عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General
آفلاین AtefehM
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-11-2016, 04:24 PM
سلام دوستان. میخواستم از کسانی که امتحان دادن و نمره شون خوب بوده خواهش کنم اینجا بگن با چه برنامه ریزی و چه منابعی رو خوندن؟
فکر میکنم اینکه با چه ترتیبی بخونی خیلی کمک کنه توی کمترین زمان بهترین نمره رو بگیری. 
ممنون که تجربیاتتون رو در اختیار بقیه میذارید. Smile
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
**
نقل قول

12-02-2017, 09:27 AM
سلام دوستان
نمراتی که پاورپرپ بهمون میده چقدر نزدیک به نمره امتحان هست. من در پاورپرپ 1 وربال 152 و کوانت 167 گرفتم. میخوام ضعفهای خودمو بر اساس این آزمون پیدا کنم برا همین میخوام ببینم چقدر نزدیک به امتحان اصلی هست
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-02-2017, 09:42 AM
(12-02-2017, 09:27 AM)sb_urmia نوشته: سلام دوستان
نمراتی که پاورپرپ بهمون میده چقدر نزدیک به نمره امتحان هست. من در پاورپرپ 1 وربال 152 و کوانت 167 گرفتم. میخوام ضعفهای خودمو بر اساس این آزمون پیدا کنم برا همین میخوام ببینم چقدر نزدیک به امتحان اصلی هست
ممنون

"خیلی" به نمره امتحان نزدیک هست...

اگر فرض کنیمفشار امتحان سر جلسه اصلی آزمون اثری روی فرد نداره، این نمره معمولا همگرا به نمره اصلی هست...
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-02-2017, 01:49 PM
(12-02-2017, 09:27 AM)sb_urmia نوشته: سلام دوستان
ممنون

سلام،

به نظر منم power prep تخمین خوبی از نمره اصلیت میده. نمیدونم الانم فقط 2 تا آزمون داره یا نه ولی من پارسال که زدم کوانت رو به ترتیب 170 و 167 زدم که تو امتحان اصلی 170 شدم. وربال هم به ترتیب 146 و 153 شدم که تو امتحان اصلی 151 زدم. در مورد کوانت به نظرم امتحان اصلی یه کوچولو از پاورپرپ سخت تر بود. در مورد وربال هم ایده خاصی ندارم، کلاً خیلی سخته  Big Grin

مهمترین نکته که متین هم بهش اشاره کرد به استرس سر آزمون بر میگرده. اگه بتونی خودتو کنترل کنی تقریباً همون نمره پاورپرپ رو حداقل میگیری. فقط یه توصیه دوستانه: اگه کوانت رو برای 170 میری ولی سر جلسه دیدی یه سوال رو بلد نیستی یا سخته و نمیتونی حلّش کنی، بیخیالش شو و برو بقیه سوالا رو بزن. اگه وقت موند میتونی برگردی سر اون سوال. وگرنه ممکنه وقتت الکی بره و به سوالای آخر نرسی.
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-02-2017, 06:57 PM
ممنونم ازتون دوستان. از اونجایی که دیروز امتحان دادم خواستم نظر خودم هم بگم. دقیقا همون طوری بود که شما دوستان گفتید. سوالات کوانت یکم سختتر از پاورپرپ بود. وربال هم که ذاتا سخته. متاسفانه استرس خیلی به ضررم تموم شد. البته تمرینم هم کم بود و تله های سوالات گیرم انداختن... چون به همه سوالات کوانت جواب دادم و وقت کم نیاوردم و سوال عجیب و غریبی هم وجود نداشت.
ویدئوهای مگوش رو دیدم و فقط official guide رو خونده بودم و برای لغت فقط 1100. وربال 147 شدم و کوانت 160.
به نظرتون چطوری ادامه بدم؟ با کدوم منابع تست بزنم؟ میخوام یه بار دیگه بعد از عید امتحان بدم (احتمالا اردیبهشت). بقیه رزومم چون خوبه نمیخوام بخاطر یه جی ار ای دانشگاههای خوب رو از دست بدم که مطمئنا با تمرین نتیجه بهتری میگیرم .
سپاس که دوباره راهنمایی و کمکم میکنید.
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-02-2017, 11:52 AM
(14-02-2017, 06:57 PM)sb_urmia نوشته: ممنونم ازتون دوستان. از اونجایی که دیروز امتحان دادم خواستم نظر خودم هم بگم. دقیقا همون طوری بود که شما دوستان گفتید. سوالات کوانت یکم سختتر از پاورپرپ بود. وربال هم که ذاتا سخته. متاسفانه استرس خیلی به ضررم تموم شد. البته تمرینم هم کم بود و تله های سوالات گیرم انداختن... چون به همه سوالات کوانت جواب دادم و وقت کم نیاوردم و سوال عجیب و غریبی هم وجود نداشت.
ویدئوهای مگوش رو دیدم و فقط official guide رو خونده بودم و برای لغت فقط 1100. وربال 147 شدم و کوانت 160.
به نظرتون چطوری ادامه بدم؟ با کدوم منابع تست بزنم؟ میخوام یه بار دیگه بعد از عید امتحان بدم (احتمالا اردیبهشت). بقیه رزومم چون خوبه نمیخوام بخاطر یه جی ار ای دانشگاههای خوب رو از دست بدم که مطمئنا با تمرین نتیجه بهتری میگیرم .
سپاس که دوباره راهنمایی و کمکم میکنید.

