ابزار کاربر

ابزار سایت


برنامه_ریزی_برای_پذیرش

تفاوت‌ها

تفاوت دو نسخهٔ متفاوت از صفحه را مشاهده می‌کنید.

پیوند به صفحه‌ی تفاوت‌ها

نگارش قبل در دو طرف نگارش قبل
نگارش بعد
نگارش قبل
برنامه_ریزی_برای_پذیرش [2013/08/25 22:38]
babak
برنامه_ریزی_برای_پذیرش [2013/09/11 20:45] (فعلی)
babak [انتخاب دانشگاه]
خط 1: خط 1:
 ======برنامه ریزی برای گرفتن پذیرش====== ======برنامه ریزی برای گرفتن پذیرش======
-اقدام برای گرفتن پذیرش از دانشگاه یک فرآیند نسبتا طولانی است که معمولا چندین ماه به طول می‌انجامد. ابتدا شما باید به جستجو برای دانشگاه‌های مورد نظرتان بپردازید و مشخص کنید که برای کدام دانشگاه‌ها در چه کشور یا کشورهایی مایلید اقدام کنید. بدین منظور باید به دنبال دانشگاه‌هایی باشید که رشته مورد نظر شما را ارائه می‌دهند. این رشته ممکن است رشته مقطع تحصیلی قبلی شما باشد یا این که ممکن است رشتهای جدید باشد که مایلید به آن تغییر رشته دهید. +اقدام برای گرفتن پذیرش از دانشگاه یک فرآیند نسبتا طولانی است که معمولا چندین ماه به طول می‌انجامد. ابتدا شما باید به جستجو برای دانشگاه‌های مورد نظرتان بپردازید و مشخص کنید که برای کدام دانشگاه‌ها در چه کشور یا کشورهایی مایلید اقدام کنید. بدین منظور باید به دنبال دانشگاه‌هایی باشید که رشته مورد نظر شما را ارائه می‌دهند. این رشته ممکن است رشته مقطع تحصیلی قبلی شما باشد یا این که ممکن است رشتهای جدید باشد که مایلید به آن تغییر رشته دهید. 
- ​برای انجام این جستجوها شما زمان نسبتا زیادی احتیاج دارید. اگر فرض کنیم که شما قصد دارید پاییز سال ۲۰۱۳ تحصیل خود را در یکی از دانشگاههای خارجی شروع کنید باید انتخاب خودتان را در تابستان سال ۲۰۱۲ انجام داده باشید تا در اوایل پاییز اقدام برای دانشگاهها را آغاز نمایید، چون اغلب دانشگاهها زمان مشخصی را برای ارسال مدارک تغیین می‌کنند. به این زمان اصطلاحا ددلاین (deadline) گفته می‌شود. معمولا ددلاین دانشگاه‌ها به خصوص در مورد دانشگاه‌های کانادا و آمریکا اواخر پاییز یا اوایل زمستان است. + 
-باید این موضوع را در نظر بگیرید که هر دانشگاهی که برای آن اقدام می‌کنید یک ددلاین خاص دارد که شما باید کارهای پذیرش را تا قبل از آن تاریخ انجام داده باشید. این کارها شامل آماده کردن مدارک مورد نیاز دانشگاهی که برای آن تقاضا می‌دهید و ارسال آن‌ها به دانشگاه، دادن امتحانات زبان ​(شامل ​[[TOEFL]]/[[IELTS]])، امتحان [[GRE]] درصورتی که برای دانشگاه‌هایی اقدام می‌کنید که نمره این امتحان را نیاز دارند - مانند دانشگاه‌های آمریکا و برخی دانشگاه‌های کانادا - و پر کردن [[فرم درخواست پذیرش|فرم‌های درخواست پذیرش]] می‌باشد. ددلاین بسیاری از دانشگاه‌ها به خصوص دانشگاه‌های آمریکا و کانادا اواخر پاییز است. البته برخی دانشگاه‌ها ددلاین دیرتری هم دارند ولی اگر شما نیاز به کمک هزینه تحصیلی هم داشته باشید باید قبل از ددلاینی که برای آن تعیین می‌شود که معمولا اواخر پاییز و یا اوایل زمستان است کارهای پذیرش را تکمیل کرده باشید. بهتر است که حدود یک ماه قبل از ددلاین کارهای پذیرش شما یعنی [[پست مدارک|فرستادن مدارک]] و پر کردن [[فرم درخواست پذیرش|فرم‌های درخواست پذیرش]] به اتمام رسیده باشد. مدارکی که هر دانشگاه احتیاج دارد متفاوت است ولی اکثرا شامل ترجمه رسمی [[ریزنمرات و دانشنامه]]، نمره امتحان زبان، [[توصیه‌نامه]] از استادها، [[رزومه]]، و [[Statement of Purpose]] می‌باشد.+برای انجام این جستجوها شما زمان نسبتا زیادی احتیاج دارید. اگر فرض کنیم که شما قصد دارید پاییز سال ۲۰۱۳ تحصیل خود را در یکی از دانشگاههای خارجی شروع کنید باید انتخاب خودتان را در تابستان سال ۲۰۱۲ انجام داده باشید تا در اوایل پاییز اقدام برای دانشگاهها را آغاز نمایید، چون اغلب دانشگاهها زمان مشخصی را برای ارسال مدارک تعیین می‌کنند. به این زمان اصطلاحاً ددلاین (deadline) گفته می‌شود. معمولا ددلاین دانشگاه‌ها به خصوص در مورد دانشگاه‌های کانادا و آمریکا اواخر پاییز یا اوایل زمستان است. 
 + 
 +هر دانشگاهی که برای آن اقدام می‌کنید یک ددلاین خاص دارد که شما باید کارهای پذیرش را تا قبل از آن تاریخ انجام داده باشید. این کارها شامل آماده کردن مدارک مورد نیاز دانشگاهی که برای آن تقاضا می‌دهید و ارسال آن‌ها به دانشگاه، دادن ​یکی از امتحان‌های زبان [[TOEFL]] ​یا [[IELTS]]، امتحان [[GRE]] درصورتی که برای دانشگاه‌هایی اقدام می‌کنید که نمره این امتحان را نیاز دارند - مانند دانشگاه‌های آمریکا و برخی دانشگاه‌های کانادا - و پر کردن [[فرم درخواست پذیرش|فرم‌های درخواست پذیرش]] می‌باشد. ددلاین بسیاری از دانشگاه‌ها به خصوص دانشگاه‌های آمریکا و کانادا اواخر پاییز است. البته برخی دانشگاه‌ها ددلاین دیرتری هم دارند ولی اگر شما نیاز به کمک هزینه تحصیلی هم داشته باشید باید قبل از ددلاینی که برای آن تعیین می‌شود که معمولا اواخر پاییز و یا اوایل زمستان است کارهای پذیرش را تکمیل کرده باشید. بهتر است که حدود یک ماه قبل از ددلاین کارهای پذیرش شما یعنی [[پست مدارک|فرستادن مدارک]] و پر کردن [[فرم درخواست پذیرش|فرم‌های درخواست پذیرش]] به اتمام رسیده باشد. مدارکی که هر دانشگاه احتیاج دارد متفاوت است ولی اکثرا شامل ترجمه رسمی [[ریزنمرات و دانشنامه]]، نمره امتحان زبان، [[توصیه‌نامه]] از استادها، [[رزومه]]، و [[Statement of Purpose]] می‌باشد.
  
 **نکات مهم** **نکات مهم**
   * برای ثبت نام در آزمون‌های زبان معمولا باید دو الی سه ماه قبل از زمان امتحان اقدام کنید. در بسیاری از مواقع تاریخ امتحان مورد نظر شما به سرعت پر می‌شود. بنابراین مرتب سایت مربوط به ثبت نام در آزمون‌ها را چک کنید. ​   * برای ثبت نام در آزمون‌های زبان معمولا باید دو الی سه ماه قبل از زمان امتحان اقدام کنید. در بسیاری از مواقع تاریخ امتحان مورد نظر شما به سرعت پر می‌شود. بنابراین مرتب سایت مربوط به ثبت نام در آزمون‌ها را چک کنید. ​
-  * دقت کنید که تهیه برخی مدارک زمانبر است. به عنوان مثال نتیجه آزمون‌های زبان معمولا با چند هفته تاخیر به دست شما می‌رسد. مثلا برای آزمون ​آیلتس، کارنامه آزمون دو هفته بعد از امتحان به دست شما خواهد رسید، یا نمره آزمون [[GRE]] (نوع paper-based) را شش هفته بعد از امتحان دریافت می‌کنید. بنابراین حتما زمان آماده شدن نتایج امتحان و ارسال آن‌ها به دانشگاه را در نظر بگیرید. برخی از دانشگاه‌ها در صورتی که نمره زبان شما را به موقع دریافت نکنند بقیه مدارک را نیز بررسی نمی‌کنند. در صورتی که نمرات زبان شما دیر آماده می‌شوند حتما از دانشگاه پرس و جو کرده و مطمئن شوید که دیر رسیدن نمرات را قبول می‌کنند.  +  * دقت کنید که تهیه برخی مدارک زمانبر است. به عنوان مثال نتیجه آزمون‌های زبان معمولا با چند هفته تاخیر به دست شما می‌رسد. مثلا برای آزمون ​[[IELTS]]، کارنامه آزمون دو هفته بعد از امتحان به دست شما خواهد رسید، یا نمره آزمون [[GRE]] (نوع paper-based) را شش هفته بعد از امتحان دریافت می‌کنید. بنابراین حتما زمان آماده شدن نتایج امتحان و ارسال آن‌ها به دانشگاه را در نظر بگیرید. برخی از دانشگاه‌ها در صورتی که نمره زبان شما را به موقع دریافت نکنند بقیه مدارک را نیز بررسی نمی‌کنند. در صورتی که نمرات زبان شما دیر آماده می‌شوند حتما از دانشگاه پرس و جو کرده و مطمئن شوید که دیر رسیدن نمرات را قبول می‌کنند.  
-  * یکی از مدارک مهم دیگر توصیه‌نامه از استادان است. از آنجا که ممکن است استادها سر موقع توصیه‌نامه آنلاین را پر نکنند و یا فرم توصیه‌نامه کاغذی را به موقع برای ارسال به شما تحویل ندهند زمان مناسبی برای اینکار در نظر بگیرید و حتما حداقل یک ماه قبل از تاریخی که می‌خواهید اپلیکیشن را کامل نمایید و مدارک را برای دانشگاه بفرستید برای گرفتن توصیه‌نامه‌ها اقدام نمایید.+  * یکی از مدارک مهم دیگر توصیه‌نامه از استادان است. از آنجا که ممکن است استادها سر موقع ​[[توصیه‌نامه]] آنلاین را پر نکنند و یا فرم توصیه‌نامه کاغذی را به موقع برای ارسال به شما تحویل ندهند زمان مناسبی برای اینکار در نظر بگیرید و حتما حداقل یک ماه قبل از تاریخی که می‌خواهید اپلیکیشن را کامل نمایید و مدارک را برای دانشگاه بفرستید برای گرفتن توصیه‌نامه‌ها اقدام نمایید.
   * برای تهیه ریز نمرات و مدارک کارشناسی و ارشد و ترجمه آن‌ها زمان کافی در نظر بگیرید (به عنوان مثال اگر می‌خواهید مدارک را خریداری کنید و یا از طریق عدم کاریابی آزاد نمایید). در مورد مدت زمانی که طول میکشد تا مدارک به دست شما برسد از دانشگاه محل تحصیل‌تان پرس و جو کنید. دقت کنید که ترجمه مدارک ممکن است یک هفته و یا بیشتر طول بکشد. بنابراین این کار را برای روزهای آخر نگذارید. اگر فرضا برای پنج دانشگاه تقاضا می‌دهید و همه آنها تنها یک نسخه از ریز نمرات و مدرک را نیاز دارند سعی کنید تمام این پنج نسخه را در یک نوبت سفارش دهید تا هزینه کاهش یابد و در زمان نیز صرفه‌جویی شود.   * برای تهیه ریز نمرات و مدارک کارشناسی و ارشد و ترجمه آن‌ها زمان کافی در نظر بگیرید (به عنوان مثال اگر می‌خواهید مدارک را خریداری کنید و یا از طریق عدم کاریابی آزاد نمایید). در مورد مدت زمانی که طول میکشد تا مدارک به دست شما برسد از دانشگاه محل تحصیل‌تان پرس و جو کنید. دقت کنید که ترجمه مدارک ممکن است یک هفته و یا بیشتر طول بکشد. بنابراین این کار را برای روزهای آخر نگذارید. اگر فرضا برای پنج دانشگاه تقاضا می‌دهید و همه آنها تنها یک نسخه از ریز نمرات و مدرک را نیاز دارند سعی کنید تمام این پنج نسخه را در یک نوبت سفارش دهید تا هزینه کاهش یابد و در زمان نیز صرفه‌جویی شود.
-  * در صورتی که نام دروس تخصصی خود را به زبان مورد نظر که ترجمه به آن صورت می‌گیرد (مثلا انگلیسی) می‌دانید ترجمه آن‌ها را در اختیار مترجم قرار دهید تا عینا به همان صورت که مورد نظر شماست در ترجمه رسمی نوشته شود.+  * در صورتی که نام دروس تخصصی خود را به زبان مورد نظر که ترجمه به آن صورت می‌گیرد (مثلا انگلیسی) می‌دانید ترجمه آن‌ها را در اختیار مترجم قرار دهید تا عیناً به همان صورت که مورد نظر شماست در ترجمه رسمی نوشته شود.
   * لیست مدارکی را که باید برای دانشگاه بفرستید چندین بار چک کنید تا چیزی را از قلم نیندازید. نقص مدارک ممکن است به رد درخواست پذیرش شما منجر شود.   * لیست مدارکی را که باید برای دانشگاه بفرستید چندین بار چک کنید تا چیزی را از قلم نیندازید. نقص مدارک ممکن است به رد درخواست پذیرش شما منجر شود.
  
- +<WRAP forum>
-----+
 برای اطلاع بیشتر در مورد مدارک مورد نیاز به [[http://​www.academiacafe.com/​pf/​Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2|انجمن مدارک مورد نیاز برای پذیرش]] و برای اطلاع بیشتر در مورد آزمون‌های زبان به [[http://​www.academiacafe.com/​pf/​Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7|انجمن آزمون‌ها]] مراجعه کنید. برای اطلاع بیشتر در مورد مدارک مورد نیاز به [[http://​www.academiacafe.com/​pf/​Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2|انجمن مدارک مورد نیاز برای پذیرش]] و برای اطلاع بیشتر در مورد آزمون‌های زبان به [[http://​www.academiacafe.com/​pf/​Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7|انجمن آزمون‌ها]] مراجعه کنید.
-----+</​WRAP>​
  
 =====انتخاب دانشگاه===== =====انتخاب دانشگاه=====
خط 24: خط 25:
 برای صرفه جویی در وقت برای هر دانشگاهی که انتخاب می‌نمایید یک پوشه(Folder) درست کرده و اطلاعات مربوط به دانشگاه مانند صفحات مهم حاوی اطلاعاتی مانند ددلاین‌ها، Admission requirements ،Faculty Research Areas و ... را ذخیره نمایید تا بعدا سر فرصت به مطالعه آنها بپردازید. برای صرفه جویی در وقت برای هر دانشگاهی که انتخاب می‌نمایید یک پوشه(Folder) درست کرده و اطلاعات مربوط به دانشگاه مانند صفحات مهم حاوی اطلاعاتی مانند ددلاین‌ها، Admission requirements ،Faculty Research Areas و ... را ذخیره نمایید تا بعدا سر فرصت به مطالعه آنها بپردازید.
  
-[[http://​www.academiacafe.com/​admission/​|دیتابیس ​سایت آکادمیاکافه]] امکانات خوبی به شما ارائه می‌دهد تا بتوانید دانشگاه‌های مورد نظر خود و آدرس وب‌سایت این دانشگاه‌ها را راحت‌تر بیابید. همچنین اطلاعات پذیرش، از جمله [[http://​www.academiacafe.com/​admission/​index.php?​r=applicationInfo/​index|ملزومات پذیرش (minimum requirements)]] برای گرفتن پذیرش از بعضی از دانشگاه‌ها در دیتابیس وارد شده است. دیتابیس به شما امکان دسترسی ساده و جستجو و مرتب‌سازی این اطلاعات را می‌دهد و از این نظر در وقت شما صرفه‌جویی خواهد شد.+[[http://​www.academiacafe.com/​admission/​index.php?​r=university/​index|دیتابیس ​دانشگاه‌های آکادمیاکافه]] امکانات خوبی به شما ارائه می‌دهد تا بتوانید دانشگاه‌های مورد نظر خود و آدرس وب‌سایت این دانشگاه‌ها را راحت‌تر بیابید. همچنین اطلاعات پذیرش، از جمله [[http://​www.academiacafe.com/​admission/​index.php?​r=applicationInfo/​index|ملزومات پذیرش (minimum requirements)]] برای گرفتن پذیرش از بعضی از دانشگاه‌ها در دیتابیس وارد شده است. دیتابیس به شما امکان دسترسی ساده و جستجو و مرتب‌سازی این اطلاعات را می‌دهد و از این نظر در وقت شما صرفه‌جویی خواهد شد.
  
 //سایر نکاتی که می‌توانید در انتخاب دانشگاه مد نظر داشته باشید://​ //سایر نکاتی که می‌توانید در انتخاب دانشگاه مد نظر داشته باشید://​
خط 33: خط 34:
   * جواب خوب از استادها:​ یکی از عوامل تاثیر گذار برای اکثریت رشته‌های تحصیلی (به غیر از رشته‌هایی مانند ‌Business) ارتباط با یکی از استادها در دپارتمان رشته مورد نظر شما می‌باشد. در بسیاری از دانشگاه‌ها استادها تاثیر به سزایی در پذیرفته شدن یک دانشجو دارند. بنابراین سعی کنید برای دانشگاه‌هایی اپلای کنید که در آنها توانسته‌اید نظر یکی از استادها را جلب نمایید.   * جواب خوب از استادها:​ یکی از عوامل تاثیر گذار برای اکثریت رشته‌های تحصیلی (به غیر از رشته‌هایی مانند ‌Business) ارتباط با یکی از استادها در دپارتمان رشته مورد نظر شما می‌باشد. در بسیاری از دانشگاه‌ها استادها تاثیر به سزایی در پذیرفته شدن یک دانشجو دارند. بنابراین سعی کنید برای دانشگاه‌هایی اپلای کنید که در آنها توانسته‌اید نظر یکی از استادها را جلب نمایید.
  
-----+<WRAP forum>
 برای اطلاع بیشتر در مورد گرفتن پذیرش به [[http://​www.academiacafe.com/​pf/​Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4|انجمن راهنمای گرفتن پذیرش]] مراجعه کنید. برای اطلاع بیشتر در مورد گرفتن پذیرش به [[http://​www.academiacafe.com/​pf/​Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4|انجمن راهنمای گرفتن پذیرش]] مراجعه کنید.
----- +</​WRAP>​
 =====پذیرش در مقاطع تحصیلی مختلف===== =====پذیرش در مقاطع تحصیلی مختلف=====
 با توجه به اینکه اقدام برای مقاطع مختلف تحصیلی ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد در زیر نکات مربوط به گرفتن پذیرش در مقاطع کارشناسی، ارشد، و دکترا به صورت جداگانه آورده می‌شود. با توجه به اینکه اقدام برای مقاطع مختلف تحصیلی ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد در زیر نکات مربوط به گرفتن پذیرش در مقاطع کارشناسی، ارشد، و دکترا به صورت جداگانه آورده می‌شود.
خط 49: خط 49:
  
  
-----+<WRAP forum>
 برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به [[http://​www.academiacafe.com/​pf/​Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C|انجمن گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی]] مراجعه کنید. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به [[http://​www.academiacafe.com/​pf/​Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C|انجمن گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی]] مراجعه کنید.
-----+</​WRAP>​
  
 ====اقدام برای کارشناسی ارشد==== ====اقدام برای کارشناسی ارشد====
خط 70: خط 70:
   * باید در نظر داشت که مهمترین عامل مقاله نیست. معدل مقاطع قبلی همچنین نمره آزمون [[GRE]] ​ (برای پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا) و آزمون‌های تافل/​آیلتس اهمیت زیادی دارد. به طور کلی دانشگاه‌ها رزومه فرد را به صورت کلی در نظر می‌گیرند و اینطور نیست که مثلا فردی تنها به دلیل نداشتن مقاله پذیرش نگیرد. البته این امر ممکن است در صورت پایین بودن نمره امتحانات زبان،[[GRE]] ، و یا معدل اتفاق بیافتد. به عنوان مثال دانشگاه حداقل نمره برای آزمون [[IELTS]] را ۷ تعیین کرده است و برای فردی که نمره ۶/۵ در آزمون کسب کرده همین دلیل کافی است تا پذیرش نگیرد. البته گاهی اوقات به چنین فردی ممکن است پذیرش مشروط داده شود تا فرد دوباره در امتحان زبان شرکت کند و نمره لازم را کسب نماید. اما در مورد معدل و نمره [[GRE]] ​ ممکن است سخت گیری بیشتری نشان داده شود. مثلا برای بعضی از دانشگاه‌های کانادا معدل بسیار مهم است و صراحتا در سایت خود ذکر کرده‌اند که کسی که اپلای می‌کند باید معدلش از نمره خاصی مثلا ۱۵ بالاتر باشد.   * باید در نظر داشت که مهمترین عامل مقاله نیست. معدل مقاطع قبلی همچنین نمره آزمون [[GRE]] ​ (برای پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا) و آزمون‌های تافل/​آیلتس اهمیت زیادی دارد. به طور کلی دانشگاه‌ها رزومه فرد را به صورت کلی در نظر می‌گیرند و اینطور نیست که مثلا فردی تنها به دلیل نداشتن مقاله پذیرش نگیرد. البته این امر ممکن است در صورت پایین بودن نمره امتحانات زبان،[[GRE]] ، و یا معدل اتفاق بیافتد. به عنوان مثال دانشگاه حداقل نمره برای آزمون [[IELTS]] را ۷ تعیین کرده است و برای فردی که نمره ۶/۵ در آزمون کسب کرده همین دلیل کافی است تا پذیرش نگیرد. البته گاهی اوقات به چنین فردی ممکن است پذیرش مشروط داده شود تا فرد دوباره در امتحان زبان شرکت کند و نمره لازم را کسب نماید. اما در مورد معدل و نمره [[GRE]] ​ ممکن است سخت گیری بیشتری نشان داده شود. مثلا برای بعضی از دانشگاه‌های کانادا معدل بسیار مهم است و صراحتا در سایت خود ذکر کرده‌اند که کسی که اپلای می‌کند باید معدلش از نمره خاصی مثلا ۱۵ بالاتر باشد.
  
-----+<WRAP forum>
 برای اطلاعات بیشتر در مورد پذیرش مستقیم از کارشناسی به دکترا به موضوع [[http://​www.academiacafe.com/​pf/​Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%A8%D9%87-PhD|پذیرش مستقیم از لیسانس به PhD]] مراجعه کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد پذیرش مستقیم از کارشناسی به دکترا به موضوع [[http://​www.academiacafe.com/​pf/​Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%A8%D9%87-PhD|پذیرش مستقیم از لیسانس به PhD]] مراجعه کنید.
 برای سوالات در مورد گرفتن پذیرش در مقطع دکترا به موضوع [[http://​www.academiacafe.com/​pf/​Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7|سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا]] مراجعه کنید. برای سوالات در مورد گرفتن پذیرش در مقطع دکترا به موضوع [[http://​www.academiacafe.com/​pf/​Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7|سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا]] مراجعه کنید.
-----+</​WRAP>​
برنامه_ریزی_برای_پذیرش.1377470313.txt.gz · آخرین ویرایش: 2019/08/17 19:50 (ویرایش خارجی)