عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-11-2015, 12:54 AM
(02-11-2015, 04:09 PM)مهمان نوشته: سلام
ترم ۳پرستاری دولتی هستم
بدون اینکه انصراف بدم کنکور۹۵متونم شرکت کنم
و رشته روزانه را بزنم؟؟؟؟
مرسی

با سلام
آخه چرا دوست گرامی؟ حیف این رشته ی نازنین نیستش؟؟ با کارشناسیتون براحتی کار پیدا میکنید، اگر دوست داشته باشید کارشناسی ارشد و اگر بیشتر علاقه مند باشید میتونید دکترای پرستاری رو بگیرید.

میدونستید درآمد پرستاران از پزشکان بیشتر هستش در جوامع غربی؟؟؟؟؟
میدونستید با مدرک کارشناسیتون میتونید به راحتی به بیشتر کشور های دنیا مخصوصا کانادا و استرالیا درخواست اقامت بدید، کاملا قانونی، بدون دردسر، رشته ی شما گنجه دست کم نگیریدش.

جواب سوالتونم تا اونجایی که من میدونم خیر هستش چون گفتید پرستاری دولتی میخونید و رشته ی پرستاری و پزشکی دولتی، شبانه نداره.

امیدوارم از رشتتون لذت ببرید.

موفق باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-11-2015, 04:20 AM
سلام من دانشجوی کارشناسی مامایی مشهدم،ترم5!میخام دوباره کنکور  سراسری بدم واسه پزشکی!شهریه باید پراخت کنم؟؟؟چ حدودی؟
و اگه انصراف بدم جریمه باید بدم؟؟؟
خیلی ظلمه بنظرم ک اینهمه دارن بین الملل میگیرن بعد واسه لیسانس ب پزشکی اینهمه شرط گذاشتن!!!!!!!!!سراسری ام ک اگه اینجوری ک شنیدم ترمی 6 تومن باشه،با بین الملل فرقی نداره!همه امیدم نا امید شده!!!!!!
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-11-2015, 01:10 PM
با سلام ببخشید من کارشناسی رو در دانشگاه ازاد و ارشدم رو در دولتی روزانه گرفتم.اگه مدرک ارشدمو از طریق اداره کاریابی ازاد کنم یعنی هزینه ای برای خرید مدرک پرداخت نکنم و از طریق اداره کاریابی اقدام کنم.اگر کنکور پزشکی روزانه قبول بشم هزینه تحصیلم رایگان خواهد بود با ازاد کردن مدرک ارشدم؟
2.در صورت قبولی پزشکی روزانه ،اگر یکی دو ترم بعد از تحصیل در دانشگاه در رشته پزشکی، مدرکم از اداره کار ازاد بشه در این صورت هزینه به چه صورت هست؟کلا هزینه باید پرداخت کرد یا زمانی که مدرک ازاد شد هزینه رایگان میشود یا....
لطفا راهنمایی بفرمایید
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-11-2015, 07:39 AM
(10-11-2015, 05:00 AM)مهمان نوشته: سلام
من دانشجوی ترم یک رشته( صنایع )در موسسه غیر انتفاعی صدرا تهران هستم
۱ )ایا می توانم در کنکور سال بعد شرکت کنم؟۲ )آیا باید تا قبل از کنکور انصراف دهم یا بعد از آمدن نتیجه هم می شود؟
و سوال مهم تر اینکه ۳ )آیا می توانم در صورت موفقیت در همین رشته( صنایع) در دانشگاه دولتی ادامه تحصیل دهم؟

1) بله 2) بعد اومدن نتیجه هم میشه. 3) مشکلی نداره چون غیرانتفاعی بودین. موفق باشین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین ali1346
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-11-2015, 01:57 PM
سلام /من متولد اسفند 74 هستم در ازمون سراسری 93 رتبه قبولی نیاوردم در 94 روزانه سمنان رشته اقتصاد قبول شدم  برای ثبت نام نرفتم در عوض بدون ازمون رشته حقوق دانشگاه ازاد رفتم والان دانشجوی ترم 1 هستم ایا میتوان در ازمون سراسری 95 شرکت کنم و برای روزانه ویا شبانه و نها یتا دانشگاه ازاد همین رشته در جای بهتری انتخاب رشته نمایم ؟وضعیت نظام و وظیفه و انصراف از رشته فعلی من چگونه خواهد بود؟از شما خواهش می کنم بصورت واضح راهنمایی فرمایید. با تشکر/از شما خواهش می کنم به سئوال من هرچه زودتر جواب بدهید......
نقل قول  

آفلاین afshinnj
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-11-2015, 12:07 AM
با سلام
من دانشجوی ترم 7 کارشناسی پیوسته برق قدرت تو یکی از دانشگاه های غیرانتفاعی هستم
سوال من این هست که اگه من از دانشگاه انصراف بدم سال بعد دوباره کنکور شرکت کنم و قبول شم میتونم این واحدهایی که پاس کردم رو معادل سازی بکنم (واحد هایی که پاس کردم رو دوباره نخونم)(همه نمره هام بالای 15 هستن به جز 4،5 واحد که زیر 15 هستند)؟؟؟
علت انصراف من اینه که میخوام از معافیت پزشکی(ضعف چشم) استفاده کنم . اگر من انصراف بدم دیپلمه محسوب میشم و میتونم معافیت بگیرم ولی اگر لیسانس باشم نمی تونم از معافیت پزشکی استفاده بکنم !!!
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-11-2015, 12:28 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-11-2015, 12:40 AM توسط automotive.)
(17-11-2015, 12:07 AM)afshinnj نوشته: با سلام
من دانشجوی ترم 7 کارشناسی پیوسته برق قدرت تو یکی از دانشگاه های غیرانتفاعی هستم
سوال من این هست که اگه من از دانشگاه انصراف بدم سال بعد دوباره کنکور شرکت کنم و قبول شم میتونم این واحدهایی که پاس کردم رو معادل سازی بکنم (واحد هایی که پاس کردم رو دوباره نخونم)(همه نمره هام بالای 15 هستن به جز 4،5 واحد که زیر 15 هستند)؟؟؟
علت انصراف من اینه که میخوام از معافیت پزشکی(ضعف چشم) استفاده کنم . اگر من انصراف بدم دیپلمه محسوب میشم و میتونم معافیت بگیرم ولی اگر لیسانس باشم نمی تونم از معافیت پزشکی استفاده بکنم !!!

با سلام،
احتمال میدم که در تاپیک نامناسب سوالتون رو پرسیدید ولی جواب میدم

بله و خیر!! کاملا بستگی به دانشگاه مبدا و مقصد داره همچنین رابطه ی مستقیمی با رشته و مخصوصا گرایشتون داره، به عنوان مثال شمایی که برق گرایش قدرت میخونید، اسم بعضی از درس هایی که شما پاس میکنید با فردی که برق گرایش مخابرات میخونه یکی هستش اما مباحث و گستردگی و عمقشون همچنین تعداد فصول و عموما تعداد واحدشون هم فرق میکنه که از تطبیق واحد خبری نیست، اما اگر گرایشتون رو عوض نکنید به احتمال بالای 90 درصد نمرات بالای 12 تطبیق میخوره و دیگه اینکه اگر میخواهید بعدا به دانشگاه بهتری برید حتما از آموزش دانشگاه مقصد سوال کنید که به مشکل نخورید.

به نظر من 100 انصراف بدید که بتونید از این فرصت استفاده کنید ( اگر 100% مطمئن هستید که معاف میشید، اگر معاف از رزم یا اعزام بشید که دیگه هیچی )  هرچند معافیت پزشکی محدودیت های خودش رو داره.
دو خط آخر رو هم قانونش رو میدونم، هرچه مدرک تحصیلی بالاتر بره، معیارهای معافیت هم تغییر میکنه و اعداد بزرگ تر میشند.

موفق باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-11-2015, 11:14 AM
(13-11-2015, 04:20 AM)مهمان نوشته: سلام من دانشجوی کارشناسی مامایی مشهدم،ترم5!میخام دوباره کنکور  سراسری بدم واسه پزشکی!شهریه باید پراخت کنم؟؟؟چ حدودی؟
و اگه انصراف بدم جریمه باید بدم؟؟؟
خیلی ظلمه بنظرم ک اینهمه دارن بین الملل میگیرن بعد واسه لیسانس ب پزشکی اینهمه شرط گذاشتن!!!!!!!!!سراسری ام ک اگه اینجوری ک شنیدم ترمی 6 تومن باشه،با بین الملل فرقی نداره!همه امیدم نا امید شده!!!!!!

با سلام 

بله دوست عزیز باید شهریه پرداخت کنین . 
در مورد مقدارش اطلاعی ندارم 
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

17-11-2015, 11:16 AM
(13-11-2015, 01:10 PM)مهمان نوشته: با سلام ببخشید من کارشناسی رو در دانشگاه ازاد و ارشدم رو در دولتی روزانه گرفتم.اگه مدرک ارشدمو از طریق اداره کاریابی ازاد کنم یعنی هزینه ای برای خرید مدرک پرداخت نکنم و از طریق اداره کاریابی اقدام کنم.اگر کنکور پزشکی روزانه قبول بشم هزینه تحصیلم رایگان خواهد بود با ازاد کردن مدرک ارشدم؟
2.در صورت قبولی پزشکی روزانه ،اگر یکی دو ترم بعد از تحصیل در دانشگاه در رشته پزشکی، مدرکم از اداره کار ازاد بشه در این صورت هزینه به چه صورت هست؟کلا هزینه باید پرداخت کرد یا زمانی که مدرک ازاد شد هزینه رایگان میشود یا....
لطفا راهنمایی بفرمایید

با سلام 

متاسفانه کیس شما خیلی متفاوته . بهتره این مورد را از سازمان سنجش و وزارت علوم پیگیری کنین . 

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

17-11-2015, 11:21 AM
با سلام 

ممنون از دوست عزیز جناب automotive .

این نکته یادتون نره که اگر مشمول خدمت سربازی باشین باید برین خدمت . بعد از خدمت میتونین در کنکور شرکت کنین . 

با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... 87 بعدی »