عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا شانس پذیرش از دانشگاه پلی‌تکنیک میلان

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش از دانشگاه پلی‌تکنیک میلان
آفلاین Domenikan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-05-2013, 02:22 AM
از نظر سطح علمی و کیفیت و امکانات کمپس لکو چگونه و در چه حدی هست؟؟آب و هوای شهر لکو چطوریه؟(من آب و هوای خیلی سرد رو زیاد دوست ندارم )و اینکه باید خوابگاه رو تو لکو اوکی کنم؟؟البته من تو اینترنت بررسی کردم زیاد به دلم ننشست.(خوابگاه و دانشکده)البته نمیدونم شاید اشتباه میکنم.من میخوام دانشکده و خوابگاه امکانات خیلی خوبی داشته باشه.اتاقهای خوابگاه تمیز و سالن های مطالعه و بدنسازی و اینترنت و تلفن و غیره داشته باشه.کدوم خوابگاه رو پیشنهاد میدید؟؟
ممکنه بورس دانشگاه برای کارشناسی بهم تعلق بگیره؟؟؟منظورم پلاتینیوم یا گلد.
اگه بورسیه دانشگاه بهت تعلق بگیره مثلا سیلور میشه استفاده نکرد و از بورس dsu استفاده کرد؟؟؟
[align=right]خود شهر میلان رشته مهندسی مکانیک نداره؟؟
با تشکر فراوان از اینکه وقت گرانبهاتون رو در اختیار ما قرار میدید و با حوصله به سوالها جواب میدید.
موفق و سربلند باشید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-05-2013, 09:02 AM
(25-05-2013, 02:22 AM)'Domenikan' نوشته:
از نظر سطح علمی و کیفیت و امکانات کمپس لکو چگونه و در چه حدی هست؟؟آب و هوای شهر لکو چطوریه؟(من آب و هوای خیلی سرد رو زیاد دوست ندارم )و اینکه باید خوابگاه رو تو لکو اوکی کنم؟؟البته من تو اینترنت بررسی کردم زیاد به دلم ننشست.(خوابگاه و دانشکده)البته نمیدونم شاید اشتباه میکنم.من میخوام دانشکده و خوابگاه امکانات خیلی خوبی داشته باشه.اتاقهای خوابگاه تمیز و سالن های مطالعه و بدنسازی و اینترنت و تلفن و غیره داشته باشه.کدوم خوابگاه رو پیشنهاد میدید؟؟
ممکنه بورس دانشگاه برای کارشناسی بهم تعلق بگیره؟؟؟منظورم پلاتینیوم یا گلد.
اگه بورسیه دانشگاه بهت تعلق بگیره مثلا سیلور میشه استفاده نکرد و از بورس dsu استفاده کرد؟؟؟

خود شهر میلان رشته مهندسی مکانیک نداره؟؟
با تشکر فراوان از اینکه وقت گرانبهاتون رو در اختیار ما قرار میدید و با حوصله به سوالها جواب میدید.
موفق و سربلند باشید

دروود.
دوست عزیز، بنده در خصوص سطح علمی 2 کمپس اطلاعی ندارم اما فکر نکنم بین 2 شعبه یه  دانشگاه مشهور اینقدر اختلاف باشه که بخواهیم مقایسه کنیم!!! اصولاً بهتره خوابگاه رو کنار دانشگاه بگیرید که هم در هزینه رفت و امد و دسترسی سریع به دانشگاه دردسر نداشته باشید. تا اونجا که میدونم خوابگاههای میلان و تورین جزو تمیز ترین ها می باشند. والا برای بورس دانشگاه تا اونجا که میدونم برای مقاطع ارشد و دکتری است.
فاصله این مناطق با میلان خیلی زیاد نیست که نتونی در میلان خونه نگیرید! به نظرم خیلی نگران این قضایا نباشید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین alvand
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-05-2013, 12:44 AM
سلام من لیسانس هنری دارم ولی می خوام که مجددا برای مقطع لیسانس پلی تکنیک  در رشته فشن دیزاین اقدام کنم.می خواستم در باره امکان بورسیه شدن تو مقطع لیسانس اطلاع داشته باشم.هم اینکه از شرایط پذیرش تو این رشته هم مطلع شم واینکه آیا فقط سوالات آزمون ورودی آلفا تسته؟ یا آزمون دیگه ای هم داره.ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

29-05-2013, 10:38 AM
(29-05-2013, 12:44 AM)'alvand' نوشته: سلام من لیسانس هنری دارم ولی می خوام که مجددا برای مقطع لیسانس پلی تکنیک  در رشته فشن دیزاین اقدام کنم.می خواستم در باره امکان بورسیه شدن تو مقطع لیسانس اطلاع داشته باشم.هم اینکه از شرایط پذیرش تو این رشته هم مطلع شم واینکه آیا فقط سوالات آزمون ورودی آلفا تسته؟ یا آزمون دیگه ای هم داره.ممنون

شما برای بورس دانشگاه که احتمالاً جزو متقاضیان نخواهید بود بدلیل اینکه تا اونجا که میدونم بورس دانشگاه برای متقاضیان فوق و دکتری ارائه میشه. برای بورس dsu اقدام کنید. بجز ازمون الفا چیز دیگر برای رشته ها هنری نیست!
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین alvand
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-05-2013, 03:23 PM
میشه لطفا راهنمایی کنین که از طریق چه منبعی میتونم اطلاعاتی راجع به بورس dsu داشته باشم. سپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

29-05-2013, 04:28 PM
(29-05-2013, 03:23 PM)'alvand' نوشته: میشه لطفا راهنمایی کنین که از طریق چه منبعی میتونم اطلاعاتی راجع به بورس dsu داشته باشم. سپاس

این لینک رو از ابتدا بخوانید بیشتر سوالات و جوابها درونش در ارتباط یا بورس وجود داره.
نقل قول  

آفلاین ziba.bandpey
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-06-2013, 02:01 PM
با سلام و قدردانی از توجهتون 
من میخوام امسال برای کارشناسی ارشد معماری دانشگاه رم یا میلان اقدام کنم به زبان انگلیسی
معدل کارشناسیم 14.30
به نظرتون با نمره تافل بالای 100 میتونم ضعف معدلمو برای بورس های گلد و سیلور جبران کنم؟
البته من کار طراحی دستی و نرم افزاریمم خوبه..نرم افزارهای اتوکد 2 و 3 بعدی و رویت و کاملا بلدم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-06-2013, 10:08 AM
(24-06-2013, 02:01 PM)'ziba.bandpey' نوشته: با سلام و قدردانی از توجهتون 
من میخوام امسال برای کارشناسی ارشد معماری دانشگاه رم یا میلان اقدام کنم به زبان انگلیسی
معدل کارشناسیم 14.30
به نظرتون با نمره تافل بالای 100 میتونم ضعف معدلمو برای بورس های گلد و سیلور جبران کنم؟
البته من کار طراحی دستی و نرم افزاریمم خوبه..نرم افزارهای اتوکد 2 و 3 بعدی و رویت و کاملا بلدم.

دروود. ضمن خوش امدگویی به شما
متاسفانه در مقطع فوق بدلیل وجود تنها 2 فاکتور اصلی (معدل، نمره زبان) در اروپا خیلی نمیتونن همدیگرو بپوشونن به نظرم شما شانست برای بورس دانشگاه کم می باشد. تا اونجا که میدونم نمره 6.5 و بالای 95 و معدل 16.5 به بالا احتمال گرفتنش رو دارند البته خودمم با این اعداد و ارقام خیلی نمیتونم باور داشته باشم اما تجربه  و امار دوستانی که گرفتن رو خدمتتون اعلام کردم.
برای دانشگاه ساپینزا هم که فوق معماری به زبان انگلیسی ارائه نمی شه!!! دانشگاه فلورانس و ونیز و میلان فعلاً به انگلیسی ارائه می دهند. سابقه کار و نرم افزار هم خیلی به چشم نمیاد این رشته یکی از پر نتقاضی ترین رته این دانشگاه می باشد. به نظرم کشورهای دیگر رو هم در نظر بگیرید.
ازاد اندیش باشید
نقل قول  

آفلاین نیلوفر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-07-2013, 07:33 PM
با سلام
من دو تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین
سال آخر کارشناسی معماری هستم و فقط پایان نامم مونده
معدلم 15.90
تافل 590
زبان فرانسوی رو کامل بلدم سابقه ی تدریسم داشتم
ایتالیایی رو هم در حد متوسط بلدم
می خوام واسه ی دانشگاه پلی تکنیک اقدام کنم
می خواستم بدونم احتمال قبولی و گرفتن scholarship چقدره؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-07-2013, 07:53 PM
(31-07-2013, 07:33 PM)'نیلوفر' نوشته: با سلام
من دو تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین
سال آخر کارشناسی معماری هستم و فقط پایان نامم مونده
معدلم 15.90
تافل 590
زبان فرانسوی رو کامل بلدم سابقه ی تدریسم داشتم
ایتالیایی رو هم در حد متوسط بلدم
می خوام واسه ی دانشگاه پلی تکنیک اقدام کنم
می خواستم بدونم احتمال قبولی و گرفتن scholarship چقدره؟ ممنون

با دروود و عرض خوش امدگویی به شما/
رشته معماری از رشته های پرمتقاضی در این دانشگاه می باشد، متاسفانه با این معدل شانس بالایی ندارید، بیشتر بچه های بالای 16.5 و 17 شانس خوبی دارند. اما اقدام کنید و برای بورس های دیگر اقدام کنید از جمله asp - بورس کمک هزینه ایدزو ISU
پیشنهاد میکنم خودتون رو تنها به صنعتی میلان تحمیل نکنی و برای باقی دانشگاهها هم اقدام کنی
ازاد اندیش باشی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 25 بعدی »