عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن
آفلاین *mina*
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-08-2015, 03:57 PM
علت ریجکتی من این بوده: 

بند 9 : قصد شما مبنی بر ترک محدوده ی کشورهای عضو پیمان شنگن پیش از اتمام موعد ویزای شما به دلایلی از قبیل عدم ارائه مدارک و اطلاعات کافی برای سفارت قابل اثبات نبوده است. 

این مفهومش چیه و  من الان می خوام اعتراض بدم چه مدرکی می تونم ارائه بدم که فایده داشته باشه؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-08-2015, 06:16 PM
معمولا این پاسخ رو وقتی میدهند که مدارک محکمی مثل سند ملکی شغل ثابت و معتبر و پرینت حساب چندان معتبری ارائه نکرده باشید و به برگشتن شما شک کنند.
اگر چنین است سعی کنید این مدارک را ارائه کنید.
اگر با ارائه این مدارک این پاسخ را داده اند شانس اعتراض شما چندان بالا نیست
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین *mina*
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-08-2015, 12:27 PM
همه این مدارک رو ارائه کردم!! البته گردش حساب من 22 ملیون بود با 17 ملیون موجودی  که عدد بالایی نیست. ممکنه بخاطر این باشه؟ وگرنه مدارک سند ملکی و شغلم کامل بود. گردش حساب همسرم 100 ملیون بودمثلا اون رو ضمیمه کنم؟
یک نکته دیگه هم هست. من بلیط برگشتم از یک شهر دیگه بود و چند روز بعد از زمانی که درخواست ویزا داده بودم. یعنی تو فرم نوشته بودم 5 تا 11 آگوست ولی بلیط برگشتم برای 14 آگوست بود. چون قبلش قرار بود اون یکی شهر هم بریم برای یک کاری اما کنسل شد و بخاطر تعطیلات عید فطر من دیگه فرصت نکردم بلیطم رو تغییر بدم. ممکنه بخاطر این باشه؟ البته افسری که مصاحبه کرد اصلا بلیطم رو نگاه نکرد منم چیزی نگفتم
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-08-2015, 06:39 PM
همانطور که در دو پست قبلی عرض کردم معمولا وقتی زن و شوهر با هم اقدام کنند احتمال اینکه یک نفر را ریجکت کنند زیاد است، بویژه برای کسی که قبلا شنگن نداشته باشد. دلیل آن هم پیشگیری از برنگشتن خانواده کامل است.
کار خاصی هم به نظرم نمیشود کرد مگر گرفتن شنگن از طریق آژانس ها و برای کشورهای ایتالیا یا فرانسه
نقل قول  

سانیا
Unregistered
نقل قول

20-09-2015, 04:32 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز،
من 4 سال پیش برای ویزای دیدار بستگان اقدام کرد و متاسفانه رد شدم ، نامه اعتراض هم فرستادم و جوابی ندادند. برای بار دوم نیز اقدم کردم این بار برای شرکت در سمینار بود ولی دیروز فهمیدم که رد شدم.... دو سوال دارم ....!
1) قطعا اعتراض خواهم کرد...ولی دعوت نامه من برای ( به دلیل اینکه مدت کمی داشت) اعتبار ندارد، آیا موفق میشوم؟
2) با توجه به دو تا مهر ردی، آیا می توانم در آینده برای روادید (دانشجویی) اقدام کنم؟
از اینکه وقت می گذارید کمال تشکر را دارم.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-09-2015, 07:20 PM
(20-09-2015, 04:32 PM)سانیا نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز،
من 4 سال پیش برای ویزای دیدار بستگان اقدام کرد و متاسفانه رد شدم ، نامه اعتراض هم فرستادم و جوابی ندادند. برای بار دوم نیز اقدم کردم این بار برای شرکت در سمینار بود ولی دیروز فهمیدم که رد شدم.... دو سوال دارم ....!
1) قطعا اعتراض خواهم کرد...ولی دعوت نامه من برای ( به دلیل اینکه مدت کمی داشت) اعتبار ندارد، آیا موفق میشوم؟
2) با توجه به دو تا مهر ردی، آیا می توانم در آینده برای روادید (دانشجویی) اقدام کنم؟
از اینکه وقت می گذارید کمال تشکر را دارم.

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

1- معمولا اعتراض ها چندان نتیجه ای ندارد و البته بستگی به دلیل رد شدن شما نیز دارد. دلیل مربوطه را بنویسید. در مورد مدت کم دعوتنامه هم متوجه منظورتان نشدم. یعنی الان بازه زمان دعوتنامه سپری شده است؟ اگر چنین باشد احتمال موفقیت بسیار کم است و باید مجدد اقدام کرد.

2- بله.

بهتر است اولین شنگن خودتان را به صورت دعوتنامه معتبر کاری یا به صورت تور مسافرتی بگیرید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-09-2015, 07:49 PM
ممنون بابت پاسخ شما
دعوتنامه من فقط مربوط به شرکت در کنفرانس بود. و بر اساس آن 22 سپتامبر باید آلمان حضور داشته باشم.
خالی از لطف نیست که امروز به سفیر آلمان ایمیل زدم و منتظر جواب هستم.
خوشحال شدم که می توانم در آینده برای ویزای دانشجویی اقدام کنم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-10-2015, 01:48 PM
سلام من واسه کارشناسی از دانشگاه آلمان با تافل 76 پذیرش گرفتم که مینمیم 80 بود، الان واسه سفارت به مشکل نمیخورم؟ تاریخ امتحان من هم 14 جون 2015 بوده.
ممنون میشم اگر کسی مطمئن جواب بده
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-10-2015, 01:49 PM
با عرض پوزش برای کارشناسی ارشد پذیرش گرفتم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-10-2015, 06:28 PM
(06-10-2015, 01:48 PM)مهمان نوشته: سلام من واسه کارشناسی از دانشگاه آلمان با تافل 76 پذیرش گرفتم که مینمیم 80 بود، الان واسه سفارت به مشکل نمیخورم؟ تاریخ امتحان من هم 14 جون 2015 بوده.
ممنون میشم اگر کسی مطمئن جواب بده
!!
شما چون پذیرش داری مشکلی نداره و بخش ویزا به این مهم ایرادی نمیگیره. اما چطور دانشگاه بهت پذیرش داده؟!!! وقتی حداقل رو نداشتی!!!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15 بعدی »