عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-03-2015, 03:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-03-2015, 03:40 PM توسط f_goo.)
(19-03-2015, 01:57 PM)'nooshayeman' نوشته:
درسته فرمایش شما
من طی امروز و فردا مدیکال رو دریافت می کنم و پاسم هم تا جولای 2016 اعتبار داره ولی نکته ای که هست مسایل و هزینه های تعویض پاسپورت در کانادا هست.
پاسپورتها باید ارسال بشه به سفارت پاکستان در واشنگتن و هزینه تعویض هم تقریبا 200 دلار برای هر پاس هست و یک ماه هم زمان می بره. به نظر می رسه انجام این کار در ایران با هزینه و صرف زمان خیلی کمتر، منطقی تر باشه.
فقط من نمی دونم که باید زودتر اعلام کنم یا همزمان با ارسال مدارک درخواست شده می تونم اعلام کنم.
البته اگر روی کل فرآیند تاثیر داشته باشه، من هم ترجیح می دم که با اعتبار موجود باقی بمونه.
جناب شوبیز عزیز و سایر دوستان مطلع، بسیار سپاسگزار خواهم بود اگر راهنمایی کنید.

(19-03-2015, 03:21 PM)'shubizkumbuli' نوشته: سلام
قبلا یک ایمیلی برای یکی زده بودن که ویزات آمادست میتونی پاس رو بفرستی. اگر پاست رو عوض کردی مثلا تا فلان مدت قبل از فرستادن به ما خبر بده.
فکر کنم بعد از پاس ریکوئست شدن بشه پاس جدید رو مشخصاتش رو فرستاد.
من الان فرصت پیدا کردن اون نامه رو ندارم. فکر کنم f_goo جان که دست به سرچش خوبه بتونن سریع پیدا کنند. :-)

من اینجا دیده بودم Wink
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-03-2015, 03:46 PM
(19-03-2015, 03:37 PM)'f_goo' نوشته:
من اینجا دیده بودم Wink

بعله همین بود:

In the event where a new passport has been issued prior to you receiving this message, you must send a
scanned copy of your new passport to our office in Paris at least 10 days PRIOR to submitting your
passport to our office in Ankara.

ممنون f_goo جان

نقل قول  

آفلاین nazanin5879
نقل قول

19-03-2015, 06:05 PM
(19-03-2015, 01:29 AM)'hooman_m' نوشته: سلام دوستان 
از من خواستند برای همسرم فرم 5406 ( Additional family  information) رو پر کنم و بفرستم. حالا یه سوال دارم. تو این فرم وقتی برای همسرم میخوام پر کنم جای applicant باید اسم همسرم رو بنویسم و جای spouse اسم خودم رو یا بالعکس؟!
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. 

دوست عزیز
شما قبلا این فرم را نفرستاده بودین یا ناقص بوده که دوباره خواست ازتون
نقل قول  

آفلاین diamond85
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-03-2015, 09:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-03-2015, 09:23 PM توسط diamond85.)
با سلام خدمت دوستان،
من 10 فوریه فایل نامبرم رو گرفتم ولی تا امروز هیچ ایمیلی از پاریس دریافت نکرده ام! اگر بخواهیم برای پیگیری به ویزا آفیس پاریس ایمیل بزنیم، باید به چه آدرسی ایمیل بفرستیم؟ آیا title نامه رو همون Dear madam or sir بنویسیم؟
ممنون پیشاپیش.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

19-03-2015, 09:40 PM
(19-03-2015, 09:19 PM)'diamond85' نوشته: با سلام خدمت دوستان،
من 10 فوریه فایل نامبرم رو گرفتم ولی تا امروز هیچ ایمیلی از پاریس دریافت نکرده ام! اگر بخواهیم برای پیگیری به ویزا آفیس پاریس ایمیل بزنیم، باید به چه آدرسی ایمیل بفرستیم؟ آیا title نامه رو همون Dear madam or sir بنویسیم؟
ممنون پیشاپیش.

سلام
به نظرم کار ضایعی هست. چون شما مثلاً نمیدونید ویزا آفیستون کجاست؟!
اول یک زنگ به CIC بزنید بپرسید پرونده کجاست. بعد اگر گفتند پاریس هست ایمیلی بزنید که CIC فته پرونده پاریس هست و من دیدم خبری نرسیده و نگران شدم! بگید میشه کانفرم کنید که اونجاست؟
نکته آخر این که شما ایمیل آدرس ها رو هم نمیدونید!!! بنابراین از نظر من بهترین کار اینه که ازسایت خود سفارت اقدام کنید و فرم پرکنید! این طوری حساسیتی ایجاد نمیشه و اگر بشه خیلی کمتره! تا این که یهو یه سوال کنند که از کجا میدونستی پروندت اینجاست و ایمیل آدرس رو از کی گرفتی!

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

19-03-2015, 09:43 PM
ممنون پیشاپیش.

مضاف بر اون شما اگر دقت کنید این مشکل برای 5125 و 2131 ها متاسفانه زیاد پیش میاد. نگران نباشید و بهتون توصیه می کنم ایمیل نزنید. چون دردی رو دوا نمیکنه!

یکی از بچه ها که شرایط شما رو داشتند و ازدواج کردند ایمیل زدند و اونا گفتند rprf و application fee رو برای خانمت بفرست ولی از rprf خودش و آپدیت خودش حرفی نزدند!!!

نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

19-03-2015, 10:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-03-2015, 10:50 PM توسط aminel1358.)
ممنون پیشاپیش.

سلام
طبق اسپردشیت بنده و شما تنها بازماندگان باقیمانده از فایل نامبریهای 9 فوریه هستیم[img]images/smilies/tongue.gif[/img]
کاملا درک میکنم که چقدر اعصاب خورد کن هست که آدم ببینه کسانی که دیرتر از ما هم اقدام کردن بعضی شون آپدیت مدیکال گرفتن که البته جای تبریک داره به این دوستان(از صمیم قلب می گم) و ما هنوز سر جامون باقی موندیم ولی خوب بالاتر از ماهم کسانی مثل همین F-goo خودمون هستن که متاسفانه هنوز آپدیت نگرفتن. کلا فکر کنم چاره ای جز انتظار نداریم و باید صبر کنیم به امید خبرهای خوب برای همه. البته بخشی از نگرانی های کنونی ما تقصیر خود ویزا آفیس پاریس هست که خوشبختانه امسال داره برای ما ایرانیها به نسبت سریع کار می کنه و خوب ماروهم بد عادت کرده وگرنه پروسه سالهای قبل رو ملاحظه بفرمایید می بینید که هستن هنوز کسانی که بعد از 3 یا 4 سال منتظر دریافت ویزا هستن. خود بنده یکی از اونها هستم که از سال 1391 برای کبک اقدام کردیم و بعد از دریافت فایل نامبر دیگه هیچ خبری نشده.
نقل قول  

آفلاین f_goo
نقل قول

19-03-2015, 11:25 PM
(19-03-2015, 10:49 PM)'aminel1358' نوشته:
سلام
طبق اسپردشیت بنده و شما تنها بازماندگان باقیمانده از فایل نامبریهای 9 فوریه هستیم[img]images/smilies/tongue.gif[/img]
کاملا درک میکنم که چقدر اعصاب خورد کن هست که آدم ببینه کسانی که دیرتر از ما هم اقدام کردن بعضی شون آپدیت مدیکال گرفتن که البته جای تبریک داره به این دوستان(از صمیم قلب می گم) و ما هنوز سر جامون باقی موندیم ولی خوب بالاتر از ماهم کسانی مثل همین F-goo خودمون هستن که متاسفانه هنوز آپدیت نگرفتن. کلا فکر کنم چاره ای جز انتظار نداریم و باید صبر کنیم به امید خبرهای خوب برای همه. البته بخشی از نگرانی های کنونی ما تقصیر خود ویزا آفیس پاریس هست که خوشبختانه امسال داره برای ما ایرانیها به نسبت سریع کار می کنه و خوب ماروهم بد عادت کرده وگرنه پروسه سالهای قبل رو ملاحظه بفرمایید می بینید که هستن هنوز کسانی که بعد از 3 یا 4 سال منتظر دریافت ویزا هستن. خود بنده یکی از اونها هستم که از سال 1391 برای کبک اقدام کردیم و بعد از دریافت فایل نامبر دیگه هیچ خبری نشده.

منم پیشنهاد می کنم هنوز ایمیل نزنین. هنوز دوستانی هم هستن که خیلی وقته AOR گرفتن و منتظر آپدیتن. حتی بعضیا 2 ماه رو هم از AOR رد کردن متاسفانه.
دوستی که 2 ماه طول کشیده بود ایمیل آپدیت بگیرن و اخیرا GCMS گرفتن، گفتن که در تاریخ بین AOR و آپدیتشون (تقریبا 1 ماه بعد AOR) در GCMSشون دیو دیت زده شده بوده... حالا نمی دونم اون دقیقا چه مفهومی می تونه داشته باشه، ولی چیزی که معلومه اینه که پرونده رو ول نمی کنن به امون خدا و یه کارایی(؟) روش انجام می دن. یه چیز جالب هم هست کسایی که معمولا دیر آپدیت گرفتن آپدیتای سختی هم بهشون نخورده!
نقل قول  

آفلاین helenkh
نقل قول

19-03-2015, 11:26 PM
سلام بر دوستان عزیز
مکان و به طبع تلفن شرکتی که من توش مشغول به کار هستم و سابقه کاری سه سال اخیرم از اونجاست تغییر کرده. چطوری این رو به اطلاع ویزا آفیس برسونم بهتره؟
یکی از وکلای محترم مهاجرت فرمودن دوباره نامه گواهی کار بگیر توی سربرگ جدید. این کار درسته به نظرتون؟ دوباره دارالترجمه و دادگستری و امورخارجه یعنی؟ و بعد ویزا آفیس نمیگه چرا دوباره فرستادم؟ تا 25 فروردین باید آپدیت رو ارسال کنم.
نقل قول  

آفلاین amirhossein828
**
نقل قول

19-03-2015, 11:39 PM
(19-03-2015, 11:25 PM)'f_goo' نوشته:
منم پیشنهاد می کنم هنوز ایمیل نزنین. هنوز دوستانی هم هستن که خیلی وقته AOR گرفتن و منتظر آپدیتن. حتی بعضیا 2 ماه رو هم از AOR رد کردن متاسفانه.
دوستی که 2 ماه طول کشیده بود ایمیل آپدیت بگیرن و اخیرا GCMS گرفتن، گفتن که در تاریخ بین AOR و آپدیتشون (تقریبا 1 ماه بعد AOR) در GCMSشون دیو دیت زده شده بوده... حالا نمی دونم اون دقیقا چه مفهومی می تونه داشته باشه، ولی چیزی که معلومه اینه که پرونده رو ول نمی کنن به امون خدا و یه کارایی(؟) روش انجام می دن. یه چیز جالب هم هست کسایی که معمولا دیر آپدیت گرفتن آپدیتای سختی هم بهشون نخورده!

داستانی داریم با این ویزا آفیس پاریس.منم 5 فوریه ام و خبری از آپدیت نیست.بی نظمیشون خیلی مسخره اس.آپدیتا داره به دسامبر میرسه و ....
ایمیلم پوکید انقدر چکش کردم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 546 بعدی »