عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 226 227 228 229 230 231 232 233 234 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین millan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,291
18-05-2015, 11:36 AM
با تشکر از دوست عزیزمون اقای h.kazemi  برای من سوای پیش امد که ایا این دوستان عزیز بیمه هم فرستاده بودند ؟ یا خیر و دیگر این که نامه کارفرما رو ترجمه رسمی کرده بودند (یعنی دادگستری و وزارت امورخارجه) اون رو تایید کرده بودندیا خیر فقط نامه در سر برگ شرکت نوشته و ترجمه شده بوده است؟
نقل قول  

آفلاین H.Kazemi
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,292
18-05-2015, 11:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2015, 12:04 PM توسط H.Kazemi.)
(18-05-2015, 11:32 AM)'Soltaan' نوشته: من از دوستانی که ادعا می کنن تماس با متقاضیان FSW2014 کار روتینی هست خواهش می کنم درباره ادعاهاشون بیشتر توضیح بدن چون من به شخصه کسی رو سراغ ندارم که باهاش تماس گرفته باشن. آدم کم اطلاعی هم نیستم. لطفا رفرنساتونو بیان کنین ما هم استفاده کنیم.

سلطان عزیز
عرض شود حضور محترمتان که انجام این امر توسط ویزا آفیس پاریس غیر معمول بوده اما در دوره های قبل آنکارا این کار را انجام میداد ضمن اینکه در FSW2014 نیز دیگر ویزا آفیس ها ازجمله دهلی و ورشو با کارفرما ها تماس میگیرند
نقل قول:نقل قول :
تماس با کارفرما کار روتینی هست و خیلی از ویزا آفیسها در سراسر جهان انجام دادن 
در پایان ضمن تشکر از حسن نظر و دقت جناب عالی یاد آور میشوم که هدف غالب افرادی که زمان خود را صرف نگارش پستهای گوناگون در این فروم مینمایند تنها کمک و روشنگریست و دوستانی که اکثرا بدون  کمک وکیل در واپسین مراحل مهاجرت هستند و منتظر پاس ریکوئست به این راحتی گمراه نمیشوند و همگی در نوع خود افراد مطلع و آگاهی هستند، تنها به علت شرایط استرسزای حاکم و صبر بیش از اندازه، اندکی مظرب هستند که سعی اینجانب در کاهش میزان این اضطراب می باشد.
پیروزو سربلند باشید.
Spreadsheet : H.Kazemi
NOC : 2172 , Received by CIO : 2014/11/24,  Cash : 2015/1/20
Processing Started : 2015/1/28,  PER 2015/2/11
Update and medical : 2015/3/31, Medical Receive: 2015/4/18
  Passport Requested :  2015/8/13 - 262 Days
 Landed On : OCTOBER 2015
نقل قول  

آفلاین lili432
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,293
18-05-2015, 12:08 PM
(18-05-2015, 11:03 AM)shahraz نوشته: من یه سوال هم از دوستان عزیز داشتم پاریس جدیدا وقتی ایمیل می فرستی براش دیگه ایمیل Acknowledgemet of reciept نمی فرسته ؟ کسی به تازگی ایمیل نداده به پاریس ایا ایمیلی براش اومده برای تایید دریافت ؟

دوست عزیز
ما هفته پیش اپدیت رو فرستادیم و همون لحظه confirm ایمیل اومد
نقل قول  

آفلاین ju1361
**
نقل قول

#2,294
18-05-2015, 12:12 PM
(18-05-2015, 11:03 AM)shahraz نوشته: من یه سوال هم از دوستان عزیز داشتم پاریس جدیدا وقتی ایمیل می فرستی براش دیگه ایمیل Acknowledgemet of reciept نمی فرسته ؟ کسی به تازگی ایمیل نداده به پاریس ایا ایمیلی براش اومده برای تایید دریافت ؟
من چهار روز پیش ایمیل زدم تائیدش اومد.
نقل قول  

آفلاین Bretta
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#2,295
18-05-2015, 12:14 PM
(18-05-2015, 11:16 AM)'millan' نوشته: سلام دوست عزیز  اگر منظورشما از Acknowledgemet of reciept همان کانفرمیشن ایمیل هست من هفته گذشته اپدیت مدارکم رو فرستادم برایم ایمیلش امد.

اون ایمیل parisimmigration@... این رسید کانفرمیشن می ده
ولی اون یکی که دش داره نمیده...
نقل قول  

آفلاین alix1393
**
نقل قول

امتیاز این پست: 8
#2,296
18-05-2015, 12:16 PM
در خصوص تماس تلفنی، ضمن اینکه ناممکن نیست، اما چیزی است که معمول هم نباید باشد. چون وقتی شواهد مختلفی از جمله نامۀ رسمی روی سربرگ و ترجمۀ رسمی و نهایتاً بیمه وجود دارند، زنگ زدن و پرس‌وجوکردن خیلی منطقی به نظر نمی‌رسد. واقعیتش آدم یاد این تحقیق‌های محلی برای استخدام ادارات دولتی می‌افتد (که قبلاً مرسوم بود و الان نمی‌دانم هست یا نه).

در هر صورت، به نظر من، بعید است اگر آنها دربارۀ سوابق کار شما (آن هم بعد از دریافت فایل نامبر) قانع نشوند، فرصتی برای ارائۀ شواهدِ بیشتر ندهند (مثل دوستی که صفحات قبل در همین زمینه نوشته بود و ایمیلی دریافت کرده بود که خواسته بودند مستندات بیشتر ارائه کند؛ اگر یادم باشد، رشته‌شان هم مترجمی بود و نمرۀ آیلتس بالایی نداشتند).

پس، بدون اینکه به خودمان استرسِ نالازم بدهیم، بهتر است به زندگی‌مان ادامه بدهیم و ــ به امید خدا ــ منتظر پاس ریکوئست باشیم Smile
باز آمدم چون عید نو، تا قفلِ زندان بشکنم/ وین چرخِ مردم‌خوار را، چنگال و دندان بشکنم
اسپردشیت FSW2014 ایرانیان: مشاهدۀ اسپردشیت - ورود/ادیت اطلاعات شما
نقل قول  

آفلاین alix1393
**
نقل قول

#2,297
18-05-2015, 12:22 PM
(18-05-2015, 12:14 PM)'Bretta' نوشته:
اون ایمیل parisimmigration@... این رسید کانفرمیشن می ده
ولی اون یکی که دش داره نمیده...

شاید بگیر-نگیر داشته باشه. برای من، از هر دو ایمیل تأیید اومده بود...

اگر مدارک فرستاده‌اید و ایمیل تأیید نیامده، می‌توانید ایمیلی بفرستید تا مطمئن شوید ایمیل حاوی مدارک آپدیت شما را دریافت کرده باشند.
باز آمدم چون عید نو، تا قفلِ زندان بشکنم/ وین چرخِ مردم‌خوار را، چنگال و دندان بشکنم
اسپردشیت FSW2014 ایرانیان: مشاهدۀ اسپردشیت - ورود/ادیت اطلاعات شما
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#2,298
18-05-2015, 12:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2015, 12:35 PM توسط Soltaan.)
(18-05-2015, 11:54 AM)'H.Kazemi' نوشته: سلطان عزیز
عرض شود حضور محترمتان که انجام این امر توسط ویزا آفیس پاریس غیر معمول بوده اما در دوره های قبل آنکارا این کار را انجام میداد ضمن اینکه در FSW2014 نیز دیگر ویزا آفیس ها ازجمله دهلی و ورشو با کارفرما ها تماس میگیرند
در پایان ضمن تشکر از حسن نظر و دقت جناب عالی یاد آور میشوم که هدف غالب افرادی که زمان خود را صرف نگارش پستهای گوناگون در این فروم مینمایند تنها کمک و روشنگریست و دوستانی که اکثرا بدون  کمک وکیل در واپسین مراحل مهاجرت هستند و منتظر پاس ریکوئست به این راحتی گمراه نمیشوند و همگی در نوع خود افراد مطلع و آگاهی هستند، تنها به علت شرایط استرسزای حاکم و صبر بیش از اندازه، اندکی مظرب هستند که سعی اینجانب در کاهش میزان این اضطراب می باشد.
پیروزو سربلند باشید.

دوست من، منم از اینکه دوستانی مثل شما در این فروم فعال هستند خوشحالم و به شخصه از اطلاعاتی که تک تک شما اینجا share می کنین استفاده می کنم و آدمی هم نیستم که از واقعیت فرار کنم یا چشمامو روشون ببندم. در ضمن گرچه تعداد بسیار کمی از دوستان از وارد کردن استرس به دوستای دیگشون بدشون نمیاد ولی من به حسن نیت دوستانی مثل شما شکی ندارم.
منم از شما دوستان توقع دارم اگه کامنتی می ذارین به شرایط خاصش اشاره کنین. مثلا اینکه به درستی فرمودین این کار تو ویزا آفیسایی مثل آنکارا روتین هست ولی تو پاریس نه. نه اینکه بعد از رد و بدل شدن کلی کامنت تو این فروم تازه به این مطلب اشاره کنین که این کار تو پاریس کار رایجی نیست. این مطلبو می شد خیلی زودتر بیان کرد. بیاین همه با هم در جهت کاهش استرس از همدیگه قدم برداریم.
در ضمن نه تنها من بلکه همه بچه های اینجا مطالبو به دقت دنبال می کنن و هر واژه ای که ما تو کامنتامون به کار می بریم بار معنایی خودشو داره پس باید هممون تو کلماتی که به کار می بریم دقت کنیم چون من می دونم الان بار استرس بچه ها خیلی بالاس و این نگرانی هایی که تو این مسیر وجود داره صد در صد تو زندگیشونم تاثیر منفی داره. دقت کردن چیز بدی نیست وسواس داشتن بده.
در ضمن همونطور که اشاره کردم این زنگ زدنا تنها در مورد یک ناک خاص اونم تعداد کمی از افراد بوده و بازم می گم دلیلی برای نگرانی حتی برای بچه های این ناک نیست.
به امید موفقیت شما و همه دوستان دیگه.
نقل قول  

آفلاین Blessed
**
نقل قول

#2,299
18-05-2015, 12:29 PM
(18-05-2015, 10:37 AM)'shahraz' نوشته:
من با صحبت این دوست عزیزمون کاملا موافقم، این چیزا هم زیاد مربوط به یک آفیسر نیست چون بارها دیده شده یک آفیسر آپدیت می ده یکی دیگه آپدیت دوم رو می خواد. توی خود سایت مهاجرت هم قبلا هم خونده بودم که پرونده ممکنه توسط چند آفیسر بررسی بشه و نتیجه گیری بشه.
زیادی  خودتونو درگیر نکنید مسلما اگر هم تماس بگیرند کسی رو گوشی رو برنداره یا حتی بگه نمی شناسم که خیلی بعید به نظر می رسه بازم این دلیل ریجکت شما نیست به شما فرصت می دن که مدارک جدیدتر ارائه بدین کما که از بعضی ها خواستن. شاید برای اونا هم تماس گرفتن و قانع نشدن و مدارک بیشتر خواستن.
استرس نداشته باشید ما مطمئنیم که مدارکمون معتبر و با صداقت کامل ارائه شده به اداره مهاجرت پس چرا نگرانی !!!
تماس با شرکت جز برنامه روتین اداره مهاجرت کانادا هست حالا در مورد ایرانیا این کارو زیاد انجام نمی دن ولی یه جایی مثل هند با شرکت هایی مثل VFS قرارداد دارند که اصلا حضوری مراجعه می کنند به اون شرکت ها و استعلام می گیرند.
بالاخره این جز قوانین هست و اونا راههایی دارند برای چک کردن صحت مدارک، اینکه چرا به ایرانیا زیاد گیر می دن دلیلشو باید از دوستانی پرسید که چندین سال قبل کلی مدارک جعلی تهیه کردن و بعد گندش بالا اومد و حتی به بعضی از اونایی که ویزا گرفته بودند ایمیل دادند که لند نکنید.
پس جای نگرانی نیست من مطمئنم همه دوستان ما اینحا Professional and Exprienced هستند و همه برای آینده روشن و پر از موفقیت دارند مهاجرت می کنند.
شاد زی مهر افزون ، پاینده باشید

دوست عزیز نگرانی جعل نیست ، زود قضاوت نکنیم
خیلی از  همکاران اگر موقعیت داشته باشند هرجوری جلوی پیشرفت آدم رو میگیرن ، خیلی از شرکت ها اگر متوجه بشن قصد مهاجرت داری الان که زمان تمدید قرارداد هست ،  دیگه تمدید نمی کنن یا اگه تمدید کنن حقوق رو اضافه نمی کنن  و امثال این مشکلات
نقل قول  

آفلاین Blessed
**
نقل قول

#2,300
18-05-2015, 12:52 PM
(18-05-2015, 12:16 PM)'alix1393' نوشته: در خصوص تماس تلفنی، ضمن اینکه ناممکن نیست، اما چیزی است که معمول هم نباید باشد. چون وقتی شواهد مختلفی از جمله نامۀ رسمی روی سربرگ و ترجمۀ رسمی و نهایتاً بیمه وجود دارند، زنگ زدن و پرس‌وجوکردن خیلی منطقی به نظر نمی‌رسد. واقعیتش آدم یاد این تحقیق‌های محلی برای استخدام ادارات دولتی می‌افتد (که قبلاً مرسوم بود و الان نمی‌دانم هست یا نه).
در هر صورت، به نظر من، بعید است اگر آنها دربارۀ سوابق کار شما (آن هم بعد از دریافت فایل نامبر) قانع نشوند، فرصتی برای ارائۀ شواهدِ بیشتر ندهند (مثل دوستی که صفحات قبل در همین زمینه نوشته بود و ایمیلی دریافت کرده بود که خواسته بودند مستندات بیشتر ارائه کند؛ اگر یادم باشد، رشته‌شان هم مترجمی بود و نمرۀ آیلتس بالایی نداشتند).
پس، بدون اینکه به خودمان استرسِ نالازم بدهیم، بهتر است به زندگی‌مان ادامه بدهیم و ــ به امید خدا ــ منتظر پاس ریکوئست باشیم Smile

مجددا ممنون از فعالیت دوبارتون
حالابه نظر شما اگه نامه کار به انگلیسی باشه چی؟ اما همراه بیمه؟
گویا اول آفیسر dl شروع به کنکاش کرده بود الان MDY  هم به گفته کاربر PO0O0NE  داره از این تماسا میگیره !
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 226 227 228 229 230 231 232 233 234 ... 546 بعدی »