عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-07-2016, 02:37 PM
(29-07-2016, 01:01 PM)saeedhn نوشته: یک سوال:

من ارشدم دو ماه دیگه تموم میشه، میخوام برم سربازی و 6 ماه بعد از اتمام سربازی تو کاریابی ثبت نام کنم که در نهایت یک سال بعد از پایان خدمت مدرکم رو آزاد کنم

حالا سوالم اینه که اگر دوره سربازی رو در یک سازمان یا اداره به صورت امریه بگذرونم، این یجورایی مثل سابقه کار میشه (شاید مرتبط با رشته ام باشه حتی)، این برای آزادسازی مدرک مشکل ساز نمیشه؟
اگر اینطور هست من امریه استفاده نکنم

سلام

خیر.. مشکلی نداره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین roozbahani62
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-08-2016, 10:48 AM
با سلام خدمت مدیر محترم و دوستان عزیز
درمورد بحث بیمه و سابقه، اگر بیمه برای ما رد بشه شاغل محسوب میشیم؟ اگر تحت بیمه پدر باشیم چطور؟ باید از هرگونه بیمه ای انصراف داد؟ استعلامی صورت میگیره در این مورد از تامین اجتماعی؟
نقل قول  

آفلاین roozbahani62
**
نقل قول

04-08-2016, 11:04 AM
سوال بعدی من این هست که اگر چندسال از مقطع کارشناسی گذشته باشه و مدرک کارشناسی رو از دانشگاه گرفته باشیم بازهم مدرکی هست که نیاز به این آزادسازی داشته باشه؟ فرمت دیگه ای از مدرک کارشناسی و  کارشناسی ارشد هست که فقط جهت ادامه تحصیل در کشور دیگه به اون نیاز هست؟

درضمن من دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد هستم و بدلیل اینکه زمان قبولی و ثبت نام مدرک کارشناسیم رو نداشتم(بدلیل مسافت طولانی) سفته به دانشگاه دادم (اکثریت دانشجوها این کار رو میکنن) و گفتن تا پایان تحصیل میتونی مدرکت رو بیاری. قراره پاییز برم مدرک کارشناسیم رو بگیرم، آیا اگه دانشجو باشم مدرک کارشناسی بمن نخواهند داد؟ یا این مدرکی که آزاد میشه متفاوت هست؟
نقل قول  

آفلاین roozbahani62
**
نقل قول

04-08-2016, 11:06 AM
سوال بعدی من این هست که اگر چندسال از مقطع کارشناسی گذشته باشه و مدرک کارشناسی رو از دانشگاه گرفته باشیم بازهم مدرکی هست که نیاز به این آزادسازی داشته باشه؟ فرمت دیگه ای از مدرک کارشناسی و  کارشناسی ارشد هست که فقط جهت ادامه تحصیل در کشور دیگه به اون نیاز هست؟

درضمن من دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد هستم و بدلیل اینکه زمان قبولی و ثبت نام مدرک کارشناسیم رو نداشتم(بدلیل مسافت طولانی) سفته به دانشگاه دادم (اکثریت دانشجوها این کار رو میکنن) و گفتن تا پایان تحصیل میتونی مدرکت رو بیاری. قراره پاییز برم مدرک کارشناسیم رو بگیرم، آیا اگه دانشجو باشم مدرک کارشناسی بمن نخواهند داد؟ یا این مدرکی که آزاد میشه متفاوت هست؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-08-2016, 11:12 AM
(04-08-2016, 10:48 AM)roozbahani62 نوشته: با سلام خدمت مدیر محترم و دوستان عزیز
درمورد بحث بیمه و سابقه، اگر بیمه برای ما رد بشه شاغل محسوب میشیم؟ اگر تحت بیمه پدر باشیم چطور؟ باید از هرگونه بیمه ای انصراف داد؟ استعلامی صورت میگیره در این مورد از تامین اجتماعی؟

سلام

- برای بیمه شده اصلی، سوابق لحاظ خواهد شد نه کسانی که به تبع اون بیمه هستند...

