عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 155 156 157 158 159 160 161 162 163 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Maryam frs
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,581
25-08-2015, 10:35 PM
جواب سوالات من رو هم بدیدplease
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,582
26-08-2015, 03:28 AM
(25-08-2015, 05:54 PM)Maryam frs نوشته: باسلام
دانشجوی ارشد طراحی فرش در دانشگاه هنر تهران هستم،برای زبان و مقاله هنوز اقدامی نکردم،معدل ارشدم تاالان حدود18 هست و کارشناسیم هم 16. یکی از نزدیکترین رشته های هنر به رشته خودم رو البته در دانشگاههای انگلیس رشته ی طراحی منسوجات یا textile designer دیدم، البته رشته ایی مثل فاین آرت  هم پیدا کنم مشکلی نیست، برای آمریکا چقدر شانس پذیرش دارم؟
چه دانشگاههایی؟
آیا فاند بهم تعلق میگیره؟
ممنونم

سوال دیگرم اینکه رشته های هنر به gre نیاز دارند؟

در مقطع master یا phd کدامیک احتمال بیشتری هست پذیرش بشوم؟

سوالتون در در تاپیک مربوط به هنر بپرسید بهتر هست اما اگر فاند میخواید خب دکترا اپلای کنید خیلی بهتره. GRE‌ هم بدید بهتره چون به هر حال اپلای رقابتیه و خوبه که هرکار از دستتون برمیاد بکنید. من از یک دانشجوی هنر شنیدم که نمره writing‌مهم هست مثلا در GRE‌از ۶ حدود ۴.۵ یا ۵ خیلی خوبه.

سرچ کنید دانشگاه ها رو ببینید رشتتون رو دارن یا نه. بعد ببینید چقدر دانشجوی بین الملل دارند. احتمالا یه تخمینی دستتون بیاد که میگیرن یا نه. هنر یه مقدار اپلایش سخته در این حد میدونم من.
در کل من چیز زیادی از هنر نمیدونم پس تو تاپیک خودش بپرسید دوستان بهتر کمک می کنن.

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,583
26-08-2015, 03:34 AM
(25-08-2015, 06:56 PM)niloofar_m نوشته: بسیار ممنونم از راهنماییتون نسیم خانم.

به نظر شما با اینکه معدلم بالا نیست ولی اگه کار تحقیقاتی انجام بدم ممکنه بتونم برای PhD مستقیم Apply کنم؟ چون بیشتر جاهایی که دیدم برای PhD مستقیم GPA Cutoff دارند، آیا زمانی که کار تحقیقاتی خوبی انجام شده باشه صرفنظر می کنن از معدل؟

در مورد نمره GRE هم اگه می‌شه برام توضیح بدین ممنون می‌شم، در این حد می‌دونم که برای رشته کامپیوتر بهتره که Quantitative رو بالا بزنیم، در مورد اون دو بخش دیگه باید چه جور نمره‌هایی بیارم؟

از راهنماییتون بابت پروژه و مقاله واقعا ممنون، خیلی کمک کرد بهم Smile

خواهش می کنم Smile
ببینید GRE بله کوانت رو در حد ۱۶۵ راحت میشه گرفت چون خیلی آسونه اون بخش. وربال سخته ۱۵۰ بشید خوبه به بالا. من با سواد تافل ۱۰۰ رفتم دادم نمره هام شد 150 165 3 یعنی وربالم ۱۵۰ شد که اکی بود. اگه کار کنید وربال هم بالا بشید خوبه نشد هم خیلی طوری نیست. برای نوشتن هم وقت بزارید که ۳ به بالا بشه iرچه بالاتر بهتر ولی ۳ هم اکیه. باز من با سواد تافل رایتینگ ۲۶ شدم ۳. پس ۳ گرفتن راحته چون من زبانم معمولیه.

در مورد معدل هم دانشگاه های برتر مثلا ۱۰ ۲۰ تای اول ممکنه بابت معدل پروندتون رو بزارن کنار ولی رنک های بالاتر مثلا ۴۰ ۵۰ به بالا دیگه اینجور نیستن و همه پروندتون رو نگاه می کنند در نتیجه بله مقاله و ریکام خوب میتونه کاور کنه.

یادم نیست گفتین یا نه ولی معدلتون کلا همون قدره؟ مثلا معدل دروس اصلی بالاتر نیست؟ معدل دو ترم/چهارترم آخر بالاتر نیست؟ یه بررسی بکنید باز سوال بپرسید اگه خواستید ولی یه نگاه کنید شاید یه جوری بشه معدل بخشی رو گفت که خوب باشه.مثلا ۶۰ واحد آخر!

نقل قول  

آفلاین tigerlilid
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,584
27-08-2015, 01:00 AM
(14-08-2015, 05:38 AM)nasim1234 نوشته: برای چه رشته ای میخواین اپلای کنین؟
نمره GRE تون خیلی مهمه. فکر می کنم برای رشته شما رایتینگ هم مهم باشه.  اگر مقاله دارین و نمره GRE‌هم خوب بشه فکر می کنم با استاد حتما شانس دارین ولی پیدا کردن استاد یه مقدار سخت هست کلا. در ایالت نیویورک دانشگاه های زیادی هستن که میتونین اپلای کنین اگر دوست دارین نزدیک نیویورک باشین. تقریبا هم سطح کلمبیا دانشگاه کرنل هست پایین تر از این ها دانشگاه سیراکیوز. 
چندین دانشگاه مد نظر داشته باشین که اگه اولی نشد بعدی ها رو داشته باشین.
نمیدونم رشته communication‌ چقدر به کارتون نزدیکه ولی بد نیست نگاهی به این رشته هم بندازین خصوصا اگر مقالاتتون در رابطه با advertisement یا  new media‌ بوده.

ممنون از پاسختون
برای phd of theatre میخام اپلای کنم
کرنل هم مد نظرمه اما کلمبیا تمرکزش روی دراماتورژی هست که تخصص کاریه منه
اما تبلیغات کار من نیست، میخاستم بدونم چقد شانس دارم و ایا شدنیه گرفتن پذیرش اینجا واسه من؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,585
27-08-2015, 01:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2015, 01:14 AM توسط nasim1234.)
(27-08-2015, 01:00 AM)tigerlilid نوشته: ممنون از پاسختون
برای phd of theatre میخام اپلای کنم
کرنل هم مد نظرمه اما کلمبیا تمرکزش روی دراماتورژی هست که تخصص کاریه منه
اما تبلیغات کار من نیست، میخاستم بدونم چقد شانس دارم و ایا شدنیه گرفتن پذیرش اینجا واسه من؟

کلمبیا تو نیویورکه. من نمیخوام ناامیدتون کنم ولی نیویورک برای خود آمریکایی ها هم شهر محبوبی هست. فکر می کنم رقابتش واقعا سخت باشه. برای کرنل نیمدونم!
به مسوول admission‌ایمیل بزنید بپرسید. شرایط رو براشون توضیح بدید راهنمایی می کنند اگر نکردن کرنل رو میتونم حضورا برم بپرسم براتون. پیام خصوصی بدید البته اینجا رو شاید نبینم!
 چون خودم درباره هنر اطلاعی ندارم! ولی فاند هم تو رشته های هنر سخته یه مقدار گرفتنش. در ایالت نیویورک دانشگاه کرتلند هم هنرش بد نیست و دانشگاه سیراکیوز. خواستین اینها رو هم نگاه کنید.
به نظرم یه GRE‌ افسانه ای لازم دارید. الان دیدم آیلتس رو دادید خوب بوده نمرتون Smile
البته بپرسید یه وقت من گمراهتون نکرده باشم. اگر جواf ندادن میشه من یه روز برم بپرسم!!

نقل قول  

آفلاین khazaee
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,586
27-08-2015, 03:19 AM
سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون می شم راهنمایی کنید خیلی فکر و ذهنم درگیره
من ارشد محیط زیست دارم و می خوام برای Fall 2016 آمریکا اقدام کنم. می خوام 9 آبان (31 اکتبر) امتحان ایتلس بدم و نتایجش 22 ابان (13 نوامبر) اعلام میشه. حالا با این وضعیت می تونم به deadline ها برسم یا خیر؟ به نظرتون به استادا میل بزنم یا بذارم نمره زبان بیاد؟ رزومه من هم به نظرم خوبه ( معدل کارشناسی :16.5 ارشد :17.4--- دانشگاه تهران--- 24 تا مقاله  4 ISI، سه ISC، هشت پژوهشی، 9 تا همایش ملی --- GRE هم دارم 2 سال پیش اپلای ناکام کردم و بعدش سربازی، نمره GRE : 299 - معیار قدیمیش : 1060 - بنیاد نخبگان)
اگه کمکم کنید ممنون می شم چون خیلی به هم ریختم. زبان هم زودتر نمی تونم امتحان بدم چون نمی رسم.
آگه به نظرتون به استادا میل بزنم از چه زمانی و چی بهشون بگم؟ 
با تشکر
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,587
27-08-2015, 04:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2015, 04:33 AM توسط nasim1234.)
(27-08-2015, 03:19 AM)khazaee نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون می شم راهنمایی کنید خیلی فکر و ذهنم درگیره
من ارشد محیط زیست دارم و می خوام برای Fall 2016 آمریکا اقدام کنم. می خوام 9 آبان (31 اکتبر) امتحان ایتلس بدم و نتایجش 22 ابان (13 نوامبر) اعلام میشه. حالا با این وضعیت می تونم به deadline ها برسم یا خیر؟ به نظرتون به استادا میل بزنم یا بذارم نمره زبان بیاد؟ رزومه من هم به نظرم خوبه ( معدل کارشناسی :16.5 ارشد :17.4--- دانشگاه تهران--- 24 تا مقاله  4 ISI، سه ISC، هشت پژوهشی، 9 تا همایش ملی --- GRE هم دارم 2 سال پیش اپلای ناکام کردم و بعدش سربازی، نمره GRE : 299 - معیار قدیمیش : 1060 - بنیاد نخبگان)
اگه کمکم کنید ممنون می شم چون خیلی به هم ریختم. زبان هم زودتر نمی تونم امتحان بدم چون نمی رسم.
آگه به نظرتون به استادا میل بزنم از چه زمانی و چی بهشون بگم؟ 
با تشکر

به بیشتر ددلاین ها میرسین. ددلاین ها حدود ۱ دسامبر به بعد هستن دیگه. زودتر که نیست آمریکا. 
بقیه مدارکتون آماده باشه میرسین. تو فرصت باقی مونده اساتیدی تو ایران که قراره ریکام بدن آماده کنین بهشون بگین ددلاینا کی هست که معطل نکنن! ریزنمره انگلیسی فراهم کنید فکر کنم دانشگاه تهران میده درسته؟
SOP و رزومه رو آماده کنید و در ایمیل به اساتید رزومه رو هم اتچ کنید حتما. در رزومه نمره GRE‌رو بنویسید تاریخ امتحانتونم بنویسید که بدونن برنامشو دارید.
ایمیل رو هم زودتر شروع کنید! رزومتون خوبه نگران باشید فقط دیگه بیشتر دیر نشه. فایل رزومه رو درست کنید زودتر یا اگه دارید چه بهتر.

سوال دیگه ای بود بپرسید. نگران هم نباشید ددلاین بعضی دانشگاه ها دیرتره Smile

اینکه چی بگید هم تاپیک تماس با استادان رو ببینید و به اساتیدی که زمینه کاریشون نزدیکه ایمیل بزنید. جزیی تر بپرسید بهتر میتونم کمک کنم. ضمنا تو فایل رزومه مقالات داخلی رو هم حتما بگید هیچی رو حذف نکنید همه چی ارزش داره.

نقل قول  

آفلاین khazaee
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,588
27-08-2015, 11:54 AM
(27-08-2015, 04:30 AM)nasim1234 نوشته: به بیشتر ددلاین ها میرسین. ددلاین ها حدود ۱ دسامبر به بعد هستن دیگه. زودتر که نیست آمریکا. 
بقیه مدارکتون آماده باشه میرسین. تو فرصت باقی مونده اساتیدی تو ایران که قراره ریکام بدن آماده کنین بهشون بگین ددلاینا کی هست که معطل نکنن! ریزنمره انگلیسی فراهم کنید فکر کنم دانشگاه تهران میده درسته؟
SOP و رزومه رو آماده کنید و در ایمیل به اساتید رزومه رو هم اتچ کنید حتما. در رزومه نمره GRE‌رو بنویسید تاریخ امتحانتونم بنویسید که بدونن برنامشو دارید.
ایمیل رو هم زودتر شروع کنید! رزومتون خوبه نگران باشید فقط دیگه بیشتر دیر نشه. فایل رزومه رو درست کنید زودتر یا اگه دارید چه بهتر.

سوال دیگه ای بود بپرسید. نگران هم نباشید ددلاین بعضی دانشگاه ها دیرتره Smile

اینکه چی بگید هم تاپیک تماس با استادان رو ببینید و به اساتیدی که زمینه کاریشون نزدیکه ایمیل بزنید. جزیی تر بپرسید بهتر میتونم کمک کنم. ضمنا تو فایل رزومه مقالات داخلی رو هم حتما بگید هیچی رو حذف نکنید همه چی ارزش داره.

سلام 
ممنون از جوابت. اره ریز نمرات غیر رسمی می ده  که پایینش unofficial  خورده از دو سال پیش ریکام، Sop دارن فک کنم ریکام ها تاریخ نخوردن ولی اگه online بخوان استادام پایه ان زود انجام میدن. پس به نظرت از الان شروع کنم به میل زدن اره ؟ و یه سوال دیگه اینکه با 6.5 ایتلس هم میشه جایی پیدا کرد رنک بین 100 تا 300 باشه خوبه  زیاد رنک برام مهم نیس. البته فول فاند می خوام.
ممنون
نقل قول  

آفلاین Maryam frs
**
نقل قول

#1,589
27-08-2015, 06:05 PM
جواب سوالات من رو کسی نخواهد گفت؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Maryam frs
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,590
27-08-2015, 06:49 PM
سلام
دانشجو ارشد طراحی فرشدردانشگاه هنر تهرانم
لطفا منو راهنمایی بفرمایید از چه کشورهایی و دانشگاه هایی شانس پذیرش دارم!؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 155 156 157 158 159 160 161 162 163 ... 224 بعدی »