از ویزای دانشجویی یا ارائه اطلاعات غلط هست و ممکنه به سادگی وارد بشین ولی از سوی دیگه به قطع هم کسی نمی تونه به شما این اطمینان رو بده که مشکلی نخواهید داشت. معمولا در روز مصاحبه از شما می پرسند که آیا برای جاهای دیگه ای هم پذیرش گرفتید یا خیر و اگر هم نپرسند به نظرم خودشون در سیستم SEVIS این موضوع رو کنترل می کنند. چرا که ممکنه شما در دو رشته یکی حساس و دیگری غیر حساس پذیرش گرفته باشید و با پذیرش غیر حساس قصد گرفتن ویزا داشته باشید که بعد از ورود به رشته حساس که مورد علاقه تون هست انتقالی بگیرید. حدس من این هست که این موضوع در فرآیند کلیرنس مورد بررسی قرار می گیره. وقتی شما بعد از گرفتن ویزا یک پذیرش جدید می گیرید به شکلی دارید این فرآیند رو دور می زنید و در واقع ممکنه بدون اینکه شما از منظر امنیتی و انتقال تکنولوژی برای اون پذیرش جدید بررسی شده باشید بعد از ورود به اون رشته حساس انتقالی بگیرید. اینجای کار به نظر می رسه قدری مشکل زا باشه و از شما بپرسند که چرا بعد از گرفتن ویزا دوباره یک پذیرش جدید گرفتین؟

کار محافظه کارانه و منطقی برای اینکه به مشکل نخورید این هست که قبل از ورود این فرآیند انتقال رو انجام بدهید و سفارت رو در جریان اون بگذارید که حساس و غیر حساس بودن پذیرش دوم رو هم بررسی کرده باشه و در درگاه ورودی دچار سوء تفاهم احتمالی در این زمینه نشوند.

(13-12-2013, 12:09 AM)'Leopold' نوشته: من میخوام به دانشگاه A اطلاع بدم ولی بعد از ورود به خاک آمریکا چون اگه قبلش متوجه بشن ممکنه I20 من باطل کنن و کلا اگر هم متوجه بشن و باطل نکنن یک جورایی غیرقانونی هست. من میخوام با I20 دانشگاه A وارد کشور بشم. نگرانی من افیسر فرودگاه هست. این I20 جدیدی که دانشگاه B صادر میکنه بالاخره به جز شماره سویس متفاوت از قبلی مشخصاتی مثل اسم و تاریخ تولد ... داره که مشابه I20 قبلی هست. وقتی افیسر توی فرودگاه چک میکنه ممکنه متوجه بشه و بگه که تو که ویزا داشتی چرا بعدش یک I20 دیگه گرفتی (یعنی متوجه بشه که من قصد ترنسفر دارم)؟ من احتمالا بتونم بهش بگم که دانشگاه B کم کاری کرده و آی 20 من دیر صادر کرده ولی آیا بعد اینکه یک دانشگاه انتخاب میکنیم لازمه به دانشگاه های دیگه که پذیرش گرفتیم اعلام کنیم که نمیایم تا I20 باطل کنن.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-06-2014, 07:50 AM
دوستان یه سوال داشتم(البته بحث من ترنسفر نیست) ولی یه جورایی شاید ترنسفر محسوب بشه:
فرض کنید بنده میخوام بعد تموم کردن مستر واسه دکترا اپلای کنم. علاوه بر دانشگاهی که هستم، دانشگاههای دیگه. باز فرض کنیم زرنگ از آب در اومدیم و تونستیم مثلا تا دسامبر 2015 فارغ التحصیل بشیم. حالا من سوالم اینه با توجه به اینکه من دانشجوی بین المللی محسوب میشم قاعدتا اگر بخوام واسه پاییز 2016 اپلای کنم (که این مورد رو نمیخوام فقط محض اطلاع میگم) در واقع 8 ماه فاصله هست از دسامبر و حتی اگر یه جورایی مثلا تز رو کش بدم تا می 2016 باز 3 ماه فاصله هست که اصولا یا باید کار پیدا کنم یا باید برگردم دوباره  به کشور و مساله ویزا و ... که خوب غیر منطقی هستش تا حدی!
که من اگر بخوام در ژانویه یا حتی فوریه 2016 به یه دانشگاهی غیر از این دانشگاهی که هستم وارد بشم باید تقریبا 4 یا 5 ماه قبلش اپلای کنم، این رو میدونم. مساله اینجاست من چون درسم تموم نشده میتونم اصولا با همون درسهایی که برداشتم و رزومه ای که تا اون لحظه آماده هستش مدارکم رو بفرستم(دیگه دنگ و فنگ های ایران رو که نداره!)
راه اصولیش همینه دیگه؟ یا مثلا میشه همون دسامبر به فرض استادی پیدا بشه بگه برت میدارم من هم بعد تموم شدن درس برم اونجا.
کلا میخوام ببینم شرایط اپلای واسه دانشگاه چیه و اگر من احیانا opt گیر بیارم یک ساله، باید اون رو تموم کنم حتما بعد مثلا برم ادامه تحصیل؟ یا میشه مثلا اپلای کرد واسه یه دانشگاهی و چون 7 یا 8 ماهی فاصله هست، رفت سر opt و بعد 8 ماه opt رو ول کنم برم واسه شروع تحصیل در مقطع بالاتر؟
ببخشید پرحرفی شد!