- قانونا باید استعلام انجام بشه... هرچند گاها صورت نمی گیره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین roozbahani62
**
نقل قول

07-08-2016, 08:27 AM
سلام اگر از دوستان کسی اطلاع داره لطفا پاسخ سوال بنده رو بده.
اگر چندسال از مقطع کارشناسی گذشته باشه و مدرک کارشناسی رو از دانشگاه گرفته باشیم بازهم مدرکی هست که نیاز به این آزادسازی داشته باشه؟ فرمت دیگه ای از مدرک کارشناسی و  کارشناسی ارشد هست که فقط جهت ادامه تحصیل در کشور دیگه به اون نیاز هست؟

نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

07-08-2016, 09:59 AM
(07-08-2016, 08:27 AM)roozbahani62 نوشته: سلام اگر از دوستان کسی اطلاع داره لطفا پاسخ سوال بنده رو بده.
اگر چندسال از مقطع کارشناسی گذشته باشه و مدرک کارشناسی رو از دانشگاه گرفته باشیم بازهم مدرکی هست که نیاز به این آزادسازی داشته باشه؟ فرمت دیگه ای از مدرک کارشناسی و  کارشناسی ارشد هست که فقط جهت ادامه تحصیل در کشور دیگه به اون نیاز هست؟

دوست عزیز سلام

چنانچه فارغ التحصیل یکی از دانشگاههای دولتی ( و نه دانشگاه آزاد) باشید، بعد از فارغ التحصیلی به ازای هر ترم آموزشی که گذروندید حدود دو ترم تعهد خدمت به دولت جمهوری اسلامی ایران رو دارید. معمولا زمان فارغ التحصیلی به دانشجوها یک مدرک موقت داده میشه و برای تبدیل اون به اصل دانشنامه سه راه وجود داره:
1- خدمت به دولت به ازای ترم های گذرونده شده
2- خریدن مدرک طبق مبلغ اعلام شده برای هر ورودی
3- آزاد سازی مدرک از طریق عدم کاریابی
 (مدرک دیگه: معمولا همراه دانشنامه ریزنمرات شما هم به صورت ممهور بهتون تحویل داده میشه) طبق چیزی که من میدونم، برای اپلای اصل دانشنامه مورد نیازه و نه مدرک موقت.

شما میتونید مراحل آزاد سازی مدارک لیسانس و ارشد رو جدای از هم جلو ببرید، هر چند که تعدادی از دوستان برای صرفه جویی در وقت هر دو رو با هم آزاد میکنند.

ارادتمند
الهام
نقل قول  

آفلاین roozbahani62
**
نقل قول

07-08-2016, 03:38 PM
(07-08-2016, 09:59 AM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام

چنانچه فارغ التحصیل یکی از دانشگاههای دولتی ( و نه دانشگاه آزاد) باشید، بعد از فارغ التحصیلی به ازای هر ترم آموزشی که گذروندید حدود دو ترم تعهد خدمت به دولت جمهوری اسلامی ایران رو دارید. معمولا زمان فارغ التحصیلی به دانشجوها یک مدرک موقت داده میشه و برای تبدیل اون به اصل دانشنامه سه راه وجود داره:
1- خدمت به دولت به ازای ترم های گذرونده شده
2- خریدن مدرک طبق مبلغ اعلام شده برای هر ورودی
3- آزاد سازی مدرک از طریق عدم کاریابی
 (مدرک دیگه: معمولا همراه دانشنامه ریزنمرات شما هم به صورت ممهور بهتون تحویل داده میشه) طبق چیزی که من میدونم، برای اپلای اصل دانشنامه مورد نیازه و نه مدرک موقت.

شما میتونید مراحل آزاد سازی مدارک لیسانس و ارشد رو جدای از هم جلو ببرید، هر چند که تعدادی از دوستان برای صرفه جویی در وقت هر دو رو با هم آزاد میکنند.

ارادتمند
الهام

سپاس پس برای دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی این موضوع صدق نمیکنه.
نقل قول  

آفلاین eco20
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-08-2016, 06:47 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی
مطالب تاپیک رو تا حدودی مطالعه کردم ولی چون تعداد صفحات زیاد بود نتونستم همه رو بخونم به این دلیل سوالاتم رو مطرح می کنم در صورت تکراری بودن  از شما معذرت می خوام.
1) وقتی در دانشگاه به صورت حق التدریسی برات بیمه رد کنن، این مورد مشکل زیادی داره؟ بنده از دانشگاه خواستم که بیمه لازم ندارم ولی قبول نکردند الان هم نمی دونم بابت این مسئله چیکار کنم؟؟
2)اونطوری که من شنیدم تنها مدرک ارشد آزاد بشه کارشناسی هم خود به خود آزاد میشه ولی در تاپیک گفته بودند که باید برای هر کدام 6 ماه صبر کنیم یعنی در کل یکسال؟؟
3)درصورتی که مدرک رو آزاد کنیم و بعد هم موفق به اپلای گرفتن نشیدیم و مجبور شدیم ایران بمونیم چی؟؟ یعنی از لحاظ استخدام دولتی شدن مشکلی پیش نمیاد ؟؟

باتشکر
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-08-2016, 09:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-08-2016, 09:44 PM توسط sb_urmia.)
(07-08-2016, 06:47 PM)eco20 نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی
مطالب تاپیک رو تا حدودی مطالعه کردم ولی چون تعداد صفحات زیاد بود نتونستم همه رو بخونم به این دلیل سوالاتم رو مطرح می کنم در صورت تکراری بودن  از شما معذرت می خوام.
1) وقتی در دانشگاه به صورت حق التدریسی برات بیمه رد کنن، این مورد مشکل زیادی داره؟ بنده از دانشگاه خواستم که بیمه لازم ندارم ولی قبول نکردند الان هم نمی دونم بابت این مسئله چیکار کنم؟؟
2)اونطوری که من شنیدم تنها مدرک ارشد آزاد بشه کارشناسی هم خود به خود آزاد میشه ولی در تاپیک گفته بودند که باید برای هر کدام 6 ماه صبر کنیم یعنی در کل یکسال؟؟
3)درصورتی که مدرک رو آزاد کنیم و بعد هم موفق به اپلای گرفتن نشیدیم و مجبور شدیم ایران بمونیم چی؟؟ یعنی از لحاظ استخدام دولتی شدن مشکلی پیش نمیاد ؟؟

باتشکر

با سلام دوست عزیز
متاسفانه سوالات تکراری باعث افزایش تعداد صفحات شده! پس لطفا با دقت بخونید

1-  این پست و این پست
2- باید 1 سال از مقطع تحصیلی مربوطه و 6 ماه از عدم کاریابی بگذره. این زمان میتونه منطبق بر هم باشه. اول مدرک کارشناسی آزاد میشه و بعد ارشد. همون 6 ماه رو میتونید یک بار برای هر دو مدرک کارشناسی و ارشدتون نامه عدم کاریابی دریافت کنید. درواقع اگه بلافاصله بعد از ارشد ثبت نام کنید در کاریابی بعد از 1 سال هر دو مدرک رو میتونید آزاد کنید. من یک 6 ماه برای هر دو مدرک استفاده کردم. برای اطمینان از دانشگاهتون میتونید سوال کنید. چون مدارک رو دانشگاه باید تایید کنه
3- هیچ مشکلی وجود نداره و برای استخدام در ایران همون مدارک اصلی و دانشنامه رو ارائه میدید
موفق باشید
[url=http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C?pid=108765#pid108765][/url]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 109 بعدی »