در مورد کوانت فکر کنم هیچ چیزی مهمتر از تمرین و تسلط رو انواع مختلف سوالا نباشه. ETS یه فایل Math Review داره که حدود 100 صفحه است و تقریباً تمامی مباحثی که تو امتحان میاد رو به صورت مختصر توضیح داده که برای آشنایی اولیه با مباحث خوبه. آخر کتاب کاپلان هم 100 تا نکته داره که در کل نگاه کردنشون ضرری نداره. بعد از تسلط رو مباحث دیگه فقط تست. البته نمیدونم رشتت فنّی هست یا نه. اگه هستی خب خیلی از اینا برات پیش پا افتاده است و زود رد میشی. برای تست هم به جز کتابهای خود ETS که 2 تاست (Official و Reasoning)، کتاب منهتن هم خیلی خوبه. اگه میرسی همه تست‌هاشو بزن. یه کتاب دیگه هم هست به اسم Bible که ظاهراً اونم کتاب خوبیه. من 50 تا سوال سخت مگوش رو هم زدم که به نظرم از فضای امتحان خیلی دور بود. خلاصه اینکه تا میتونی تست بزن.
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
**
نقل قول

15-02-2017, 01:10 PM
(15-02-2017, 11:52 AM)raminz نوشته: در مورد کوانت فکر کنم هیچ چیزی مهمتر از تمرین و تسلط رو انواع مختلف سوالا نباشه. ETS یه فایل Math Review داره که حدود 100 صفحه است و تقریباً تمامی مباحثی که تو امتحان میاد رو به صورت مختصر توضیح داده که برای آشنایی اولیه با مباحث خوبه. آخر کتاب کاپلان هم 100 تا نکته داره که در کل نگاه کردنشون ضرری نداره. بعد از تسلط رو مباحث دیگه فقط تست. البته نمیدونم رشتت فنّی هست یا نه. اگه هستی خب خیلی از اینا برات پیش پا افتاده است و زود رد میشی. برای تست هم به جز کتابهای خود ETS که 2 تاست (Official و Reasoning)، کتاب منهتن هم خیلی خوبه. اگه میرسی همه تست‌هاشو بزن. یه کتاب دیگه هم هست به اسم Bible که ظاهراً اونم کتاب خوبیه. من 50 تا سوال سخت مگوش رو هم زدم که به نظرم از فضای امتحان خیلی دور بود. خلاصه اینکه تا میتونی تست بزن.

ممنون از پاسختون. فنی نیستم، اقتصادم ولی مباحث کوانتش برام پیچیده نیست. دبیرستان ریاضی بودم برا همین مشکلی با مباحث پایه ندارم. مشکلم فقط تست زنی هست. چون وقتی دارم در زمان محدود تست رو حل میکنم یه سری نکات ریز رو نادیده میگیرم. ممنون که منابع رو معرفی کردید.
math review با اون قسمتی که به همین نام در کتاب آفیشال گاید هست یکیه؟ فکر کنم فصل هفتم کتاب بود.
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 7
15-02-2017, 01:34 PM
(15-02-2017, 01:10 PM)sb_urmia نوشته: ممنون از پاسختون. فنی نیستم، اقتصادم ولی مباحث کوانتش برام پیچیده نیست. دبیرستان ریاضی بودم برا همین مشکلی با مباحث پایه ندارم. مشکلم فقط تست زنی هست. چون وقتی دارم در زمان محدود تست رو حل میکنم یه سری نکات ریز رو نادیده میگیرم. ممنون که منابع رو معرفی کردید.
math review با اون قسمتی که به همین نام در کتاب آفیشال گاید هست یکیه؟ فکر کنم فصل هفتم کتاب بود.

آره. الان چک کردم و همون فصل 7 میشه که خودت گفتی.
الان داشتم میگشتم یه کتاب دیگه هم داشتم که نرسیدم حل کنم ولی ظاهراً معروفه. کتاب 1014 
اگه مشکل تست زنی فقط داری و همه مباحث رو بلدی که دیگه فقط بشین تست بزن. حتماً هم تو زمان بزن.
فکر کنم اگه اول اون منهتن رو تموم کنی و بعد بری سراغ بقیه بهتر باشه.
نقل قول  

آفلاین solkiper
**
نقل قول

02-04-2017, 02:07 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز چند تا سوال دارم لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید
من حدود 6 ماه وقت دارم یعنی تا پایان شهریور 96 برای اینکه هم آیلتس بگیرم و هم GRE جنرال الان دارم دوره آیلتس میگذرونم و حدم تقریبا به نظر خودم پایین رو به متوسطه در ضمن رشتمم مهندسی برق قدرت با این تفاسیر لطفا به سوالای زیر پاسخ بدید

1- با این شرایط میتونم نمره GRE  خوبی بگیرم؟
2- لطفا منابع رو به ترتیب اولویت بهم بگید همچنین اون کتاباییم که باید همزمان بخونم هم بگید با توجه به شرایطی که توی سوال 3 نوشتم
3- با توجه به اینکه فارغ التحصیل نیستم هم درس دارم و هم کلی کتاب که دارم واسه ی آیلتس میخونم و همچنین کلاسای دانشگاه و آیلتسم هست میرسم تو این مدت کتابای GRE بخونم ؟

ممنون میشم به همه ی سوالات پاسخ بدید و اگر امکان داره نمرات خودتون که گرفتید رو هم بگید
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-04-2017, 01:26 PM
(02-04-2017, 02:07 AM)solkiper نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز چند تا سوال دارم لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید
من حدود 6 ماه وقت دارم یعنی تا پایان شهریور 96 برای اینکه هم آیلتس بگیرم و هم GRE جنرال  الان دارم دوره آیلتس میگذرونم و حدم تقریبا به نظر خودم پایین رو به متوسطه در ضمن رشتمم مهندسی برق قدرت با این تفاسیر لطفا به سوالای زیر پاسخ بدید

1- با این شرایط میتونم نمره GRE  خوبی بگیرم؟
2- لطفا منابع رو به ترتیب اولویت بهم بگید همچنین اون کتاباییم که باید همزمان بخونم هم بگید با توجه به شرایطی که توی سوال 3 نوشتم
3- با توجه به اینکه فارغ التحصیل نیستم هم درس دارم و هم کلی کتاب که دارم واسه ی آیلتس میخونم و همچنین کلاسای دانشگاه و آیلتسم هست میرسم تو این مدت کتابای GRE بخونم ؟

ممنون میشم به همه ی سوالات پاسخ بدید و اگر امکان داره نمرات خودتون که گرفتید رو هم بگید

سلام،
6 ماه زمان خوبیه برای خوندن GRE و بدست آوردن یه نمره خوب. اولاً اینو بدون آیلتس و جی آر ای هیچ ارتباطی به هم ندارن و منابعشون کاملاً متفاوته.
برای قسمت وربال کتاب خیلی زیاده ولی احتمالاً بیشتر بچه ها با 1100 شروع میکنن. انتخاب کتاب بعدی دیگه یه خورده سلیقه ای میشه. مثلاً از بین وربال ادونتیج و ورد اسمارت و 800 یکی رو میشه به عنوان کتاب دوم در نظر گرفت. برای کوانت هم به نظرم همون 1 ماه آخر وقت بزار با توجه به رشتت که فنی هم هستی. کتابای منهتن، ETS، بایبل، کاپلان،1014 و ... منابع خوبی هستن. در مورد سوال آخرت هم دیگه بستگی داره چقدر زمان داری. ولی اینو در نظر داشته باش که مخصوصاً واسه بچه های فنّی، نمره کوانت از وربال مهمتره. پس سعی کن حتماً کوانت رو خوب بزنی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 بعدی »