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین شیدا ورشابی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-07-2014, 11:31 AM
سلام،
من دانشجوی رشته ی حسابداری در مقطع کارشناسی هستم و 84 واحد پاس کرده ام؛ برادرم 3 سال است که در امریکا مشغول تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد است و پدر و مادرم امسال برنده ی لاتاری شده اند و قصد مهاجرت دارند، با این شرایط من قصد گرفتن انتقالی از دانشگاه های امریکا را دارم، می خوام بدونم برای انتقالی می توانم مقداری فاند بگیرم با توجه به اینکه دارای تافل 105 می باشم، و چقدر شانس گرفتن ویزا را دارم با توجه به شرایط خانواده و گرفتن انتقالی ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-07-2014, 01:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-07-2014, 01:14 PM توسط M1KE.)
سوال سختی هست. از طرفی روی کاغذ به کسی که با ویزای غیر مهاجرتی فصد موندن داشته باشه به دلیل نداشتن وابستگی اجتماعی به کشور خودش نباید ویزا بدن و از شرایط شما هم مشخص هست که فصد شما این هست که به پدر و مادر و برادرتون ملحق بشین. ولی این رو هم روی سنگ ننوشتن و با توجه به اینکه سنتون حدود 21 سال هست ممکنه سخت گیری نکنند و ویزاتون رو بدن. در هر حال خودتون بهتره در مصاحبه اشاره نکنید که قصد موندن دارید. برادرتون هم بهتره دست کم در زمان تحصیل از آمریکا خارج نشه چون ممکنه گرفتن ویزای برگشت شون سخت بشه و به ریسکش نمی ارزه.

در مورد اینکه بتونید انتقالی بگیرید به آمریکا اطلاع دقیقی ندارم ولی بعید می دونم کار ساده ای باشه و گرفتن قاند هم برای مقطع کارشناسی خیلی سخت هست و به احتمال زیاد باید از جیب هزینه کنید.

این رو هم در نظر داشته باشید که تا کارهای پدر و مادرتون درست بشه ممکنه یک سالی زمان ببره و در این مدت تقریبا درستون تموم شده. بنابراین بهتره معدل تون رو بالا نگه دارید و زبان کار کنید و مستقیم برای ارشد اقدام کنید.

پینوشت: تمام مواردی که گفتم با فرض این بود که شما در پرونده پدر و مادرتون قرار نداشته باشید. اگر قرار داشته باشید که فقط جنبه تحصیلی قضیه در موردتون صدق خواهد کرد (هزینه های تحصیل هم به حدود 40-30 درصد کاهش خواهد یافت) و مشکل ویزا نخواهید داشت.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین shooshia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-11-2014, 11:58 AM
(21-11-2013, 01:03 AM)'M1KE' نوشته: به طور کلی ویزا اجازه نامه ورود به کشور موردنظر هست. برای ماندن می‌بایست وضعیت (status) دانشجویی شما هم حفظ بشه. به همین دلیل تنها در صورتی می تونید این انتقال رو انجام بدین که دانشگاه دوم هم در همان ترم شروع شده باشه (اختلاف بیشتر از ۳۰ روز نباشه). یعنی شما نمی تونید برای ترم بهار وارد بشوید و برای دانشگاه دیگری که پاییز شروع میشه انتقال بدهید. در این حالت (یعنی وقتی اینها در یک ترم شروع شده باشند و نخواهید کلن در اولی مشغول تحصیل شوید) می بایست به دانشگاه اول اطلاع بدهید که مسوول SEVIS آن این انتقال را برای شما انجام دهند وگرنه برای شما غیبت رد می کنند و وضعیت دانشجویی شما از بین می رود. راه دوم هم این است که یک ترم در دانشگاه اول مشغول تحصیل شوید و بعد درخواست انتقال بدهید. البته یک راه سومی هم هست که «قبل رفتن» دوباره برای دانشگاه دوم درخواست ویزا بدهید!

اینکه فرمودین: یک راه سومی هم هست که «قبل رفتن» دوباره برای دانشگاه دوم درخواست ویزا بدهید! " همه چیز(مصاحبه و...و کلیرنس و...) از اول باید طی بشه یا نه؟؟؟ با ای 20 دانشکاه جدید؟
 را توضیح بیشتر میدهید؟؟؟ لطفا...

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-11-2014, 01:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2014, 01:20 PM توسط M1KE.)
بستگی داره در چه مرحله ای این تصمیم رو بگیرید. اگر هنوز ویزا صادر نشده باشه می تونید با I-20 دانشگاه جدید اقدام کنید و درخواست بدین که پرونده تون به روز بشه. در این حالت نیازی نیست هزینه دوباره ای برای ویزا بدین (حدود 160 دلار) و همین طور اگر هزینه حدود 200 دلاری SEVIS رو هم برای I-20 قبلی داده باشین میشه اون رو به روز کرد و به I-20 جدید انتقال داد. طبیعتا در این حالت اگر این به روز سازی قبل از مصاحبه باشه بهتر هست چون مصاحبه و متعاقب اون کلیرنس بر اساس شرایط دانشگاه دوم برگزار میشه ولی اگر در زمان کلیرنس باشه ممکنه زمان اون رو طولانی تر کنه چون دوباره باید شرایط شما برای اون دانشگاه جدید بررسی بشه و پرونده به روز سازی بشه.

ولی اگر ویزا صادر شده باشه قبل از رفتن نمیشه اون رو تغییر داد و می بایست در خود آمریکا طبق مراحلی که قبلا توضیح داده شده فرآیند انتقال بین دو دانشگاه رو طی کنید. در این حالت بهتره در مرز ورودی همون I-20 دانشگاه اول رو نشون بدین هر چند تا جایی که اطلاع دارم از نظر قانونی اشکالی نداره که I-20 دانشگاه دیگری رو هم داشته باشید و فقط باید یکی از اونها معتبر باشه ولی در هر حال برای محکم کاری بهتره در این حالت تا قبل از رفتن دانشگاه اول رو کنسل نکنید که به مشکل نخورید. اگر بخواهید ویزا برای دانشگاه دوم باشه مجبور هستین دوباره وقت بگیرید و هزینه 160 دلاری مصاحبه رو بدین. ولی هزینه SEVIS رو نیازی نیست دوباره پرداخت کنید (به شرطی که یک سال از زمان پرداختش نگذشته باشه).

(24-11-2014, 11:58 AM)'shooshia' نوشته:
اینکه فرمودین: یک راه سومی هم هست که «قبل رفتن» دوباره برای دانشگاه دوم درخواست ویزا بدهید! " همه چیز(مصاحبه و...و کلیرنس و...) از اول باید طی بشه یا نه؟؟؟ با ای 20 دانشکاه جدید؟
 را توضیح بیشتر میدهید؟؟؟ لطفا...

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین shooshia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-11-2014, 03:25 PM
(24-11-2014, 01:15 PM)'M1KE' نوشته: بستگی داره در چه مرحله ای این تصمیم رو بگیرید. اگر هنوز ویزا صادر نشده باشه می تونید با I-20 دانشگاه جدید اقدام کنید و درخواست بدین که پرونده تون به روز بشه. در این حالت نیازی نیست هزینه دوباره ای برای ویزا بدین (حدود 160 دلار) و همین طور اگر هزینه حدود 200 دلاری SEVIS رو هم برای I-20 قبلی داده باشین میشه اون رو به روز کرد و به I-20 جدید انتقال داد. طبیعتا در این حالت اگر این به روز سازی قبل از مصاحبه باشه بهتر هست چون مصاحبه و متعاقب اون کلیرنس بر اساس شرایط دانشگاه دوم برگزار میشه ولی اگر در زمان کلیرنس باشه ممکنه زمان اون رو طولانی تر کنه چون دوباره باید شرایط شما برای اون دانشگاه جدید بررسی بشه و پرونده به روز سازی بشه.
ولی اگر ویزا صادر شده باشه قبل از رفتن نمیشه اون رو تغییر داد و می بایست در خود آمریکا طبق مراحلی که قبلا توضیح داده شده فرآیند انتقال بین دو دانشگاه رو طی کنید. در این حالت بهتره در مرز ورودی همون I-20 دانشگاه اول رو نشون بدین هر چند تا جایی که اطلاع دارم از نظر قانونی اشکالی نداره که I-20 دانشگاه دیگری رو هم داشته باشید و فقط باید یکی از اونها معتبر باشه ولی در هر حال برای محکم کاری بهتره در این حالت تا قبل از رفتن دانشگاه اول رو کنسل نکنید که به مشکل نخورید. اگر بخواهید ویزا برای دانشگاه دوم باشه مجبور هستین دوباره وقت بگیرید و هزینه 160 دلاری مصاحبه رو بدین. ولی هزینه SEVIS رو نیازی نیست دوباره پرداخت کنید (به شرطی که یک سال از زمان پرداختش نگذشته باشه).

