عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین bayazee
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-03-2017, 09:59 PM
(06-03-2017, 01:09 PM)maahsa نوشته: سلام دوستان
من برای 4شنبه نوبت سفارت دارم برای ویزا شینگن با دعئت نامه، من و همسرم با هم اقدام کردیم
چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین..
1-یکی اینکه من واسه هفته دیگه 5شنبه بلیط رزرو کردم که برم اونجا نشون بدم، به نظرتون چقدر طول میکشه تا ویزام بیاد؟زود نگرفتم رزرو؟
2-حساب بانکیم خوبه، گردش هم داره، شاغل هستم ولی بیمه نیستم، خودمو بیمه کردم و نامه گرفتم همون کفایت میکنه؟ فیش حقوقی و قراردادمم دارم میبرم
3-سند خونه نداریم، مستاجریم که قراردامونم داریم میبریم
4- حساب بانکی و بلیط رو استعلام میگیرن؟
به نظرتون با شرایط من ویزا میدن؟

۱. حداقل ۲ هفته. برای هفته بعد نمی رسید.
۲. هر مدرک بیشتری ببرید بهتر هست
۴. فکر نمی کنم.

خیلی بستگی داره به موارد دیگه. مثل دعوتنامه، هدف از سفر و ... شرایط فعلی شما مرزی هست مخصوصا به خاطر سفر با همسرتون.
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

27-04-2017, 03:02 PM
سلام میخواستم بدونم برای گرفتن وقت هیچ راهی نداره که زودتر وقت بدن؟ چون تازه واسم دعوت نامه اومده از یک کنفرانس و اینجوری که معلومه تا نوبت ویزام بشه وقت کنفرانس گذشته و اینکه اگر به صورت گروهی باشه چی؟ یعنی میشه زودتر وقت گرفت؟
نقل قول  

آفلاین R_gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-06-2017, 11:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2017, 12:05 PM توسط R_gh.)
سلام. من برای دکتری پذیرش گرفتم و برای روز مصاحبه اصل مدرک لیسانس و ارشدم رو ندارم و فقط مدرک های موقتم رو دارم. اما استادم از دانشگاهی که پذیرش گرفتم به من نامه ای داده که سفارت مدارک موقتم رو قبول کنه به نظر شما سفارت قبول میکنه یا نه؟

اگه بخوان منو ریجکت کنن همون روز مصاحبه منو ریجکت میکنن؟

بعد از ریجکت شدن بعد از چه بازه زمانی دوباره میتونم وقت بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

05-06-2017, 02:55 PM
سلام دوستان. برای پر کردن فرم ویزا قبلش حتمن باید گذرنامه داشت؟
نقل قول  

آفلاین mohammadjafar
**
نقل قول

05-06-2017, 04:13 PM
با عرض سلام خدمت مدير سايت چند سوال داشتم پيرامون سفارت آلمان جهت دريافت ويزا بازديد آشنايان با دعوتنامه 
درخواست وقت مصاحبه دادم ميخواستم ببينم وضعيتم از نظر شما چگونه است!!
١: ٣ ماه اشتغال دارم و بيمه شدم و حقوق اداره كار ميگرم ولي گردش مالي ٤ برابره حقومه
٢ : دعوتنامه از دايم دارم كه تعهد مالي و مكاني و بازگشت ميكنه
٣: الان ٢٥ سالمه ولي ١١ سال پيش سفر به آلمان داشتم كه الان ويزاش هم دارم
٤ : ملك هم زمين به نام دارم
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

05-06-2017, 07:56 PM
سلام دوستان من سه روز پيش ويزاي شنگن گرفتم از سفارت آلمان لازم دونستم يك سري تجربياتم رو بگم اينجا شايد به درد كسي خورد
اول اينكه تمام مدارك رو حتما حتما كامل ببريد از روي سايت سفارت و بعد اينكه كاراتون رو خودتون انجام بديد و بيخودي پولي رو هزينه نكنيد و كارتون رو نديد به آژانس ها چون به نظرم هركسي دلش واسه خودش بيشتر ميسوزه و در آخر اينكه در زمان مصاحبه هر چيزي رو واقعيت بگيد بدون ترس واسشون واقعيت خيلي مهمه و چيزي كه ذهن خيلي هارو درگير كرده گردش حساب و سند و ..... هست كه زياد توي اين چيزا سخت نگيريد منم اولش خيلي استرس داشتم و ميترسيدم ولي واقعا چيزي كه هستيد رو ببريد نه اينكه سعي كنيد كلي مدارك اضافه ببريد كه حتما به اونا ثابت كنيد پولدار هستيد واسه اونا همين كه بدونن اونجا سربار كسي نميشيد و بر ميگرديد كافيه اميدوارم موفق باشيد
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

05-06-2017, 07:58 PM
(05-06-2017, 04:13 PM)mohammadjafar نوشته: با عرض سلام خدمت مدير سايت چند سوال داشتم پيرامون سفارت آلمان جهت دريافت ويزا بازديد آشنايان با دعوتنامه 
درخواست وقت مصاحبه دادم ميخواستم ببينم وضعيتم از نظر شما چگونه است!!
١: ٣ ماه اشتغال دارم و بيمه شدم و حقوق اداره كار ميگرم ولي گردش مالي ٤ برابره حقومه
٢ : دعوتنامه از دايم دارم كه تعهد مالي و مكاني و بازگشت ميكنه
٣: الان ٢٥ سالمه ولي ١١ سال پيش سفر به آلمان داشتم كه الان ويزاش هم دارم
٤ : ملك هم زمين به نام دارم

دوست عزيز سلام با اين شرايط شما مشكل خاصي نداريد و فقط به نظر آفيسري كه با شما مصاحبه ميكنه بستگي داره و روز مصاحبه خيلي ريلكس بريد و همه چيزو واقعيت بگيد ايشالا كه موفق ميشيد
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

05-06-2017, 08:00 PM
(05-06-2017, 02:55 PM)Razi131322 نوشته: سلام دوستان. برای پر کردن فرم ویزا قبلش حتمن باید گذرنامه داشت؟

سلام براي پر كردن نياز به گذرنامه نيست ولي براي گرفتن وقت سفارت و همچنين رقتن براي مصاحبه نياز به گذرنامه داريد و همچنين توي فرم ويزا هم نياز به نوشتن شماره گذرنامه و تاريخ انقضا گذرنامه هست
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-06-2017, 08:02 PM
(05-06-2017, 11:56 AM)R_gh نوشته: سلام. من برای دکتری پذیرش گرفتم و برای روز مصاحبه اصل مدرک لیسانس و ارشدم رو ندارم و فقط مدرک های موقتم رو دارم. اما استادم از دانشگاهی که پذیرش گرفتم به من نامه ای داده که سفارت مدارک موقتم رو قبول کنه به نظر شما سفارت قبول میکنه یا نه؟

اگه بخوان منو ریجکت کنن همون روز مصاحبه منو ریجکت میکنن؟

بعد از ریجکت شدن بعد از چه بازه زمانی دوباره میتونم وقت بگیرم؟

سلام نتيجه ويزاي دانشجويي حدود هشت هفته بعد مياد و اگر ريجكت بشيد بعد از اين مدت كه ميريد واسه گرفتن نتيجه متوجه اكسپت يا ريجكت ميشيد و اينكه فكر نميكنم با اين شرايط ريجكت بشيد فقط قبلش بريد در وسط سفارت و مداركتون رو تاييد كنيد و همچنين حدود شش ماه بعد از ريجكتي ميتونيد دوباره درخواست بديد البته زودتر هم ميتونيد ولي معمولا اگر كمتر از شش ماه باشه ريجكت ميشيد باز چون اين ذهنيت به وجود مياد كه شرايطتتون همونه
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

05-06-2017, 09:13 PM
(05-06-2017, 08:02 PM)solkiper نوشته: سلام نتيجه ويزاي دانشجويي حدود هشت هفته بعد مياد و اگر ريجكت بشيد بعد از اين مدت كه ميريد واسه گرفتن نتيجه متوجه اكسپت يا ريجكت ميشيد و اينكه فكر نميكنم با اين شرايط ريجكت بشيد فقط قبلش بريد در وسط سفارت و مداركتون رو تاييد كنيد و همچنين حدود شش ماه بعد از ريجكتي ميتونيد دوباره درخواست بديد البته زودتر هم ميتونيد ولي معمولا اگر كمتر از شش ماه باشه ريجكت ميشيد باز چون اين ذهنيت به وجود مياد كه شرايطتتون همونه

ببخشید مدرک موقت رو به چه صورت ترجمه کردید؟ چون اصولا گواهی موقت ترجمه رسمی نمیشه. از طرفی آیا سفارت مدارکی که توسط امور خارجه و دادگستری تایید نشده باشه رو تایید میکنه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 بعدی »