عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین leshek
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-12-2013, 10:57 PM
 با سلام

آیا سازمان سنجش تاریخ جدیدی برای CBT  در ایران اعلام کرده است ؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-12-2013, 11:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-12-2013, 11:17 PM توسط Leopold.)
سلام، همین الان که نگاه کردم تاریخی واسه CBT نبود.
(21-12-2013, 10:57 PM)'leshek' نوشته:  با سلام

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-12-2013, 09:10 AM
(21-12-2013, 10:57 PM)'leshek' نوشته:  با سلام

سلام
آزمون امروز برگزار باید بشه و براساس اینکه ایا مشکلی داشته یا نه تاریخ های بعدی مشخص میشه.
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

22-12-2013, 07:14 PM
(22-12-2013, 09:10 AM)'فرید' نوشته:
سلام
آزمون امروز برگزار باید بشه و براساس اینکه ایا مشکلی داشته یا نه تاریخ های بعدی مشخص میشه.

دوستان عزیز
مثل اینکه امروز بدون مشکل جلسه برگزار شده Smile، به نظرتون چند روز دیگه مشخص میشه بعد تاریخ های امتحان کامپیوتری؟
چون فقط 5 روز دیگه وقت هست برای امتحان کاغذی ثبت نام کرد. من به ای تی اس میل زدم و هنوز بهم جوابی ندادن. 
ممنون میشم کسی خبر دار شد، اینجا اعلام کنه. 
سپاس
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-12-2013, 08:01 PM
(22-12-2013, 07:14 PM)'eliroz' نوشته:
دوستان عزیز
مثل اینکه امروز بدون مشکل جلسه برگزار شده Smile، به نظرتون چند روز دیگه مشخص میشه بعد تاریخ های امتحان کامپیوتری؟
چون فقط 5 روز دیگه وقت هست برای امتحان کاغذی ثبت نام کرد. من به ای تی اس میل زدم و هنوز بهم جوابی ندادن. 
سپاس

تا 4شنبه که تعطیلات کریسمس بعدش باید تصمیم گیری کنند. ولی بعید تا جمعه نتیجه کار رسمی مشخص بشه (سازمان سنجش ممکن زودتر در جریان قرار بگیره) البته این نطر شخصی من که وقتی اینها این سیستم جدید راه انداختن پس می خواهند ادامه بدهند برای 3 آزمون که دوتاشم لغو شدش این همه هزینه نمی کنند و قطعا تاریخ های دیگه ای هم باز خواهد شد حالا ممکن تو ژانویه نباشه ولی برای ماه های بعد حتما هست.   
نقل قول  

آفلاین Michael
**
نقل قول

امتیاز این پست: 12
24-12-2013, 04:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2013, 04:43 PM توسط Michael.)
(22-12-2013, 07:14 PM)eliroz نوشته:
دوستان عزیز
سپاس

سلام دوست عزیز،

اگه تصمیمتون برای ثبت نام در آزمون CBT به خاطر نزدیک شدن ددلاین هست:
به نظرم اگه در مورد رسیدن نمره به ددلاین دانشگاههایی که در نظر دارین مشکلی ندارین و یا میتونین باهاشون صحبت کنید و ازشون زمان بگیرین که نمره امتحان فوریه رو براشون بفرستین، از همین حالا واسه PBT ثبت نام کنید.

اگه تصمیمتون برای ثبت نام در آزمون CBT به خاطر سختی یا راحتی و یا نحوه تصحیح کردن این دو فرم امتحان GRE هست:
من تجربه هر دو فرم امتحان رو داشتم، و دغدغه بچه ها واسه هر کدوم و شیفت کردن به نوع دیگه رو هم تا حدودی توی پستهای مختلف خوندم. فکر میکنم تجربه شخصیمو بگم بد نباشه. امتحان اولمو در آگوست به شکل CBT دادم و امتحان دوممو در نوامبر به فرم PBT دادم.
ابتدا در مورد وربال و کوانت:
وربال و کوانت PBT از لحاظ سختی قابل مقایسه با CBT نبود. اصلا نیازی نیست که زیاد موضوع رو فلسفی کنم و یا بخواهم دلایل محکمی برای این قضیه بیارم، فقط کافیه ببینیم خود ETS در این مورد چی میگه. ETS میگه در امتحان CBT، کامپیوتر خودشو با قدرت فرد امتحان دهنده تنظیم میکنه. این چیزی بود که من دقیقا در روز امتحان حس کردمش. سکشن اول رو هر چقدر که خوبتر کار کنید، سکشن دوم به همون اندازه سختتر براتون ظاهر میشه. مثلا در مورد کوانت، صورت سوالات اینقدر طولانی شده بودند، و از لحاظ سختی اینقدر سخت تر از سکشن اول شده بودند که من 8 سوال از 20 تا رو اصلا نرسیدم حل کنم. این میزان سوالات که سفید گذاشته شدند، هر چند تا حد بسیار زیادی با سطح پایین من در ریاضیات ربط داره، ولی میخوام مقایسه کنم عملکرد این فرد با این میزان پایه ریاضیات رو در CBT با PBT . در PBT در هر دو سکشن اون وقت کم نیاوردم، و دقیقا بعد اینکه تمام کردم یه چند ثانیه بعدش از بلند گو گفتند که وقت تمومه. در مورد وربال هم دقیقا این اتفاق افتاد، اما نه به شکلی که وقت اینطوری کم بیارم، چون در هر صورت در ریدینگ و کلا وربال خیلی بهتر از کوانت عمل میکردم. ولی چیزی که میتونستم به راحتی حس کنم متنهای پر از ویرگول و بی سر و دم در سکشن دوم بود.
چرا همچین اتفاقی افتاد؟ خیلی سادست، چون سوالات PBT از قبل طرح شده و ETS در طرح یه امتحان به این فرم، میاد تمامی افراد رو در نظر میگیره و تعداد سوالات خیلی سخت در این نوع امتحان را تا حد امکان کاهش میده و تعداد سوالات راحت را تا حد امکان افزایش میده. ولی CBT سوالاتش هنوز طرح نشدند، و به نوعی میشه گفت که این شما هستین که طراح سوالات اون روز خودتون هستین.
مطمئن باشید که ETS هیچگاه یک فرمی از امتحانو که قبلا برگزار میکرده و سخت تر بوده را به فرمی که راحت تر باشه منتقل نمیکنه. هیچگاه منظور ETS این نیست که از PBT سخت تر به CBT راحتتر بره که رقابت رو بین شرکت کنندگان به حداقل برسونه. بلکه میخواد تا حد امکان رقابت رو بین شرکت کنندگان بالاتر ببره، و هر چی سالها میگذره به سمت و سوی امتحاناتی میره که سخت تر باشه نه راحت تر.
در تغییر از فرم قبلی به فرم ریوایز شده، ممکنه افراد در نگاه اول فکر کنند که فرم ریوایز شده راحتتره چون لغت آنچنانی نمیخواد بدونی و باید تا میتونین متن بخونین. این یه نگاه خام به GRE و کار ETS میتونه باشه!!! در فرم قبلی تنها با دونستن لغات زیاد و افزایش دامنه لغات میتونستین به راحتی بالای 1300 بیارین، بنابراین تنها سختی شما، استقامت برای حفظ کردن یه حجمی از لغات بوده. اما در فرم ریوایز شده، هم باید دامنه لغاتتون رو افزایش بدین و هم باید ریزنینگتونو با زدن تستهای زیاد چه در بخش ریدینگ و چه در بخش سوالات جاخالی. بازم این موضوع که فرم ریوایز شده احتیاج به دامنه لغات نداره رو بهتون با اطمینان میگم یک گفته خام بیشتر نیست. بله احتیاج به لغت نداره واسه کسی که میخواد حول و حوش 145-146 بیاره، اما کسی که میخواد بالای 150 بیاره باید و باید یه حداقل هایی رو بخونه. (در این مورد بعدا حتما تجربم رو عرض میکنم، متاسفانه نمرم دچار یه سری مشکلات شده)
برای نمونه تغییر نوع سوالات از فرم قبلی به جدید رو در نظر داشته باشید، مثلا: اون سوالات ریدینگ که چند جواب میتونه داشته باشه، در فرم قدیم 5 امکان براش وجود داشت و در فرم جدید 7 نوع امکان متفاوت و یا سوالات سه جاخالی با 27 امکان متفاوت. تمامی این قضایا را ETS برای این موضوع انجام داده که کسانی که با اطمینان کمتر به سوالات جواب میدند نتونند صحیح جواب بدند. و افرادی که مطالعه خوبی داشتند و به قطع به پاسخ رسیدند، امتیاز اون سوال رو بگیرند.

در مورد نمره که از فرم قبلی به جدید تغییر داد: ETS میگه قبلا وقتی ما نمره ها رو به دانشگاه ریپورت میکردیم، این امکان برای کمیته پذیرش وجود نداشت که بین دو نفر که در بخش کوانت 800 شدند تمایزی قائل بشه. چون ما کسی رو که هیچ غلطی نداشته بهش 800 میدادیم و کسی که 4 تا غلط هم داشته را گاها 800 میدادیم. ولی در فرم جدید اومدیم نمره را از 170 اعلام کردیم. ولی در ریپورتمون با دانشگاه قید میکنیم که این فردی که ما نوشتیم 166، در بخش کوانت به نظر ما نمره کامل رو آورده، اما دو سه تا غلط هم داشته. ولی کسی که 170 شده علاوه بر اینکه نمره کامل را آورده هیچ غلطی نداشته. چرا اینکارو کردیم؟ چون کمیته پذیرش قادر بشه بین دو فردی که 800 شدند اگه میخواد یه مقایسه ای رو انجام بده، بتونه حداقل در مورد نمره کوانتشون این کارو بکنه.

شرمنده که سرتونو درد آوردم، ولی کل این داستانها رو خدمتتون عرض کردم که در نظر بگیریم که هیچ تغییر ETS برای کاهش رقابت و راحتتر کردن امتحان صورت نمیگیره که از اونور یه سری نمره شبیه به هم دست کمیته پذیرش بمونه که نتونه بینشون تمایز ایجاد کنه.

در مورد رایتینگ که پستهای زیادی در موردش دیدم و عموما این پستها رو افرادی میزارند که هر دو امتحان رو ندادند، باید عرض کنم که در هر دو امتحان نمره رایتینگ بنده 3 شد. اتفاقا احساس کردم که رایتینگ CBT رو بهتر نوشتم، ولی هر دو نمره 3 شد.

یه حسنی که CBT در ظاهر میتونه داشته باشه، در زمانش هست. ببینین تعدا سوالات PBT در هر سکشن 25 تاست که این زمان برای وربال 35 دقیقه و برای کوانت 40 دقیقه هست. یعنی هر سوال در وربال 1.4 دقیقه و در کوانت 1.6 دقیقه.
اما در CBT هر سکشن 20 سوال، که این زمان برای وربال 30 دقیقه و برای کوانت 35 دقیقه هست. یعنی هر سوال در وربال 1.5 دقیقه و در کوانت 1.75 دقیقه براش در نظر گرفته شده.
حالا چرا در ظاهر، چون سختی سوالات باعث میشه که زمان بیشتری صرف کنید نه اینکه قصد ETS این بوده باشه که CBT را راحتتر برگزار کنه.
حسن دیگه CBT تعدا سوالات هر سکشن هست که تعداد 20 تا نسبت به 25 تا خستگی کمتری در اون سکشن ایجاد میکنه. ولی خب، از اون طرف یه سکشن اضافه داره که اصلا معلوم نیست کدومش رو برای نمره دادن به حساب میاره.