اگر در زمان بعد کلیرنس و قبل از پیکاپ ویزا I-20 جدید دانشگاه بهتر برسه چی؟ دیگر نیاز به مصاحبه جدیدی نیست اگر به سفارت اطلاع دهیم و یا منتظر شدن مجدد و ورود مجدد به کلیرنس نیاز دارد؟ یا بهتر به سفارت نگیم و اونجا از طریق دانشگاهها و ترنسفر اقدام کنیم؟ بعد اونوقت قطعا دانشگاه اول که فاند هم بهمون داده و استاد مربوطه شاکی میشوند و شاید عدم موافقت؟ نه؟ پس بهتر نیست از اول همینجا با سفارت حلش کنیم؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-11-2014, 12:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-11-2014, 12:23 PM توسط M1KE.)
تا قبل از صدور ویزا نیازی به مصاحبه دوباره نیست و فقط ممکنه کلیرنس رو طولانی کنه ولی در کل تصمیم گیری بین این دو حالت کار ساده ای نیست چون به شرایط دانشگاه ها و سفارت و برداشت افسر بستگی داره که به سادگی قابل پیش بینی نیست. مثلا ممکنه فرض شما بر این باشه که حتما کلیر میشین و اگر I-20 جدید رو به سفارت بدین در کلیرنس رد بشین اونوقت فکر می کنید به این دلیل که I-20 جدید دادین رد شدین در حالی که اگر از اول هم I-20 جدید رو نمی دادین ممکن بود رد بشین!

یا مثلا ممکنه ممکنه با همین حالت به آمریکا برین و برای انتقال بین دانشگاه با چالش ها و سختی هایی مواجه بشین و با خودتون بگین کاش قبلش I-20 جدید رو داده بودین در حالی که اگر این کار رو کرده بودین ممکن بود اصلا رد بشین!

با در نظر گرفتن این دو موضوع انتخاب بین این دو گزینه یه مقدار سخته. برداشت شخصی من اینه که سفارت خیلی از اینکه در میانه کار I-20 جدیدی برای دانشگاه دیگه ای گرفتین خوشش نمیاد (هر چند این کار غیر قانونی نیست) و در صورتی که شرایط شما در I-20 جدید تغییر کرده باشه احتمال طولانی شدن کلیرنس وجود داره. این تغییر میتونه شامل رفتن به رشته یا گرایش دیگه، رفتن به دانشگاه دیگه یا تغییر چشمگیر در میزان فاند باشه. پس از این نظر احتمال طولانی شدن کلیرنس وجود داره.

با توجه به اینکه دانشگاه اول هم به شما فاند داده به نظرم شاید ارزشش اون رو داشته باشه که فعلا با همون جلو برین و ویزا بگیرین چون حتی اگر نتونید فرآیند انتقال رو هم انجام بدین خیلی چیزی رو از دست ندادین. ولی اگر در دانشگاه اول فاند نداشتین پیشنهاد من این بود که قبل از رفتن کار انتقال رو انجام بدین چون اگر در انتقال به مشکل بخورید در دانشگاه اول هم از نظر مالی به مشکل می خورید.

از نظر قانونی که دانشگاه اول نمیتونه مانع ثبت نام نکردن شما بشه ولی به هر حال شرایط زمانی در مورد انتقال رو که چند پست بالاتر اشاره کرده بودم دقیق نگاه کنید که در فرآیند انتقال به مشکل نخورین. ترجیحا اگر ویزا گرفتین یکی دو هفته ای زودتر مراجعه کنید که به ثبت نام دانشگاه دوم برسید. مگر اینکه به فردی دسترسی داشته باشین که خودش این کار رو دقیقا انجام داده باشه و همه مراحل اون و مدت زمانش رو بدونه. در غیر اینصورت می بایست یه مقدار محتاطانه تر زمان بندی کنید.

تصمیم نهایی با خودتون هست.

(26-11-2014, 03:25 PM)'shooshia' نوشته:
اگر در زمان بعد کلیرنس و قبل از پیکاپ ویزا I-20 جدید دانشگاه بهتر برسه چی؟ دیگر نیاز به مصاحبه جدیدی نیست اگر به سفارت اطلاع دهیم و یا منتظر شدن مجدد و ورود مجدد به کلیرنس نیاز دارد؟ یا بهتر به سفارت نگیم و اونجا از طریق دانشگاهها و ترنسفر اقدام کنیم؟ بعد اونوقت قطعا دانشگاه اول که فاند هم بهمون داده و استاد مربوطه شاکی میشوند و شاید عدم موافقت؟ نه؟ پس بهتر نیست از اول همینجا با سفارت حلش کنیم؟؟

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 05:23 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی