عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-05-2017, 06:09 PM
(06-05-2017, 05:49 PM)اوري نوشته: چند درصد برأي approve شدن در مرحله clearance  هست ؟ اونها مَي خوان بدون رابطه واقعي هست يا اينكه fake ! چه مداركي اونها رو قانع مَي كنه ؟ همه مدارك من كامل بود

دوست عزیز از چیزی نگران هستید؟!
منتظر بمانید تا بهتون اعلام کنن از طریق سفارت ایمیل و case number.
ما که افسر سفارت نیستیم. همچنین در dhs هم کار نمیکنیم. معمولا وقتی به کلیرنس میروید احتمال قبولی بیشتر از ردی هست.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-05-2017, 08:03 PM
کلیرنس بیشتر برای بررسی سوابق کاری شماست و قسمت های مربوط به واقعی بودن رابطه رو بیشتر خود افسر تشخیص میده و اگر شک داشته باشه مدارکی مثل عکس مشترک و سوابق مکالمات تلفنی و اینجور چیزها ازتون میخواد. اگر در این مورد چیزی نخواستن یعنی مشکل خاصی نبوده. اگر سابقه کاری حساسی نداشتین به احتمال زیاد مشکلی نخواهد بود. در این مرحله نیازی نیست دیگه شما کار خاصی بکنید و می بایست فقط منتظر نتیجه بمونید.

(06-05-2017, 05:49 PM)اوري نوشته: چند درصد برأي approve شدن در مرحله clearance هست ؟ اونها مَي خوان بدون رابطه واقعي هست يا اينكه fake ! چه مداركي اونها رو قانع مَي كنه ؟ همه مدارك من كامل بود
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-05-2017, 08:37 PM
سلام. من چند وقت است با یک پسر اشنا شدم و قصد ازدواج باهم را داریم. اما ما ایشون توی لاتاری برنده شده اند و چون قبل از اشنایی باهم بوده سینگل زده بودند. حالا می شود راهنمایی کنید که چطور میشود من هم با ایشون اقدام به گرفتن گرین کارد کنم و بتونم همراه با ایشون برم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-05-2017, 11:08 PM
(10-05-2017, 08:37 PM)مهمان نوشته: سلام. من چند وقت است با یک پسر اشنا شدم و قصد ازدواج باهم را داریم. اما ما ایشون توی لاتاری برنده شده اند و چون قبل از اشنایی باهم بوده سینگل زده بودند. حالا می شود راهنمایی کنید که چطور میشود من هم با ایشون اقدام به گرفتن گرین کارد کنم و بتونم همراه با ایشون برم.

مهمان
سلام. من چند وقت است با یک پسر اشنا شدم و قصد ازدواج باهم را داریم. اما ما ایشون توی لاتاری برنده شده اند و چون قبل از اشنایی باهم بوده سینگل زده بودند. حالا می شود راهنمایی کنید که چطور میشود من هم با ایشون اقدام به گرفتن گرین کارد کنم و بتونم همراه با ایشون برم.
سلام،
جسارتا ایشان می‌توانند تضمین کنند که خودشان برای ورود به خاک ایالات متحده تایید صلاحیت می‌شوند؟ که به شما قول داده‌اند!!
احتمال این موضوع که ایشان تایید صلاحیت بشوند وجود دارد، اما شک نکنید که کوچکترین احتمالی برای اینکه شما تایید صلاحیت بشوید وجود ندارد.
افسرهای سفارت‌های اصلی آمریکا برای ایرانی‌ها تمام این داستان‌ها را حفظ هستند.
شما هم بهتر هستش حداقل اجازه بدهید که پای ایشان به خاک ایالات متحده برسد بعد برای ویزای نامزدی اقدام کنید، ضمنا آمریکا همچنین آش دهن سوزی هم نبوده و نیست که وارد این رابطه بشوید و از این راه به آنجا بروید، جوانب احتیاط را رعایت کنید و از پرداخت وجه خودداری کنید و به ایشان اجازه ی سو استفاده ندهید(فکر می‌کنم منظور من کاملا واضح است).
متاسفانه به دلیل علاقه‌ی شدید ایرانی‌ها برای ورود به ایالات متحده، توسط افراد مورد سو استفاده قرار می‌گیرند، ایشان اول به خاک ایالات متحده وارد شوند بعد شاید بتوان به این موضوع امیدوار شد.
ضمنا هیچ تضمینی نیست، فردی که گرین کارت دریافت کرده پس از مدتی شهروند ایالات متحده شود، افرادی که از طریق لاتاری به ایالات متحده می‌روند (چه پولدار باشند و چه بی‌پول) معمولا بی‌برنامه هستند و پس از مدت قابل توجهی خوش‌گذرانی، یا سرشکسته به ایران بازمی‌گردند یا با همان بی‌برنامگی به زندگی ادامه می‌دهند.
برای وارد شدن به این راه باید بسیار دقیق بین باشید، حتما به تمامی جوانب راه واقف باشید و اجازه‌ی کوچکترین سو استفاده به هیچ کس ندهید.
امیدوارم صحبت های من را جدی بگیرید و مساله بعدی اینکه امیدوارم به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید، مگرنه پیدا کردن حقیقت برای شما بسیار سخت خواهد شد.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-05-2017, 11:44 PM
(10-05-2017, 11:08 PM)automotive نوشته: مهمان
سلام،
جسارتا ایشان می‌توانند تضمین کنند که خودشان برای ورود به خاک ایالات متحده تایید صلاحیت می‌شوند؟ که به شما قول داده‌اند!!
احتمال این موضوع که ایشان تایید صلاحیت بشوند وجود دارد، اما شک نکنید که کوچکترین احتمالی برای اینکه شما تایید صلاحیت بشوید وجود ندارد.
افسرهای سفارت‌های اصلی آمریکا برای ایرانی‌ها تمام این داستان‌ها را حفظ هستند.
شما هم بهتر هستش حداقل اجازه بدهید که پای ایشان به خاک ایالات متحده برسد بعد برای ویزای نامزدی اقدام کنید، ضمنا آمریکا همچنین آش دهن سوزی هم نبوده و نیست که وارد این رابطه بشوید و از این راه به آنجا بروید، جوانب احتیاط را رعایت کنید و از پرداخت وجه خودداری کنید و به ایشان اجازه ی سو استفاده ندهید(فکر می‌کنم منظور من کاملا واضح است).
متاسفانه به دلیل علاقه‌ی شدید ایرانی‌ها برای ورود به ایالات متحده، توسط افراد مورد سو استفاده قرار می‌گیرند، ایشان اول به خاک ایالات متحده وارد شوند بعد شاید بتوان به این موضوع امیدوار شد.
ضمنا هیچ تضمینی نیست، فردی که گرین کارت دریافت کرده پس از مدتی شهروند ایالات متحده شود، افرادی که از طریق لاتاری به ایالات متحده می‌روند (چه پولدار باشند و چه بی‌پول) معمولا بی‌برنامه هستند و پس از مدت قابل توجهی خوش‌گذرانی، یا سرشکسته به ایران بازمی‌گردند یا با همان بی‌برنامگی به زندگی ادامه می‌دهند.
برای وارد شدن به این راه باید بسیار دقیق بین باشید، حتما به تمامی جوانب راه واقف باشید و اجازه‌ی کوچکترین سو استفاده به هیچ کس ندهید.
امیدوارم صحبت های من را جدی بگیرید و مساله بعدی اینکه امیدوارم به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید، مگرنه پیدا کردن حقیقت برای شما بسیار سخت خواهد شد.
با احترام

من عرض کردم قبل از این که ایشون توی لاتاری برنده بشن باهاشون اشنا شدم و قصد ازدواج باهم داشتیم. ولی این موضوع روی زندگیمون تاثیر گذاشته. ایشون بی برنامه نیستن و کارشناس ارشد برق هستن و قصد گرفتن دکتریشونو دارن و درخواست هیچ پولی از من ندارن. چه ایشون صلاحیتشون تایید بشه چه نه ما باز هم ازدواج میکنیم و تنها دلیل ازدواجمون رفتن و وارد خاک امریکا شدن نیست. ممنون از نظراتتون ولی بهتر بود یکم کمتر قضاوت میکردین
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-05-2017, 12:13 AM
(10-05-2017, 11:44 PM)مهمان نوشته: من عرض کردم قبل از این که ایشون توی لاتاری برنده بشن باهاشون اشنا شدم و قصد ازدواج باهم داشتیم. ولی این موضوع روی زندگیمون تاثیر گذاشته. ایشون بی برنامه نیستن و کارشناس ارشد برق هستن و قصد گرفتن دکتریشونو دارن و درخواست هیچ پولی از من ندارن. چه ایشون صلاحیتشون تایید بشه چه نه ما باز هم ازدواج میکنیم و تنها دلیل ازدواجمون رفتن و وارد خاک امریکا شدن نیست. ممنون از نظراتتون ولی بهتر بود یکم کمتر قضاوت میکردین
درود بر شما
من قضاوت نکردم بانو، فقط یک سری مسائل رو مطرح کردم، انقدر سو استفاده دیدم که ترجیح می‌دهم حرف‌های ناراحت‌کننده بزنم اما احتیاط نکنم.
خیلی خوب هستش که مدت زیادی آشنا بودید، پس مشکل خاصی نخواهد بود، عکس‌های دسته جمعی، مهمانی‌ها، قطعا عقد‌نامه رسمی لازم است، پرینت حساب‌های کاربری و مخابرات هم احتمالا بد نباشد، اما همان عکس‌ها و مدارک رسمی کافی است.
چند سال پیش، یک خانم ایرانی به قصد ورود به خاک آمریکا با یک فرد ایرانی ازدواج کردند و متاسفانه به دلیل بدرفتاری‌ها و آذار و اذیت این فرد در آمریکا در شرایط بسیار بدی (و دور از خانوانده) از دنیا رفتند.
از آن زمان به بعد (و البته یک سری افراد دیگر که به شرایط مشابه دچار شدند) تصمیم گرفتم که همیشه بدترین حالت‌ها را به افراد نشان بدهم تا بلکه موضوع را جدی بگیرند.
به عنوان مثال به این ارسال مراجعه کنید، آیا اتفاقی بدتر از این هم امکان پذیر است؟ من ترجیح می‌دهم ایشان و دیگران ناراحت شوند و بیشتر احتیاط کنند تا اینکه با ساده گرفتن موضوعات بسیار پیچیده وارد مسائلی بشوند که تا عمر دارند نتوانند از آن خارج شوند.
اگر صحبت‌های من ناراحت کننده بوده از شما عذرخواهم، اما حرف‌های من بر سر جای خود باقی است، احتیاط شرط عقل است و باید در موارد به این حساسی بیشتر احتیاط کرد.
من بدخواه شما و دیگران نیستم، به قدری عذاب کشیدن هموطنانم را بر سر تصمیمات اشتباه دیده‌ام که سر چنین مسائلی با جدیت و محکم برخورد کنم، پیشگیری بهتر از درمان است.
برای شما آرزوی خوش بختی می‌کنم و امیدوارم مدارک کافی و مستندات منجربه دریافت گرین‌کارت برای شما و همسر گرامیتان شود.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-05-2017, 05:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2017, 05:56 AM توسط M1KE.)
اگر بخوام صرفا به جنبه حقوقی قضیه اشاره کنم با توجه به اینکه تاریخ عقد بعد از ثبت نام بوده مشکلی نداره. اگر تا حدود یکی دو ماه دیگه ازدواج می کنید که ایشون می بایست در فرم های اولیه ای که به KCC می فرستن خودشون رو متاهل معرفی کنند و اطلاعات شما رو هم بدن و در مرحله سفارت هم همزمان با شما به مصاحبه برن. با توجه به اینکه قدمت ازدواجتون کم هست به به احتمال خیلی زیاد به شما گرین کارت مشروط دو ساله داده میشه. اگر بعد از فرستادن فرم های اولیه باشه هم موردی نداره همیشه میشه همسر یا فرزندی که جدیدا وارد زندگی متقاضی اصلی شدن رو به پرونده اضافه کرد (تا قبل از صدور ویزا برای متقاضی اصلی). اگر بعد از صدور ویزا برای ایشون با هم ازدواج کنید ایشون می بایست بعد از گرفتن گرین کارت براتون تقاضای ویزای ازدواجی کنند که ممکنه یک و نیم تا دو سال طول بکشه. در صورت وجود عقدنامه معمولا نیازی به مدارک اضافی برای اثبات وجود رابطه نیست هر چند طبیعتا داشتنشون ضرری نداره.

(10-05-2017, 08:37 PM)مهمان نوشته: سلام. من چند وقت است با یک پسر اشنا شدم و قصد ازدواج باهم را داریم. اما ما ایشون توی لاتاری برنده شده اند و چون قبل از اشنایی باهم بوده سینگل زده بودند. حالا می شود راهنمایی کنید که چطور میشود من هم با ایشون اقدام به گرفتن گرین کارد کنم و بتونم همراه با ایشون برم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-05-2017, 10:30 PM
سلام دوستان 
این که نوشتید  3- گواهی تولد هر دو نفر (برای ایرانی ها ترجمه شناسنامه برای آمریکایی ها گواهی تولد)

یعنی لازم نیست اصل شناسنامه رو بدم ببره برای شروع کار ؟ ترجمه چند سال پیش رو قبول میکنند یا دوباره بدم ترجمه ؟ مهر وزارت و اینها هم لازم داره ؟ 2نا عکس هم همین اول کار بدم ببره ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-05-2017, 12:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-05-2017, 12:43 AM توسط M1KE.)
در صورتی که محتوای سند اصلی تغییر نکرده باشه قدیمی بودن ترجمه معمولا ایرادی نداره. منتهی ترجمه های داخل ایران بیشتر به درد سفارت میخوره و معمولا هم مهر مترجم براشون کفایت می کنه. نهادهای داخلی آمریکا غالبا ترجمه های داخل خود آمریکا رو قبول می کنند. به همین دلیل برای جلوگیری از دوباره کاری احتمالی بهتره برای مراحل اول کار که با سازمان های داخل آمریکا طرف هستین اصل مدارک رو بفرستین اونجا ترجمه بشه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین black_rose
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-05-2017, 04:12 AM
(13-05-2017, 12:42 AM)M1KE نوشته: در صورتی که محتوای سند اصلی تغییر نکرده باشه قدیمی بودن ترجمه معمولا ایرادی نداره. منتهی ترجمه های داخل ایران بیشتر به درد سفارت میخوره و معمولا هم مهر مترجم براشون کفایت می کنه. نهادهای داخلی آمریکا غالبا ترجمه های داخل خود آمریکا رو قبول می کنند. به همین دلیل برای جلوگیری از دوباره کاری احتمالی بهتره برای مراحل اول کار که با سازمان های داخل آمریکا طرف هستین اصل مدارک رو بفرستین اونجا ترجمه بشه.

واقعا ممنونم از جواب ! چون همسرم ایرانی نیست نه خودش نه وکیلش واقعا نمیتون توی این ریزه کاریها کمکم کنن ! 
1 سوال دیگه این که الان کدام سفارت بهتره برای اقدام ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 63 بعدی »