ممکنه فکر کنید که اسکیل کردن نمرات خود به خود سخت یا راحت بودن سوالات رو بی معنی میکنه. تا حد بسیار زیادی این جمله درسته، اما وقتی عمقی تر بهش نگاه کنیم متوجه میشیم که هر چی سوالات سخت تر باشه، خستگی ای که از جواب دادن به اون سوالات برامون به جا مونده در ادامه امتحان و در سکشن های بعدی روی عملکردمون تاثیر بدی میذاره، که شاید به خاطر خستگی مفرد، مجبور بشیم یه جمله ساده رو در اواخر امتحان چندین بار بخونیم. این موضوع از فرد به فرد متفاوته و چیزیه که در اسکیل کردن در نظر گرفته نمیشه.
در کل هر چی سوالات سخت تر باشه, افرادی که ضعیف تر هستند باید به شانسی زدن پناه ببرند، و با فرم ریوایز شده ETS این امکان رو که کسی با شانسی زدن حتی بتونه یه نمره متوسط به پایین هم کسب کنه رو به صفر رسونده.

در کل من فکر میکنم که برای کسی که خوب خونده باشه، نه CBT مهمه نه PBT. ولی اگه دنبال این موضوع باشیم که فرم امتحان در نمرمون کن فیکون کنه (چیزی که مطمئنم شما دنبالش نیستین Smile ، و این موضوع رو برای دوستان دیگرمون که این پستو میخونند مینویسم) فکر نمیکنم که در مورد GRE این موضوع زیاد جواب بده.

ببخشید دوست من که 99 درصد صحبتها با سوالتون اصلا ارتباطی نداشت، فقط محض اینکه ممکنه به درد دیگر دوستانمون بخوره نوشتم.

موفق باشید Smile
نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

10-01-2014, 12:37 AM
سلام.
من GRE pbt ثبت‌نام کردم... ولی‌ الان بعد از گذشته تقریبا ۴-۵ هفته از تاریخ ثبت نامم هنوز ticket ام نرسیده... در صورتی که دفعهٔ قبل بعد از ۳ هفته واسم پست شد.. الان من همچنان منتظر باشم یا می‌تونم از جای پیگیری کنم؟؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-01-2014, 03:04 AM
شاید اومده باشه به سازمان سنجش. کلا نگران کارت نباشید. واسه امتحان نوامبر هم انگار تعدادی از کارت ها نیومده بود ولی سنجش خودش یک شماره می چسبوند روی نمونه تیکت ها میداد به بچه ها.
(10-01-2014, 12:37 AM)'nox' نوشته: سلام.
من GRE pbt ثبت‌نام کردم... ولی‌ الان بعد از گذشته تقریبا ۴-۵ هفته از تاریخ ثبت نامم هنوز ticket ام نرسیده... در صورتی که دفعهٔ قبل بعد از ۳ هفته واسم پست شد.. الان من همچنان منتظر باشم یا می‌تونم از جای پیگیری کنم؟؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-01-2014, 09:07 AM
(10-01-2014, 12:37 AM)'nox' نوشته: سلام.

برای منم این مشکل بود و یک ایمیل زدم حل شد. تو سایتشون یک قسمتی هست که یک فرم پر می کنید و ایمیلتون می دید و خودشون درست می کنند.
نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

10-01-2014, 09:31 PM
(10-01-2014, 09:07 AM)'فرید' نوشته:
برای منم این مشکل بود و یک ایمیل زدم حل شد. تو سایتشون یک قسمتی هست که یک فرم پر می کنید و ایمیلتون می دید و خودشون درست می کنند.

فرمی که گفتید رو متاسفانه پیدا نکردم. ممکنه راهنمایی کنید کدوم قسمت ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 44 بعدی »