ابزار کاربر

ابزار سایت


کشورها:روادید_دانشجویی_فنلاند

مدارکی که سفارت در روز مصاحبه می خواهد به شرح زیر هست: سال 2014

  1. اصل پذیرش یا پرینت فایل پی دی اف به همراه دو نسخه کپی ان
  2. مدرک زبان اصل و دو نسخه کپی
  3. بیمه یکساله معتبر از سایت Swiss care به مبلغ اعتبار 30000 یورو که باید 219 یورو بخرید و 2 نسخه کپی از ان
  4. گذرنامه و 2 نسخه کپی - پیشنهاد می کنم اگر اعتبار گذرنامه شما از تاریخ در خواست ویزا کمتر از 1 سال اعتبار دارد تا ایران هستید تعویض کنید
  5. پر کردن فرم های سفارت و 2 نسخه کپی
  6. نامه تمکن مالی از بانک به میزان معادل 6,720 EUR و یا بیشتر و 2 نسخه کپی از ان
  7. اصل شناسنامه و ترجمه آن و 2 نسخه کپی از ترجمه
  8. مبلغ 330 یورو هزینه صدور ویزا که باید نقدا در سفارت بپردازید
  9. دو قطعه عکس رنگی 6*4 با زمینه سفید
  10. مدارک فارغ التحصیلی فراموش نشه! و یک نسخه ترجمه رسمی ان با مهر دادگستری و خارجه و یک نسخه کپی از ان
  11. اگه سابقه کار دارید و توی فرم ذکرکرده اید مدارک مربوطه در راستای اثبات رو هم ارائه بدین و 1 نسخه کپی از ان
  12. اختیاری ولی بنظر من حتما بیارید 2 نسخه

منبع: http://www.finland.org.ir/public/default.aspx?nodeid=39996&contentlan=2&culture=en-US

کشورها/روادید_دانشجویی_فنلاند.txt · آخرین ویرایش: 2015/09/17 05:37 (ویرایش خارجی)