عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا
آفلاین amir7
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-10-2016, 11:30 AM
سلام
عذر میخوام اما رندمی به سوالا جواب داده میشه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-10-2016, 11:56 AM
(01-10-2016, 11:48 AM)amir7 نوشته: عرض سلام و وقت بخیر
بنده لیسانس مهندسی صنایع دارم و قصد تحصیل دوره ی ارشد در ایتالیا دارم ،اما متاسفانه اطلاعاتی از دانشگاه ها و گرایش های مهندسی صنایع در ایتالیا ندارم ،اگه میشه راهنمایی کنید
ممنونم.

دروود بر شما

دوست عزیز، گرایش های مختلفی برای رشته صنایع در دپارتمانهای مختلف در کشور ایتالیا ارائه میشه شما بیشتر دنبال گرایش production , Management engineering , باید بگردید. از قضا دانشگاههای زیادی هم این رشته / گرایش رو اارئه میدن. اطلاعات را هم براحتی در سایت دانشگاه میتونی پیدا کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین kami.moh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-11-2016, 01:07 PM
سلام من لیسانس طراحی فرش دستباف بوده  . میتونم برای ارشد  طراحی داخلی بخونم ..امسال میخوام ایتالیایی یاد بگیرم واسه سال آینده ثبت نام کنم بورسیه هم میتونم بگیرم ؟ چه دانشگاه های پیشنهاد میدید که هم سطح بالا باشه هم بتونم بورس بگیرم چون شرایط مالی ندارم ؟ زمان های دقیق ثبت نام کی هست ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-11-2016, 03:21 PM
(03-11-2016, 01:07 PM)kami.moh نوشته: سلام من لیسانس طراحی فرش دستباف بوده  . میتونم برای ارشد  طراحی داخلی بخونم ..امسال میخوام ایتالیایی یاد بگیرم واسه سال آینده ثبت نام کنم بورسیه هم میتونم بگیرم ؟ چه دانشگاه های پیشنهاد میدید که هم سطح بالا باشه هم بتونم بورس بگیرم چون شرایط مالی ندارم ؟ زمان های دقیق ثبت نام کی هست ؟

دوست عزیز به سوال شما پیشتر پاسخ دادم. لطفاً از ارسال پست های تکراری حذر کنید.

در خصوص تغییر گرایش که مشکلی نداره. بورسیه به رزومه تحصیلی شما وابستگی داره اگر مناسب باشه که شانستون بالات (معدل بالا + نمره زبان ایتالیایی مناسب). بیشتر دانشگاهها اگر قرار به تحصیل ایتالیایی بپردازید، این رشته رو ارائه میدهند. البته در کنارش میتونی برای اکادمی های هنر و طراحی هم اقدام کنید. شهرهای میلان، رم، تورین و بولونیا از شهرها مناسب برای تحصیل در ایتالیاست.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین pej
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-12-2016, 01:50 AM
دوست عزیز سلام, سوالی که دارم اینه که برای اخذ ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس شرط معدل در مقطع پیش دانشگاهی وجود داره یا خیر؟ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-12-2016, 06:47 PM
(16-12-2016, 01:50 AM)pej نوشته: دوست عزیز سلام, سوالی که دارم اینه که برای اخذ ویزای تحصیلی در مقطع لیسانس شرط معدل در مقطع پیش دانشگاهی وجود داره یا خیر؟ممنون

خیر. سفارت به معدل در هیچ مقطعی گیر نمیده.
نقل قول  

آفلاین amir_ehya
**
نقل قول

30-12-2016, 11:59 PM
با سلام.
من برا کارشناسی ارشد رشته مکانیک پلی تکنیک میلان در دو کمپ اقدام کردم. معدل لیسانسم  دانشگاه ازاد 14.77 و ایلتس 6.5
سابقه کار مرتبط با رشته هم داشتم.
اول میخواستم بدونم شانسم چقدره برا پذیرش.
دوم نگرانم با این معدل و دانشگاه که لیسانس گرفتم اگه پذیرش بگیرم با توجه به سطح دانشگاه و رتبش نرم و بمونم و نتونم واحد پاس کنم.
سوم قبل رفتن چه درس هایی رو مرور کنم و چه نرم افزار هایی رو کامل یاد بگیرم.
با سپاس
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

31-12-2016, 07:01 AM
(30-12-2016, 11:59 PM)amir_ehya نوشته: با سلام.
من برا کارشناسی ارشد رشته مکانیک پلی تکنیک میلان در دو کمپ اقدام کردم. معدل لیسانسم  دانشگاه ازاد 14.77 و ایلتس 6.5
سابقه کار مرتبط با رشته هم داشتم.
اول میخواستم بدونم شانسم چقدره برا پذیرش.
دوم نگرانم با این معدل و دانشگاه که لیسانس گرفتم اگه پذیرش بگیرم با توجه به سطح دانشگاه و رتبش نرم و بمونم و نتونم واحد پاس کنم.
سوم قبل رفتن چه درس هایی رو مرور کنم و چه نرم افزار هایی رو کامل یاد بگیرم.
با سپاس

برای polimi بعیده شانسی داشته باشید...
نقل قول  

آفلاین amir_ehya
**
نقل قول

31-12-2016, 06:38 PM
(31-12-2016, 07:01 AM)Matinking نوشته: برای polimi بعیده شانسی داشته باشید...

به نظرتون دانشگاه دیگه که شانسم بالا باشه کدومه؟
فرمایش شما متین ولی نمیدونم شما از کجا میگید بعیده. چون رفیق خودم با شرایط مشابه من پذیرش گرفت البته در رشته برق.
شما خیلی مطمئن میفرمایید که نمیشه. احتمالا جزو کمیته بررسی دانشگاه پلی تکنیک هستید.
چون به خود دانشگاهم که ایمیل دادم گفتن شرایط باید بررسی بشه بعد جواب میدن و حتی خود دانشگاه هم با این قطعیت نمیگه.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-12-2016, 07:18 PM
(31-12-2016, 06:38 PM)amir_ehya نوشته: به نظرتون دانشگاه دیگه که شانسم بالا باشه کدومه؟
فرمایش شما متین ولی نمیدونم شما از کجا میگید بعیده. چون رفیق خودم با شرایط مشابه من پذیرش گرفت البته در رشته برق.
شما خیلی مطمئن میفرمایید که نمیشه. احتمالا جزو کمیته بررسی دانشگاه پلی تکنیک هستید.
چون به خود دانشگاهم که ایمیل دادم گفتن شرایط باید بررسی بشه بعد جواب میدن و حتی خود دانشگاه هم با این قطعیت نمیگه.

درود

دوست من البته اینکه ایمیل زدید و گفتن بررسی باید بشه چیز خاصی رو اثبات نمیکنه! با اینحال بله دانشگاه پلیمی با اینکه شناخته شده هست ولی بر خلاف اسم و رسمش خیلی حساسیت نداره روی پذیرش و فاند و تقریبا میشه گفت مینیمم رو داشته باشین و کمی زرنگ بجنبید پذیرش میده بهتون. فاند هم که فاندهیا استانی تقریبا به همه با جور کردن مدرک کم درامدی میدن! یکی از دوستان من که پدرش ساختمان ساز بود در شهرمون مدرک جور کرد که درامدش کمه و بورس استانی گرفت و رزومش هم که خوب نبود!!
بعضی دانشگاهها در بعضی کشورها چند سالی است این رویه رو پیش گرفتن حالا دلیلش شاید زیاد شدن دانشجوهای بین الملل است.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »