عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-09-2012, 02:35 AM
(14-09-2012, 01:10 AM)blur نوشته: سلام دوستان یه سوال: من مدرک کارشناسیمو از طریق کاریابی میخوام آزاد می کنم و ارشدمو می خرم....حالا میخوام بدونم زمانی که اقدام کردم چقدر طول میکشه دانشگاه دانشنامه رو بهم بده؟ یه رنجی بهم بدین ممنون میشم...هنوز اقدام نکردم و می ترسم دیر شه....و دوم این که این زمان برا خرید یا کاریابی فرق داره؟
مرسی
سلام، زمان لازم برای خرید مدرک بستگی به دانشگاهتون داره، برای من این زمان 2 ساعت بود، معمولا بین یک هفته تا یک ماه زمان لازم داره، اما مواردی هم دیدم که 3-4 ماه طول کشیده ، پس حتما از آموزش دانشگاهتون بپرسین که زمان دقیقشو بدونین
برای کاریابی 6 ماه باید از فارغ التحصیلیتون گذشته باشه و 6 ماه هم برای کاریابی زمان لازمه ، اما خرید مدرک زمان کمتری میبره و نیازی نیست اینهمه صبر کنید
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-09-2012, 10:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-09-2012, 11:13 AM توسط blur.)
(14-09-2012, 02:35 AM)aida_11041 نوشته: سلام، زمان لازم برای خرید مدرک بستگی به دانشگاهتون داره، برای من این زمان 2 ساعت بود، معمولا بین یک هفته تا یک ماه زمان لازم داره، اما مواردی هم دیدم که 3-4 ماه طول کشیده ، پس حتما از آموزش دانشگاهتون بپرسین که زمان دقیقشو بدونین
برای کاریابی 6 ماه باید از فارغ التحصیلیتون گذشته باشه و 6 ماه هم برای کاریابی زمان لازمه ، اما خرید مدرک زمان کمتری میبره و نیازی نیست اینهمه صبر کنید
خیلی ممنون ولی بعد اینکه کارای کاریابی و اداره کار تموم شد و رفت زیر دست دانشگاه چی؟ اونموقع زمانی که دانشگاه دانشنامه رو میده بیشتر از زمانیه که مدرکو میخرم؟ امیدواvم بد نپرسیده باشم Confused یعنی اگه برا جفتش باهم اقدام کنم (مدرک کاریابی ببرم و اون یکی رو پولشو واریز کنم ) همزمان بهم میدن دانشنامه هارو؟
دو ساعت که سهله من خواهش میکنم مثل مدرک موقت چهل روزه بدن! دانشگاه شادیه کلا Big Grin
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-09-2012, 11:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-09-2012, 11:26 AM توسط MaMi.)
(14-09-2012, 10:59 AM)blur نوشته:
خیلی ممنون ولی بعد اینکه کارای کاریابی و اداره کار تموم شد و رفت زیر دست دانشگاه چی؟ اونموقع زمانی که دانشگاه دانشنامه رو میده بیشتر از زمانیه که مدرکو میخرم؟ امیدواvم بد نپرسیده باشم یعنی اگه برا جفتش باهم اقدام کنم (مدرک کاریابی ببرم و اون یکی رو پولشو واریز کنم ) همزمان بهم میدن دانشنامه هارو؟
دو ساعت که سهله من خواهش میکنم مثل مدرک موقت چهل روزه بدن! دانشگاه شادیه کلا
دوست من، زمان لازم برای صدور دانشنامه در دانشگاه های مختلف فرق میکنه، به عنوان مثال در دانشگاه تهران، این زمان برای صدور دانشنامه حدود 45 روز است (البته من مواردی از دوستان رو دیدم که 35 روزه گرفته اند و از طرفی دوستانی هم بودند که بعد از حدود 60 روز! دانشنامه رو دریافت کردند)
شما چه مدرک رو بخری (واریز مبلغ تعهد رایگان به حساب وزارت علوم) و چه از طریق کاریابی اقدام کنی، در نهایت نامه مربوطه (تسویه با وزارت علوم یا عدم کاریابی در مدت 6 ماه) رو باید به دانشگاه تحویل بدی، یعنی برای دانشگاه فرقی نداره شما مدرکت رو از چه طریقی آزاد میکنی و پروسه صدور دانشنامه و زمان لازم برای اون، باید طی بشه و عملا کاری از دست فارغ التحصیل برنمیاد!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ali.chabok
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-09-2012, 03:10 PM
با عرض سلام.من دانشجوی دوره دکتری هستم.هدف من اینه که میخوام در حین تحصیل، مدارک مقاطع پایین تر رو آزاد کنم و برا دکتری خارج اقدام به اپلای کنم.که اگه جواب مثبت گرفتم برم.مشکلی پیش میاد اگه دوره دکتری رو تسویه نکنم؟یعنی اصلا اقدام به انصراف نکنم و بذارمو برم؟
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

23-09-2012, 06:20 PM
(23-09-2012, 03:10 PM)ali.chabok نوشته: با عرض سلام.من دانشجوی دوره دکتری هستم.هدف من اینه که میخوام در حین تحصیل، مدارک مقاطع پایین تر رو آزاد کنم و برا دکتری خارج اقدام به اپلای کنم.که اگه جواب مثبت گرفتم برم.مشکلی پیش میاد اگه دوره دکتری رو تسویه نکنم؟یعنی اصلا اقدام به انصراف نکنم و بذارمو برم؟
من دقیق اطلاع ندارم اما میدونم که آزاد کردن مدرک مقطع پایینتر ربطی به مقطع کنونی نداره، و هر وقت بخواین میتونین مدرکشو آزاد کنید، اما نمیدونم که دانشگاه ارشدتون استعلام میکنه ببینه دانشجو هستید یا نه
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین ali.chabok
**
نقل قول

23-09-2012, 08:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2012, 09:00 PM توسط ali.chabok.)
ببخشید هی مزاحم میشم.من از دانشگاه پرسیدم میگن مشکلی نسیت میتونی حین تحصیل آزاد کنی.فقط میخوام بدونم من که میخوام دکتری رو اینجا ادامه ندمو نمیخوام هزینه چند ترم دکتری رو بدم مشکلی برا من بوجود میاره؟من که قبلش مدارک مقاطع پایینترو آزاد کردمو نیازی نیست به دانشگاه مراجعه کنم. یا بازم نیاز هست؟یا بازم کارم به وزارت علوم و دانشگاه میوفته؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

24-09-2012, 12:04 AM
(23-09-2012, 03:10 PM)ali.chabok نوشته: با عرض سلام.من دانشجوی دوره دکتری هستم.هدف من اینه که میخوام در حین تحصیل، مدارک مقاطع پایین تر رو آزاد کنم و برا دکتری خارج اقدام به اپلای کنم.که اگه جواب مثبت گرفتم برم.مشکلی پیش میاد اگه دوره دکتری رو تسویه نکنم؟یعنی اصلا اقدام به انصراف نکنم و بذارمو برم؟
هیچ مشکلی در هیچ دوره ی برای شما پیش نمیاد. فقط هیچ جایی در اپلای اشاره به دوره دکترا نکنید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-09-2012, 12:05 AM
(23-09-2012, 08:58 PM)ali.chabok نوشته: ببخشید هی مزاحم میشم.من از دانشگاه پرسیدم میگن مشکلی نسیت میتونی حین تحصیل آزاد کنی.فقط میخوام بدونم من که میخوام دکتری رو اینجا ادامه ندمو نمیخوام هزینه چند ترم دکتری رو بدم مشکلی برا من بوجود میاره؟من که قبلش مدارک مقاطع پایینترو آزاد کردمو نیازی نیست به دانشگاه مراجعه کنم. یا بازم نیاز هست؟یا بازم کارم به وزارت علوم و دانشگاه میوفته؟
کارتون به هیچ جایی نمیفته! نگران نباشید. وزارت علوم اصلا اجازه این کار رو نداره. شما مدارک لیسانس و ارشدتون رو آزاد می کنید و بی خیال مدرک دکتراتون می شید. نیازی به انصراف هم نیست مگر اینکه بخواید دوباره در ایران دکترا بخونید1
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین ali.chabok
**
نقل قول

24-09-2012, 12:16 AM
دستتون درد نکنه واقعا. همش میترسم که عاقبت کارم بازم به وزارت علوم و دانشگاه بیوفته و بگن که هزینه چند ترم دکتری رو هم بده.ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-09-2012, 12:40 AM
(24-09-2012, 12:16 AM)ali.chabok نوشته:
دستتون درد نکنه واقعا. همش میترسم که عاقبت کارم بازم به وزارت علوم و دانشگاه بیوفته و بگن که هزینه چند ترم دکتری رو هم بده.ممنون از راهنماییتون
نه دوست من، شما وقتی انصراف از تحصیل بدی، دیگه لازم نیست تا هزینه تحصیل رایگان اون ترم ها رو پرداخت کنی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 109 بعدی »