عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین shaparak-p
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-08-2014, 04:52 PM
سلام من تازه با سایتتون آشنا شدم. کارشناسی مهندسی بهداشت حرفه ای با معدل 17.41 از دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارم .میخوام واسه ادامه تحصیل برم یکی از دانشگاههای معتبر خارج از کشور. نمیدونم چه دانشگاههایی رشته های پزشکی دارن، شرایطشون چیه؟! و اینکه چیکار باید کنم که شانس پذیرشم در اون دانشگاهها زیاد بشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین ali9
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-08-2014, 08:14 PM
سلام دوستان خوب هستین من تازه عضو سایتتون شدم یه سوال خیلی ضروری داشتم ، من قصد ورود به دانشگاه آزاد رو داشتم ، سوال اولم اینه که آیا مدرک دانشگاه آزاد برای بورسیه خارج از کشور ( مثلا اگه چهار کشور ، استرالیا - انگلیس - کانادا - آمریکا رو در نظر بگیریم ) ارزشی داره ؟ 2-و اگه فردی بعد اینکه کارشناسی رو از آزاد گرفت و ارشدش رو از یک دانشگاه دولتی گرفت ، کارشناسی ارشد رو لحاظ میکنن یا اون مدرک دانشگاه آزاد هم تاثیر گذاره ؟ 3-آیا واحدهای دانشگاهی شهرهای دانشگاه آزاد در پذیرش بورسیه تاثیر گذارن ؟ مثلا من یه دانشگاه آزادی رو میشناسم که در لیست TOP UNI دنیا هست ( مثلا دانشگاه شبستر ) ولی دانشگاه آزاد ملکان نیست ، آیا این تاثیر گذاره در پذیرش اگه یه نفر کارشناسی رو در واحد ملکان بخونه ؟ 
4-آیا رشته ها هم تاثیری دارن در پذیرش مثلا فرقی بین کامپیوتر شبستر با رشته های دیگه ؟
ممنون از دوستانی که اطلاع دارند در این مورد و کمک میکنند [img]images/smilies/heart.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-08-2014, 09:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-08-2014, 09:34 PM توسط soilman.)
دوستان عزیز
خوش آمدید
پیشنهاد می کنم اول از همه جزوه سایت رو در اینجا  رو بخوانید و سپس تاپیک های راهنمای گرفتن پذیرش رو دنبال کنید
دوست عزیز شاپرک برای پیدا کردن رشته های بهداشت می تونید عنوان رشته تون رو در سایت دانشگاه های مختلف جستجو کنید
دوست عزیز علی دادن پذیرش صرف اینکه مدرک دانشگاه آزاد یا دولتی داشته باشید بلکه مجموعه ای از عوامل هست که بعد از مطالعه قسمت های مختلف به خوبی به آنها اشراف پیدا می کنید
(22-08-2014, 04:52 PM)'shaparak-p' نوشته: سلام من تازه با سایتتون آشنا شدم. کارشناسی مهندسی بهداشت حرفه ای با معدل 17.41 از دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارم .میخوام واسه ادامه تحصیل برم یکی از دانشگاههای معتبر خارج از کشور. نمیدونم چه دانشگاههایی رشته های پزشکی دارن، شرایطشون چیه؟! و اینکه چیکار باید کنم که شانس پذیرشم در اون دانشگاهها زیاد بشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

(22-08-2014, 08:14 PM)'ali9' نوشته: سلام دوستان خوب هستین من تازه عضو سایتتون شدم یه سوال خیلی ضروری داشتم ، من قصد ورود به دانشگاه آزاد رو داشتم ، سوال اولم اینه که آیا مدرک دانشگاه آزاد برای بورسیه خارج از کشور ( مثلا اگه چهار کشور ، استرالیا - انگلیس - کانادا - آمریکا رو در نظر بگیریم ) ارزشی داره ؟ 2-و اگه فردی بعد اینکه کارشناسی رو از آزاد گرفت و ارشدش رو از یک دانشگاه دولتی گرفت ، کارشناسی ارشد رو لحاظ میکنن یا اون مدرک دانشگاه آزاد هم تاثیر گذاره ؟ 3-آیا واحدهای دانشگاهی شهرهای دانشگاه آزاد در پذیرش بورسیه تاثیر گذارن ؟ مثلا من یه دانشگاه آزادی رو میشناسم که در لیست TOP UNI دنیا هست ( مثلا دانشگاه شبستر ) ولی دانشگاه آزاد ملکان نیست ، آیا این تاثیر گذاره در پذیرش اگه یه نفر کارشناسی رو در واحد ملکان بخونه ؟ 
4-آیا رشته ها هم تاثیری دارن در پذیرش مثلا فرقی بین کامپیوتر شبستر با رشته های دیگه ؟
ممنون از دوستانی که اطلاع دارند در این مورد و کمک میکنند [img]images/smilies/heart.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین ali9
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-08-2014, 03:28 AM
(22-08-2014, 09:31 PM)'soilman' نوشته: دوستان عزیز
خوش آمدید
پیشنهاد می کنم اول از همه جزوه سایت رو در اینجا  رو بخوانید و سپس تاپیک های راهنمای گرفتن پذیرش رو دنبال کنید
دوست عزیز شاپرک برای پیدا کردن رشته های بهداشت می تونید عنوان رشته تون رو در سایت دانشگاه های مختلف جستجو کنید
دوست عزیز علی دادن پذیرش صرف اینکه مدرک دانشگاه آزاد یا دولتی داشته باشید بلکه مجموعه ای از عوامل هست که بعد از مطالعه قسمت های مختلف به خوبی به آنها اشراف پیدا می کنید

