عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها انتخاب بین IELTS و TOEFL

صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب بین IELTS و TOEFL
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-08-2015, 05:53 PM
(02-08-2015, 05:28 PM)dr.moslemnoori نوشته: سلام.دانشگاه های آمریکا تافل رو بیشتر قبول دارن یا آیلتس ؟

هر دو رو. هر چند من toefl رو توصیه میکنم بدین. ظاهرا اخیرا بعضی کشورها از نحوه امتحان IELTS گله مند شدن به خاطر بحث تقلب(دور از حضور). بهتره TOEFL بدید که همه جا قبول داره.

پ.ن:دوستان انگ شایعه لطفا نزنن. من هم این رو شنیدم ولی میدونم شایعه نیست. بعضی دانشگاهها آیلتس رو از رده حذف کردن.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Mahsa7069
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-08-2015, 07:18 PM
سلام
گرفتن تافل سخت تره یا ایلتس؟ درسته تافل اعتبارش بیشتره؟ با معلم خصوصی میشه 4و5 ماهه نمره عالی گرفت؟ نمره هاش چطوریه؟زبان باید در چه حد باشه تا بپذیرن باهات کار کنن؟ وای چقدر سوال.مرسی از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-08-2015, 02:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-08-2015, 02:48 PM توسط blur.)
(05-08-2015, 07:18 PM)Mahsa7069 نوشته: سلام
گرفتن تافل سخت تره یا ایلتس؟ درسته تافل اعتبارش بیشتره؟ با معلم خصوصی میشه 4و5 ماهه نمره عالی گرفت؟ نمره هاش چطوریه؟زبان باید در چه حد باشه تا بپذیرن باهات کار کنن؟ وای چقدر سوال.مرسی از راهنماییتون

کسی نمیتونه به شما بگه که فلان آزمون مشخصا سخت تر از اون یکیه. هردو چهار اسکیل listening، reading، speaking و writing رو تست می کنن. ولی با توجه به شرایط و بیس دانش یه نفر یا کشوری که میخواد براش اقدام کنه ممکنه دادن یکی از این آزمون ها بیشتر به نفع فرد باشه (ولی نه لزوما). در مورد این موارد هم در صفحات قبل همین تاپیک زیاد بحث شده. اعتبار هردو آزمون هم معمولا یکسانه مگر اینکه بفرض دانشگاهی که میخواید اپلای کنید قانون متفاوتی رو اعمال کنه که کمتر ممکنه اتفاق بیافته. 
اینکه چه میزان زمان برا گرفتن نمره ای که مدنظرتونه لازمه هم بستگی به دانش قبلی شما و زمانی که براش صرف می کنید داره. نمره تافل تا 120 و آیلتس تا 9 طبقه بندی میشه. برای گرفتن پاسخ برای بقیه سوالاتتون به جزوه پذیرش، بخش آزمون ها مراجعه کنید. برای سوالات تخصصی تر در مورد تافل به این تاپیک ها و برای آیلتس به این تاپیک ها مراجعه کنید و سوالاتتون رو یکجا و بی ارتباط به موضوع تاپیک نپرسید. اگر سوالی داشتید در تاپیک مربوط به خودش بپرسید. با تشکر.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین ne.mo.87
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-08-2015, 02:51 AM
دوستان عزیز، امکانش هست من رو راهنمایی کنید؟
من الان حدود 1 ساعت و نیم هست که دارم کامنت های این بخش رو میخونم ولی به نتیجه خاصی برای اینکه تافل بدم یا آیلتس نرسیدم... هر 10 دقیقه نظرم تغییر پیدا میکنه روی اون یکی!
من سطح عمومی زبانم خوب هست (توی کنکور دکتری 73% زدم). لیسنینگ و اسپیکینگم هم خیلی خیلی خوبه طوری که نقطه قوتم حساب میشه. ریدینگ و رایتینگ ولی خیلی خوب نیست. در حد متوسطه. و البته کلا آدم بی دقتی هم هستم و معمولا سر آزمون های کنکوری همیشه یه خرابکاری میکنم. قصد اپلای برای کشورهای اروپایی رو دارم ولی میخواستم جا رو برای دانشگاه های آمریکا هم باز بذارم.
به نظرتون آزمون تافل برای من مناسب تره یا آیلتس؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

10-08-2015, 03:00 AM
(10-08-2015, 02:51 AM)ne.mo.87 نوشته: دوستان عزیز، امکانش هست من رو راهنمایی کنید؟
من الان حدود 1 ساعت و نیم هست که دارم کامنت های این بخش رو میخونم ولی به نتیجه خاصی برای اینکه تافل بدم یا آیلتس نرسیدم... هر 10 دقیقه نظرم تغییر پیدا میکنه روی اون یکی!
من سطح عمومی زبانم خوب هست (توی کنکور دکتری 73% زدم). لیسنینگ و اسپیکینگم هم خیلی خیلی خوبه طوری که نقطه قوتم حساب میشه. ریدینگ و رایتینگ ولی خیلی خوب نیست. در حد متوسطه. و البته کلا آدم بی دقتی هم هستم و معمولا سر آزمون های کنکوری همیشه یه خرابکاری میکنم. قصد اپلای برای کشورهای اروپایی رو دارم ولی میخواستم جا رو برای دانشگاه های آمریکا هم باز بذارم.

من وقتی اپلای می کردم (دو سال پیش) بودن دانشگاه هایی که تو سایتشون زده بود آیلتس قبول نیست نمره تافل رو باید بفرستین. (برای آمریکا)
در کل هم به نظرم تافل بهتره. احتمالا تو روند خوندنش هم بهتر بتونین راهنمایی بگیرین و کلا متداول تره. شایدم من اینطور حس می کنم.

در مورد اروپا نمیدونم کدوم بهتره. تافل رو همه جا قبول دارن دیگه :Smileین طور نیست؟

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-08-2015, 07:53 AM
(10-08-2015, 02:51 AM)ne.mo.87 نوشته: دوستان عزیز، امکانش هست من رو راهنمایی کنید؟

(10-08-2015, 03:00 AM)nasim1234 نوشته: من وقتی اپلای می کردم (دو سال پیش) بودن دانشگاه هایی که تو سایتشون زده بود آیلتس قبول نیست نمره تافل رو باید بفرستین. (برای آمریکا)
در کل هم به نظرم تافل بهتره. احتمالا تو روند خوندنش هم بهتر بتونین راهنمایی بگیرین و کلا متداول تره. شایدم من اینطور حس می کنم.

در مورد اروپا نمیدونم کدوم بهتره. تافل رو همه جا قبول دارن دیگه :Smileین طور نیست؟

بله. TOEFL امتحان بین المللی هست و همه جا قبول دارن.

دوست عزیز شما شک نکن، TOEFL بده. به دلیل برخی مسایل ممکنه در اینده خیلی از دانشگاهها IELTS رو قبول نکنن، علتش هم نحوه دادن امتحان هست. مثلا خیلی از دانشگاههای معتبر ترکیه به طور رسمی نوشتن دیگه از امسال IELTS رو قبول ندارن.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-08-2015, 12:18 PM
(10-08-2015, 07:53 AM)Torkan نوشته: بله. TOEFL امتحان بین المللی هست و همه جا قبول دارن.

دوست عزیز شما شک نکن، TOEFL بده. به دلیل برخی مسایل ممکنه در اینده خیلی از دانشگاهها IELTS رو قبول نکنن، علتش هم نحوه دادن امتحان هست. مثلا خیلی از دانشگاههای معتبر ترکیه به طور رسمی نوشتن دیگه از امسال IELTS رو قبول ندارن.

بااحترام،
ترکان

درود

در یکی از پستها در مورد صلاح بودن ندادن IELTS!، گفتم که دوستان احتمال داره فکر کنن که این پست شایعه درست میکنه. (من منظورم تقلب صورت گرفته در ایران بود که ظاهرا مشکل زا شده)
همانطور که میدانید نحوه امتحان آیلتس با تافل متفاوته و احتمال تقلب در تافل خیلی کمتره.
یکی از دوستان خوبم اعلام کردن که لینکی اگر دارم بذارم.
مثلا مراجعه کنید اینجا:

"از تاریخ ۵ اوریل ۲۰۱۵ دیگر مدارک ایلتس اخذ شده از مراکز ایران برای مهاجرت و تحصیل به انگلیس اعتبار ندارند
دوستانی که میخوان برای تحصیل انگلیس رو انتخاب کنن حتما به کشورهای دیگر از جمله امارات ترکیه عراق افغانستان و ... بروند و تو ایران امتحان ندهند چون مورد تایید سفارت انگلیس قرار نخواهد گرفت
اینجا مدرک زبان دو قسمت شده یکی قبل و یکی بعد از ۵ اوریل ۲۰۱۵
در قسمت بعد از اون تاریخ تو قسمت مراکز مورد تایید از ایران مرکزی نیست"

در مورد ترکیه هم لینکش رو پیدا کنم،میذارم.

پ.ن: به خاطر همین TOEFL رو توصیه میکنم من.

بااحترام،
ترکان

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

10-08-2015, 02:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2015, 03:17 PM توسط blur.)
قضایای موردی رو نمیشه بهمین راحتی تعمیم داد. این در مورد سفارت انگلیس هست تو فروم هم قبلا در موردش بحث شده که ارتباطی هم با پذیرش نداره. من از تمامی دوستان خواهش می کنم که با سند و مدرک کاربران رو راهنمایی بکنن یا پست ارسال بکنن. هر اتفاقی که ممکن و محتمل باشه ما اینجا در مقام پیش بینی نیستیم و نمی تونیم "نظرات شخصی" خودمون رو بعنوان حکم کلی صادر کنیم. اینجا یک فروم آکادمیکه و اولین چیزی که انتظار میره اینه که برای حرف ها و توصیه ها و حکم هایی که صادر می کنیم سند و مدرک "کافی" داشته باشیم. با تشکر از توجه همگی دوستان Smile

پ.ن. بهترین راهنما برا کلیه دوستانی که میخوان امتحانی رو انتخاب کنن و یا مینی مم هارو بررسی کنن مسلما سایت دانشگاه هاست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین dr.moslemnoori
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-08-2015, 09:11 PM
سلام. من پست های و تاپیک ها رو حوندم و میدونم که تافل یا ایلتس بستگی به کشور و دانشگاه داره اما مساله اینجاس که من ترم سوم ارشد هستم و فعلا در حال کسب اطلاعات و آماده شدن برای پذیرش هستم یه سوال مهم دارم اینکه خودم رو برای کدام آزمون آماده کنم ؟ البته فعلا امریکا رو از لیست کشورها خط زدم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-08-2015, 10:12 PM
(10-08-2015, 09:11 PM)dr.moslemnoori نوشته: سلام. من پست های و تاپیک ها رو حوندم و میدونم که تافل یا ایلتس بستگی به کشور و دانشگاه داره اما مساله اینجاس که من ترم سوم ارشد هستم و فعلا در حال کسب اطلاعات و آماده شدن برای پذیرش هستم یه سوال مهم دارم اینکه خودم رو برای کدام آزمون آماده کنم ؟ البته فعلا امریکا رو از لیست کشورها خط زدم.

درود

دوست من بستگی تا اون حد هم نداره. اکثرا هر دو رو قبول دارن. این یه جور نظر شخصی هست و ممکنه فرد به فرد تغییر بکنه. نظر من چون هنوز شروع نکردید همون toefl بهتره.
در قسمت Speaking تقریبا هر دو برابرن. فقط در تافل با pc حرف میزنید در آیلتس با شخص (ببینید کدوم راحت تره).
دز قسمت Writing آوردن نمره در آیلتس راحت تر از تافل هست. در قسمت Listening و Reading به نظرم تافل نمره گرفتن راحت تر هست. اگر در Writing ضعیف هستید شاید بهتر باشه همون آیلتس رو امتحان بدین. قسمت Writing آیلتس جنرال ساده تر از تافل است.
در حالت کلی به نظر من تافل بهتره. یه جورایی بگم اشخاص زیادی تافل رو ترجیح میدن.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (30): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 بعدی »