عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان
آفلاین farhad33
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-10-2013, 03:31 AM
سلام ببخشید میتونین رهنمایی کنین که برای گرفتن فاند از آلمان چیکار می‌شه کرد؟
با توجه ب داشتن آیلتس و ب۱ در آلمانی‌ و معادله ۱۴.۷۰ دانشگاه دولتی در رشته نرم افزار
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-10-2013, 09:43 AM
(06-10-2013, 03:31 AM)'farhad33' نوشته: سلام ببخشید میتونین رهنمایی کنین که برای گرفتن فاند از آلمان چیکار می‌شه کرد؟
با توجه ب داشتن آیلتس و ب۱ در آلمانی‌ و معادله ۱۴.۷۰ دانشگاه دولتی در رشته نرم افزار
با تشکر

شما برای فوق در المان نمی تونید اقدام برای فاند کنید، زیرا هزینه تحصیل در المان رایگانه و بیشتر دانشگاهها تنها در مقطع دکتری این مورد رو لحاظ میکنند. بنابراین بهتره بدنبال پذیرش  باشید تا اینکه زمان رو برای فاند گرفتن هدر دهید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-10-2013, 10:38 AM
(29-09-2013, 09:53 PM)'farhad33' نوشته: ممنون که انقدر زود جواب دادین
خواهشاً بفرمایین که اگه بخوام مطمئن بشم از اینکه حتما یکجا پذیرش بگیرم راهش چیه؟مثلا برای همهٔ دانشگاههای وستفالن اقدام کنم مشکلی‌ پیش نمیاد؟
اگه راجب بیو انفورماتیک هم اطلاعات دارین ممنون میشم راهنمایی‌ کنید
با تشکر فروان

خواهش میکنم. ببین من فکر کنم با یه نمره ایلتس بالا بتونی معدلت رو جبران کنی و مدرک زبان حداقل A2 رو هم داشته باشی که اگر خدای نکرده پذیرش نشدی با مدرک زبان المانی اقدام کنی. من خودم توصیه میکنم چون المان اپلیکیشن فی نداره برای اکثر دانشگاههای وست فالیا اقدام کنی در گرایشهای مختلف. مثلاً دانشگاه بن در علوم کامپیوتر خوب پذیرش میده اما مثلاً در مهندسی کامپیوتر سختر!! بین هر رشته تفاوت محسوسی وجود داره. این هم لینک رشته بیوانفورماتیک برای توضیح بیشتر. 
این لینک هم برای رشته بیوانفورماتیک در کشور المان. 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین 7nim
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-10-2013, 11:09 AM
سلام دوستان
با معدل نزدیک 14 (13.82) و گرفتن مدرک B1 شانسی برای پذیرش گرفتن هست از این دانشگاه و دانشگاه های دیگه در برلین یا نزدیک به برلین؟
پذیرش برای ارشد مکانیک سیالات یا انرژی های نو و تجدیدپذیر و یا خورشیدی مد نظرم هست؟
جدا از برلین و نزدیک به اون دیگه تو کدوم شهر و دانشگاه ها شانس گرفتن پذیرش هست؟
لیسانس مهندسی مکانیک از علوم تحقیقات تهران
مرسی اگه راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-10-2013, 11:42 AM
(22-10-2013, 11:09 AM)'7nim' نوشته: سلام دوستان
با معدل نزدیک 14 (13.82) و گرفتن مدرک B1 شانسی برای پذیرش گرفتن هست از این دانشگاه و دانشگاه های دیگه در برلین یا نزدیک به برلین؟
پذیرش برای ارشد مکانیک سیالات یا انرژی های نو و تجدیدپذیر و یا خورشیدی مد نظرم هست؟
جدا از برلین و نزدیک به اون دیگه تو کدوم شهر و دانشگاه ها شانس گرفتن پذیرش هست؟
لیسانس مهندسی مکانیک از علوم تحقیقات تهران
مرسی اگه راهنمایی کنید

شما الان میخوای المانی بخونی یا زبان انگلیسی؟!!چون با داشتن مدرک بالای B1,2 شما شانست خوبه. برای رشته انرژی نو دانشگاههای کوتبوس و هامبورگ و اولدنبرگ میدونم خوب کار میکنن شاید دانشگاههای دیگر هم باشن باید از http://www.daad.de اطلاع کسب کنی
نقل قول  

آفلاین 7nim
**
نقل قول

23-10-2013, 05:28 PM
مرسی از راهنمایی جناب
من میخوام کلاس آلمانی برم و مدرک B1 بگیرم.انگلیسیم خوبه اما هدفم یادگیری و گرفتن مدرک آلمانیه
همون دانشگاه کوتبوس که به برلین نزدیکه خوبه فقط سایتشو دیدم دقیق متوجه نشدم که برای پذیرش آلمانی زبانش هم ریکام می خواد یا نه فقط برای انگلیسی زبانش ریکام می خواد.برای شروع پذیرش رزومه تهیه کنم یا cv که کامل تره؟
من پارسال درسم تموم شد و استادا سخته پیدا کردنشون برا ریکام گرفتن.خواستم ببینم اگه لازم نیست اقدام نکنم.و اینکه اعتبار زمانی داره ریکام؟یعنی الان بگیرم تا مدرک المانی بگیرم فاصله بیفته ایراد نداره؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-10-2013, 08:23 PM
(23-10-2013, 05:28 PM)'7nim' نوشته: مرسی از راهنمایی جناب
من میخوام کلاس آلمانی برم و مدرک B1 بگیرم.انگلیسیم خوبه اما هدفم یادگیری و گرفتن مدرک آلمانیه
همون دانشگاه کوتبوس که به برلین نزدیکه خوبه فقط سایتشو دیدم دقیق متوجه نشدم که برای پذیرش آلمانی زبانش هم ریکام می خواد یا نه فقط برای انگلیسی زبانش ریکام می خواد.برای شروع پذیرش رزومه تهیه کنم یا cv که کامل تره؟
من پارسال درسم تموم شد و استادا سخته پیدا کردنشون برا ریکام گرفتن.خواستم ببینم اگه لازم نیست اقدام نکنم.و اینکه اعتبار زمانی داره ریکام؟یعنی الان بگیرم تا مدرک المانی بگیرم فاصله بیفته ایراد نداره؟

من تا اونجا که اطلاع دارم رشته های برق قدرتش به انگلیسی ارائه میشد اما حتماً به المانی هم اارئه میشه. شما قطعاً به توصیه نامه نیاز داری. حالا باید یه طوری استادت رو پیدا کنی.  اعتبار زمانی که فکر کنم نباید بیش از 1 سال بشه چون اونطور دانشگاه و استاد شاید بهش ایراد بگیرن.
نقل قول  

آفلاین 7nim
**
نقل قول

25-10-2013, 12:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-10-2013, 12:53 PM توسط 7nim.)
مرسی
من توصیه نامه ها رو این هفته اقدام می کنم که بگیرم چون نهایت اگه جور بشه برای نیمسال دوم پذیرش بگیرم تا 1 سال اعتبار داره.
تو دانشگاه کوتبوس با مدرک B1 هم میشه اقدام کرد یا حتما B2 میخواد و اینکه زده معدل بهتر از 2و3 باشه یعنی هرچی به 1 که بالاترینه نزدیک تر باشه بهتره.من حساب کردم از یه فرمولی معدلم 2.85 شد با معدل 13.82 درست حساب کردم یا نه؟فرمول صحیحش چیه؟
راجع به توصیه نامه میشه از متن پیش فرض استفاده کنم؟متنها باید متفاوت باشن یا میشه عین هم باشن؟چون بعید میدونم استادها خودشون بنویسن و اگه هم بنویسن کوتاه و معمولی مینویسن.
نقل قول  

آفلاین 7nim
**
نقل قول

28-10-2013, 01:36 PM
کسی اطلاع داره از دانشگاه های fh المان
چون مثلا htw berlin یا fh های jena,hamburg,offenburg هم هستن که رشته انرژی رو پذیرش بدن البته معدلم پایینه ولی شاید پذیرش گرفتم.
فقط خواستم بدونم که از لحاظ استخدام ونیروی کار گرفتن در المان چه طوریه این دانشگاه ها واینکه مورد تایید وزارت علوم هست یا نه؟مرسی اگه راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

28-10-2013, 05:47 PM
(25-10-2013, 12:41 PM)'7nim' نوشته: مرسی
من توصیه نامه ها رو این هفته اقدام می کنم که بگیرم چون نهایت اگه جور بشه برای نیمسال دوم پذیرش بگیرم تا 1 سال اعتبار داره.
تو دانشگاه کوتبوس با مدرک B1 هم میشه اقدام کرد یا حتما B2 میخواد و اینکه زده معدل بهتر از 2و3 باشه یعنی هرچی به 1 که بالاترینه نزدیک تر باشه بهتره.من حساب کردم از یه فرمولی معدلم 2.85 شد با معدل 13.82 درست حساب کردم یا نه؟فرمول صحیحش چیه؟
راجع به توصیه نامه میشه از متن پیش فرض استفاده کنم؟متنها باید متفاوت باشن یا میشه عین هم باشن؟چون بعید میدونم استادها خودشون بنویسن و اگه هم بنویسن کوتاه و معمولی مینویسن.

دروود بر شما.
بله شما کاملاً درست محاسبه کردین. نمره زبان B1 رو هم اخذ کنی مشکلی نداره. برای گرفتن و نوشت توصیه نامه بهتره از تمپلت استفاده کنی اما نه دقیقاً مشابه به همون. بجز اساتیدی که خیلی به دانشجو نزدیکن اینکار و انجام میدن اما بالای 70% درصد بر عهده دانشجو میذارن و خودشون امضا میکنن.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 24 بعدی »