ببینید چون من فعلا در شروع تحصیل هستم میخوام بهترین راه رو برای شروع انتخاب کنم ، هنوز واسه ما طول میکشه برسیم به مرحله پذیرش و این حرفا [img]images/smilies/smile.gif[/img]
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید .
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-08-2014, 03:59 AM
(23-08-2014, 03:28 AM)'ali9' نوشته:
ببینید چون من فعلا در شروع تحصیل هستم میخوام بهترین راه رو برای شروع انتخاب کنم ، هنوز واسه ما طول میکشه برسیم به مرحله پذیرش و این حرفا [img]images/smilies/smile.gif[/img]
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید .
من توضیحاتی در این مورد در موضوع «برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده» دادم. لطفا به این موضوع مراجعه کنید و اگر سوالی دارید همون‌جا بپرسید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین shaparak-p
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-08-2014, 09:19 AM
(23-08-2014, 03:59 AM)'Babak' نوشته:
من توضیحاتی در این مورد در موضوع «برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده» دادم. لطفا به این موضوع مراجعه کنید و اگر سوالی دارید همون‌جا بپرسید.

سلام آقای babakو soilman من جزوه ی سایت و مطالعه کردم. یه سری سوال هم از جوانب مختلف داشتم که در قسمته " با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه میکنید ؟ " پرسیدم ولی هنوز کسی جوابمو نداده ممنون میشم راهنماییم کنید...
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-08-2014, 11:56 AM
دوست عزیز تا جایی که می بینم مایک عزیز جواب شما رو در ادامه پستتان اینجا دادن.در ضمن با توجه به اینکه خودتان فرمودید یکی دو سالی زمان دارید پس اندکی صبر کردن مثلا برای جواب دادن به سوال هایتان ضرری نداره Smile
(23-08-2014, 09:19 AM)'shaparak-p' نوشته:
سلام آقای babakو soilman من جزوه ی سایت و مطالعه کردم. یه سری سوال هم از جوانب مختلف داشتم که در قسمته " با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه میکنید ؟ " پرسیدم ولی هنوز کسی جوابمو نداده ممنون میشم راهنماییم کنید...

نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

Question  02-09-2014, 10:36 PM
سلام
دوستان من کارشناسیم مهندسی فضای سبز بوده میخواستم برای ارشد اپلای کنم نمیدونم از کجا شروع کنم؟؟
یک تالیف کتاب و یک ترجمه و یک طرح پژوهشی داشتم
یک طرح پژوهشی خوبم دارم در رابطه با رشته ام که پورپوزاله چون جایی که حمایت کنه پیدا نکردم ارائه بدم اینها میتونن امتیاز برای فاند باشند؟ممنون میشم راهنمایی کنید
ضمنا با انگلیسی مشکل ندارم و به فرانسه هم تقریبا اشنام
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-09-2014, 11:00 PM
مهندسی فضای سبز جزو میان رشته ای هاست ولی با توجه به اینکه بیشتر به معماری منظر نزدیک هست به نظرم می تونید سوال هاتون در این مورد رو در انجمن عمران، معماری و شهرسازی مطرح کنید.
(02-09-2014, 10:36 PM)'faeze23' نوشته: سلام
دوستان من کارشناسیم مهندسی فضای سبز بوده میخواستم برای ارشد اپلای کنم نمیدونم از کجا شروع کنم؟؟
یک تالیف کتاب و یک ترجمه و یک طرح پژوهشی داشتم
یک طرح پژوهشی خوبم دارم در رابطه با رشته ام که پورپوزاله چون جایی که حمایت کنه پیدا نکردم ارائه بدم اینها میتونن امتیاز برای فاند باشند؟ممنون میشم راهنمایی کنید
ضمنا با انگلیسی مشکل ندارم و به فرانسه هم تقریبا اشنام
ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین سمانه۶۳
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-09-2014, 12:10 AM
سلام
من برای مصاحبه یک پوزیشن دکتری دعوت شدم، به یه دانشگاه تو ایتالیا، برای ویزا چه باید بکنم؟ می تونم سه هفته ایی ویزا بگیرم؟؟؟
مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 06:34 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی