عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-01-2015, 01:30 PM
(24-01-2015, 03:21 AM)'Dynamic' نوشته: سلام به همه ی دوستان
اول از همه این که من تازه به آکادامیا کافه پیوستم و خیلی خوشحالم که پستی که 2011 بوده دوباره تو 2014 جواب داده دشه بهش.
شرایطی که من دارم تقریبا با هیچ کدوم از مطالبی که دوستان اشاره کرده بودن مطابقت نداره. 
من کارشناسیمو بدجوری خراب کردم. معدل کل شد 13.62، حالا GPA چند بشه نمیدونم (کارشناسی پیام نور بودم)
الان دانشجوی ارشد روزانه ی سنندج هستم. ورودی امسال
الان مدرس یک درس آزمایشگاهی و دستیار استاد در یک درس تئوری هستم
6سال سابقه ی تدریس آموزشگاهی دارم (با مدرک قابل استناد)
یه بار آیلتس دادم 6 شدم ولی قصد دارم مجددا آزمون بدم و نمره ی بهتری بگیرم
یه ثبت اختراع ملی دارم
یه مقاله ژورنال ISI ارسال شده، ولی هنوز اکسپت نشده
به لحاظ مالی هم حدود 10000 دلار دارم (کلا)
به شدت علاقه مندم که واسه ارشد از ایران برم ولی معدل افتضاح کارشناسیم دست و بالمو بسته
به نظر شما با این شرایط واسه مستر شانسی دارم؟ این که الان دانشجوی ارشدم میتونه معدل کارشناسیمو کاور کنه؟
اگه بخوام شانسمو امتحان کنم و اپلای کنم، صلاح هست بگم دانشجوی ارشدم؟ چه پیشنهادی میکنید؟ کجا؟ کی؟ چه مقطعی؟
راستی یادم رفت بگم، کارشناسی مهندسی کامپیوتر بودم گرایش نرم افزار، ارشد مهندسی کامپیوتر ، هوش مصنوعی
ممنون

دوست خوب
بنظر من برای مستر حداقل در فنلاند مشکلی نداری و بنظر من سرمایه مالی شما هم اگه شهر هایی مثل هلسینکی و یا تورکو و اسپو و نهایتا تامپره تشریف ببرید که کار دانشجویی هم پیدا خواهید کرد بسیار کافی و حتی اضافه هم هست
من پیشنهاد می کنم دانشگاه های تورکو - اوبو - تامپره را حداقل مد نظر قرار بدهید و ایلتس 6.5 هم فراموش نکنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
16-03-2015, 07:09 AM
(24-01-2015, 03:21 AM)'Dynamic' نوشته: سلام به همه ی دوستان
اول از همه این که من تازه به آکادامیا کافه پیوستم و خیلی خوشحالم که پستی که 2011 بوده دوباره تو 2014 جواب داده دشه بهش.
شرایطی که من دارم تقریبا با هیچ کدوم از مطالبی که دوستان اشاره کرده بودن مطابقت نداره. 
من کارشناسیمو بدجوری خراب کردم. معدل کل شد 13.62، حالا GPA چند بشه نمیدونم (کارشناسی پیام نور بودم)
الان دانشجوی ارشد روزانه ی سنندج هستم. ورودی امسال
الان مدرس یک درس آزمایشگاهی و دستیار استاد در یک درس تئوری هستم
6سال سابقه ی تدریس آموزشگاهی دارم (با مدرک قابل استناد)
یه بار آیلتس دادم 6 شدم ولی قصد دارم مجددا آزمون بدم و نمره ی بهتری بگیرم
یه ثبت اختراع ملی دارم
یه مقاله ژورنال ISI ارسال شده، ولی هنوز اکسپت نشده
به لحاظ مالی هم حدود 10000 دلار دارم (کلا)
به شدت علاقه مندم که واسه ارشد از ایران برم ولی معدل افتضاح کارشناسیم دست و بالمو بسته
به نظر شما با این شرایط واسه مستر شانسی دارم؟ این که الان دانشجوی ارشدم میتونه معدل کارشناسیمو کاور کنه؟
اگه بخوام شانسمو امتحان کنم و اپلای کنم، صلاح هست بگم دانشجوی ارشدم؟ چه پیشنهادی میکنید؟ کجا؟ کی؟ چه مقطعی؟
راستی یادم رفت بگم، کارشناسی مهندسی کامپیوتر بودم گرایش نرم افزار، ارشد مهندسی کامپیوتر ، هوش مصنوعی
ممنون

من هم با saaaaam موافقم و فکر می‌کنم که احتمالا کشورهای اروپایی گزینه‌های بهتری باشند تا امریکا یا کانادا. دانشگاه‌های کانادا روی معدل حساسیت بیشتری دارند و از این جهت می‌تونه کار رو برای شما یک مقدار مشکل بکنه. در امریکا هم شما اجازه کار نخواهید داشت و به نظر من با شرایطی که دارید احتمال این که بتونید از امریکا فاند بگیرید کمه. به همین خاطر من فکر می‌کنم دانشگاه‌های اروپا گزینه‌های بهتری باشند، هم شرایط پذیرش‌شون راحت‌تره، هم اغلب ارزون‌تر هستند و هم این که می‌تونید کار دانشجویی بکنید. اگر بتونید از یکی از دانشگاه‌های خوب اروپا فوق با معدل خوب بگیرید، بعد شاید بتونید از امریکا برای دکترا پذیرش و فاند بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ehsan73
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-05-2015, 09:51 PM
سلام خدمت همه دوستان عزیز

من کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات از دانشگاه تهران با معدل 18.75 و کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه فردوسی مشهد با معدل 16.43 دارم. در ضمن متاهل هم هستم. راهنمایی میخواستم که برای ارشد اقدام کنم یا دکتری؟ و به نظر شما مهندسی رو ادامه بدم یا مدیریت؟. در حال حاضر به کانادا و استرالیا فکر میکنم. در ضمن متاسفانه فقط یه مقاله علمی-پژوهشی دارم و دیگر هیچ.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
12-05-2015, 12:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-05-2015, 12:12 AM توسط m.ost.)
(05-05-2015, 09:51 PM)'ehsan73' نوشته: سلام خدمت همه دوستان عزیز
من کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات از دانشگاه تهران با معدل 18.75 و کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه فردوسی مشهد با معدل 16.43 دارم. در ضمن متاهل هم هستم. راهنمایی میخواستم که برای ارشد اقدام کنم یا دکتری؟ و به نظر شما مهندسی رو ادامه بدم یا مدیریت؟. در حال حاضر به کانادا و استرالیا فکر میکنم. در ضمن متاسفانه فقط یه مقاله علمی-پژوهشی دارم و دیگر هیچ.

سلام 
این که برای کدوم رشته اقدام کنید به علاقتون بستگی داره. به خصوص برای دکترا چون بالاخره میخواین 4 5 سال بخونین یک رشته رو. برای صنایع انتخاب در آمریکا از همه جا گسترده تر هست. من خودم تو دانشگاه های استرالیا خیلی خود رشته صنایع رو ندیدم. شاید بیشتر گرایش هاش باشه. 
در ضمن سیستم استرالیا و کانادا و آمریکا متفاوته. تا اونجا که اطلاع دارم در استرالیا دیگه course work ندارن و از اول شروع میکنن رو یک پروژه کار کردن. من اطلاعتم شاید به روز نباشه ولی یادم هست که برای استرالیا گرفتن پذیرش و فاند خیلی بستگی به داشتن مقاله ژورنالی و معدل خوب داشت. 
برای آمریکا چون باید امتحان جی آر ای بدین تاثیر معدل یک کم پایین تر میاد. 
در مورد ارشد و دکترا هم باز بستگی به فاند گرفتن داره. مثلا در آمریکا فاند برای ارشد تو صنایع خیلی سخت تره تا دکترا. در کانادا هم فکر میکنم همینطور باشه ولی در مورد استرالیا مطمئن نیستم. دکترا اگر بگیرین میتونین در آینده استاد بشین ولی اگه قصدتون اینه که سریع کار پیدا کنین و خیلی علاقه ای به ریسرچ ندارین مستر بهتره.
به نظر من شما قبله هر کاری ببنین علاقه خودتون به کدوم رشته بیشتره. بعد یک کم تحقیق کنین در مورد رشته ها و دانشگاه های مختلف. یکی از مواردی که خیلی تاثیر داره پیدا کردن استاد هست. شما حتما باید برین ریسرچ استاد های مختلف رو بخونین برای این مسئله و با کسایی مکاتبه کنین که در زمینه ریسرچشون کار کردین که اینطوری شانستون بالاتر بره. 
از طرف دیگه شرایط زندگی در کشورهای مختلف متفاوته. بد نیست که یک کم اطلاعات جمع کنین در این مورد. همین انجمن کشور ها رو در سایت مطالعه کنین خیلی کمک میکنه در تصمیم گیری. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین allahyari
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-05-2015, 05:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-05-2015, 05:21 PM توسط allahyari.)
سلام.من کارشناسیم با معدل 16.67 و ارشدم با معدل 15.72 تو رشته فیزیک تو گرایش اتمی مولکولی تو دانشگاه دولتی قم گذروندم.تو دو همایش که یکی ملی و یکی بین المللی البته تو ایران بود شرکت کردم.ایشالا 1 یا 2 مقاله آی اس آی میدم و برای آیلتس و جی آر ای هم اقدام میکنم.با توجه به رزومه ام بخصوص معدل ارشدم طبق گفته دوستان انجمن نمیتونم از دانشگاههای تاپ و یا خوب خارجی پذیرش و بورس بگیرم.ضمن اینکه فکر میکنم سطح علمیم هم برای ورود به دانشگاههای تاپ یا حتی خوب خارجی خوب نیست.با این تفاسیر به نظر شما برای مستر دوم تو رشته خودم با گرایش دیگه ای (نانو) اقدام کنم یا برای دکتری؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-05-2015, 02:22 AM
(17-05-2015, 05:19 PM)'allahyari' نوشته: سلام.من کارشناسیم با معدل 16.67 و ارشدم با معدل 15.72 تو رشته فیزیک تو گرایش اتمی مولکولی تو دانشگاه دولتی قم گذروندم.تو دو همایش که یکی ملی و یکی بین المللی البته تو ایران بود شرکت کردم.ایشالا 1 یا 2 مقاله آی اس آی میدم و برای آیلتس و جی آر ای هم اقدام میکنم.با توجه به رزومه ام بخصوص معدل ارشدم طبق گفته دوستان انجمن نمیتونم از دانشگاههای تاپ و یا خوب خارجی پذیرش و بورس بگیرم.ضمن اینکه فکر میکنم سطح علمیم هم برای ورود به دانشگاههای تاپ یا حتی خوب خارجی خوب نیست.با این تفاسیر به نظر شما برای مستر دوم تو رشته خودم با گرایش دیگه ای (نانو) اقدام کنم یا برای دکتری؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

دوست گرامی
شما بارها و بارها این سوال را در قسمتهای مختلف انجمن مطرح کردید و چند مورد هم پاسخ گرفتید. 

انشا ا... پاسخی که اینجانب الان میدهم مکفی و قانع کننده باشد و از شما صمیمانه خواهش میکنم که محبت بورزید و یک سوال را مکرر تکرار نکنید، در غیر این صورت این کار اسپم محسوب میشود و ناچار به حذف همه این پستها خواهیم بود.

1- شانس پذیرش شما با این اوصاف کم است.
2- به طور کلی در همه جای دنیا پذیرش برای دکتری بسیار بسیار سخت تر است تا پذیرش برای فوق لیسانس

از موارد 1 و 2 نتیجه میگیریم که بهتر است برای مستر دوم اقدام کنید.

موفق و پیروز باشید
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
22-05-2015, 02:40 AM
به صحبت های ForeverBlue عزیز اضافه کنم که انتخاب بین این دو تا حدی به شرایط دیگه شما مثل توانایی در تامین هزینه تحصیل و زندگی هم بستگی داره. در کل گرفتن پذیرش برای دکترا سخت تر هست با این حال شانس گرفتن فاند یا همون کمک هزینه تحصیلی برای پذیرش های دکترا بیشتر از فوق لیسانس است. فوق لیسانس زمانی مناسب تر خواهد بود که شما بتونید هزینه ها رو خودتون تامین کنید وگرنه احتمال گرفتن کمک هزینه در اون کمتر هست.

جدای از شانس پذیرش و کمک هزینه، شانس گرفتن ویزا هم مطرح هست که رشته هایی مثل نانو شانس شون از این منظر پایین تر هست و بهتره سراغ گرایش هایی برین که حساسیت کمتری روی اونها باشه مگر اینکه واقعا به اونها علاقه داشته باشید و کم شدن شانس ویزا خیلی براتون مهم نباشه.

در مجموع، هم سعی کنید مقاله هاتون رو به چاپ برسونید و هم نمرات زبان به حد قابل قبول برسونید. در این صورت بسته به مواردی که توضیح دادم می تونید گرایش و مقطع مناسب رو انتخاب کنید. گاهی حتی بهتره هر دو رو با هم امتحان کنید ببینید از کدوم زودتر نتیجه می گیرید.

(17-05-2015, 05:19 PM)'allahyari' نوشته: سلام.من کارشناسیم با معدل 16.67 و ارشدم با معدل 15.72 تو رشته فیزیک تو گرایش اتمی مولکولی تو دانشگاه دولتی قم گذروندم.تو دو همایش که یکی ملی و یکی بین المللی البته تو ایران بود شرکت کردم.ایشالا 1 یا 2 مقاله آی اس آی میدم و برای آیلتس و جی آر ای هم اقدام میکنم.با توجه به رزومه ام بخصوص معدل ارشدم طبق گفته دوستان انجمن نمیتونم از دانشگاههای تاپ و یا خوب خارجی پذیرش و بورس بگیرم.ضمن اینکه فکر میکنم سطح علمیم هم برای ورود به دانشگاههای تاپ یا حتی خوب خارجی خوب نیست.با این تفاسیر به نظر شما برای مستر دوم تو رشته خودم با گرایش دیگه ای (نانو) اقدام کنم یا برای دکتری؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sepidjoon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-06-2015, 01:03 PM
سلام دوستان عزیز .بنده دانشجوی ترم 2 ارشد رجایی هستم ازاونجایی که معدلم اصلا خوب نیس میخوام برای مسترمجدد اقدام کنم بنظرتون  تو مکاتبه با اساتید باید بهشون بگم ارشد میخونم و تو اون فیلدآشنایی دارم اما واسه امکانات یا اساتید بهتریا امکان تحقیقات بیشتر میخوام بیام اونجا؟این تو انتخابشون تاثیر داره؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-06-2015, 12:51 AM
(21-06-2015, 01:03 PM)'sepidjoon' نوشته: سلام دوستان عزیز .بنده دانشجوی ترم 2 ارشد رجایی هستم ازاونجایی که معدلم اصلا خوب نیس میخوام برای مسترمجدد اقدام کنم بنظرتون  تو مکاتبه با اساتید باید بهشون بگم ارشد میخونم و تو اون فیلدآشنایی دارم اما واسه امکانات یا اساتید بهتریا امکان تحقیقات بیشتر میخوام بیام اونجا؟این تو انتخابشون تاثیر داره؟

سلام 
افراد متفاوتند ونگرششون هم متفاوت. ممکنه برای استاد مهم باشه یا بی اهمیت. این به استادی که با ایشون مکاتبه میکنید مربوطه. اما در کل همیشه گفته میشه در اهداف خودتون کمبودهای کشورتون روبه عنوان دستاویزی برای توجیه تحصیل خارج از کشور قرار ندید. همیشه از نقطه قوت ها صحبت کنید. مثلا اینکه امکانات یا فلان آزمایشگاه یا فلان استاد واقعا برای کار اینده من یک ایده آله و به همین خاطر میخوام از نو شروع کنم. میتونید هم اصلا عنوان نکنید. به هر حال وقتی معدلتون خوب نیست پس دانشی هم کسب نکردید که بخواهید به اون اشاره کنید و بیشتر نقاط ضعفتون رو نمایان میکنه. 

موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین sepidjoon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-06-2015, 11:50 AM
(22-06-2015, 12:51 AM)Simon2007 نوشته:
سلام 
افراد متفاوتند ونگرششون هم متفاوت. ممکنه برای استاد مهم باشه یا بی اهمیت. این به استادی که با ایشون مکاتبه میکنید مربوطه. اما در کل همیشه گفته میشه در اهداف خودتون کمبودهای کشورتون روبه عنوان دستاویزی برای توجیه تحصیل خارج از کشور قرار ندید. همیشه از نقطه قوت ها صحبت کنید. مثلا اینکه امکانات یا فلان آزمایشگاه یا فلان استاد واقعا برای کار اینده من یک ایده آله و به همین خاطر میخوام از نو شروع کنم. میتونید هم اصلا عنوان نکنید. به هر حال وقتی معدلتون خوب نیست پس دانشی هم کسب نکردید که بخواهید به اون اشاره کنید و بیشتر نقاط ضعفتون رو نمایان میکنه. 

موفق باشید

مرسی از راهنماییتون اما اخه اگه نگم حدودا 4سال گپ میفته از لیسانسم تا الان. اونو چطور توجیه کنم؟؟/
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »