ابزار کاربر

ابزار سایت


کشورها:روادید_دانشجویی_سوییس

مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی سوئیس به شرح زیر است:

  1. فرم تکمیل شده D سه نسخه
  2. چهار عدد عکس پاسپورتی جدید رنگی با پیش زمینه سیاه و سفید
  3. اصل پاسپورت
  4. سه نسخه کپی از صفحات 2 و 3 پاسپورت
  5. اصل ترجمه شناسنامه + 2 نسخه کپی
  6. 3 نسخه رزومه
  7. سه نسخه از نامه انگیزه شما برای تحصیل در سویس letter of intention
  8. ترجمه اخرین مدرک تحصیلی و 2 نسخه کپی از ان
  9. سه نسخه کپی از نامه پذیرش
  10. سه نسخه و اصل نامه تمکن مالی : بورسیه از ایران - بورسیه از سویس و یا حساب بانکی شخصی
  11. سه نسخه کپی از نمره زبان شامل تافل - ایلتس و یا مدرک موسسه گوته
  12. سه نسخه تعهد نامه خروج از سویس بعد از اتمام تحصیلات

ماخذ: http://www.eda.admin.ch/eda/en/home/reps/asia/virn/ref_visinf/visirn.html

کشورها/روادید_دانشجویی_سوییس.txt · آخرین ویرایش: 2015/09/17 05:37 (ویرایش خارجی)