عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-02-2016, 10:01 AM
(09-02-2016, 07:29 PM)karami1368 نوشته: سلام
دیدم که به تک تک نظرات جواب می دهید
پس با توجه به بی ربط شدن این موضوع به این تایپک ببخشید اینجام مطرح می کنم
سلامی دوباره
من در دانشگاه دولتی گیلان کارشناسی عمران با گرایش ساختمان با نمرات عالی ( واقعا عالی همه بالای 15 ) با معدل 14.87 این که معدلم این طوری شد به خاطر صفر دادن استاد در درس فولاد هستش
حالا می تونم برای مقطع دکترا یا ارشد پذیرش بگیرم
کشور های اروپایی یا امریکای
هر رشته در زمینه خودم
وباید چکار کنم
یا بهتره برم ازشد بخونم
بی صبرانه منتظر پاسخ هستم
ممنونم

سلام

پیش از هرچیز به نظرم میاد در توصیف صفت "عالی" برای نمره کمی با هم تفاوت رای داریم...
ترجیح میدم اول context ذهنی خودم از "نمره عالی" رو عرض کنم تا ادامه عرائضم براتون ملموس تر باشه...

حضرات اصولا در مسیر پذیرش به نمره ای عالی میگن که:
- (در رقابت موجود) باعث جلب نظر استاد و admission committee بشه و پذیرش رو به ارمغان بیاره...
-  (در رقابت موجود) بتونه برای applicant موید funding باشه...

با توجه به اینکه الان تب apply در همه جای دنیا بالا گرفته، دانشگاه های معتبر minimum هایی رو برای متقاضیانشون تعریف می کنند که اصولا تفسیر اونها از عالی رو از 15 به 18 یا 19 تغییر میده!!! پس شاید بد نباشه از همین ابتدای کار با دید به مراتب واقع بینانه تری مسیر پیش روتون رو رصد بفرمایید...
.........................................................................................................................................................
با توجه به رزومه تون در آلمان و ایتالیا دانشگاه هایی هستند که به شما پذیرش بدن ولی بعید هست fund ی بهتون اختصاص پیدا کنه...
سطح اون دانشگاه ها هم طبیعتا بالا نخواهد بود...

راه دیگه خوندن ارشد در ایران... در یک دانشگاه خوب و معتبر، کسب نمرات عالی (البته با تعریف من! Smile)... کسب نمرات زبان خوب و رقابتی... شرکت در تحقیقات و نشون دادن توان علمی تحت لوای ارائه مقالات...
در این صورت این امکان هست که در اروپا و آمریکای شمالی به position های خوبی دست پیدا کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-02-2016, 12:56 AM
(07-02-2016, 01:17 PM)ismael نوشته: ممنون از شما خانم نسیم. در مورد نمره های زبان من حداقل ها رو گفتم چون تست هاشو زدم و ازین نمره ها بالاتر بوده و چون یک سال وقت دارم مسلما قبل از امتحان اصلی کامل میخونم. زبان عربی هم تا حدودی بلدم اما مسلما به اندازه انگلیسی و فارسی به عربی مسلط نیستم بخصوص تو مکالمه. 
میخوام یه راهنمایی بگیرم، حالا که گرایش من کمه از نظر شما بهتر نیست من برای دانشگاههایی که احتمال فول فاند گرفتنم زیاده اما الزاما همین گرایش منو ندارن و برای سایر گرایشهای علوم سیاسی، اپلای کنم؟ (که احتمالا تاپ نیستن و البته برای منم اصلا مهم نیست چون هزینه خیلی مهمتره برام) 
ممنونم از شما  Smile

چون گفتین من جواب بدم این جواب رو نوشتم ولی اطلاعات من زیاد نیست درباره رشته شما.
در مورد اینکه گفتین جاهایی اپلای کنین که احتمال فاند زیاده خب متاسفانه تو رشته علوم سیاسی کلا فاند کمه. مصل سایر رشته های انسانی مثلا مدیریت و غیره
یکی از دلایل این هستش که خود آمریکایی ها هم این رشته ها رو دوست دارن بابت موقعیت های شغلی بعدی ای که دارن. کار در بخش های مهم دولتی مثلا.
این باعث میشه رقبای اصلی شما نه اپلیکنت های بین الملل بلکه خود آمریکایی ها باشن که این کار رو واقعا سخت میکنه. اینکه من سیراکیوز رو مثال زدم به oاطر تعداد ایرانی های زیاد در این رشته بود که شانس شما رو برای پذیرش بالا میبره. در مورد اینکه گزینه های دیگرتون چی هست به نظرم از یکی از اساتید یا دانشجویان ایرانی این رشته بهتره سوال کنید. با ایرانی های سیراکیوز تماس بگیرید اگر پاسخی نگرفتید بگین من شاید بتونم کسی رو پیدا کنم باهاش مشورت کنید اما احتمالا جواب ایمیل بدن. ایمیلتون رو انگلیسی بنویسید اما سابجکت رو بزنید prospective student from Iran
نکته آخر هم اینکه در فرصتی که دارین میتونین دانشگاه های مختلف رو چک کنید ببینید تو رشته شما تعداد بین الملل چقدر هست و وضعیت فاند چطوره. اگر دانشکده ی پیدا شد که هم بین الملل زیاد داشت هم گفته بود اکثرا رو فاند میده اون دانشکده گزینه خوبیه برای ایمیل زدن به اساتیدش.

موفق باشید

نقل قول  

آفلاین samantha62
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-02-2016, 02:30 PM
با سلام و خسته نباشید 
میخواستم بپرسم با شرایط زیر شانس پذیرش در دوره دکتری  به همراه بورسیه تحصیلی رو دارم یا خیر و چه دانشگاههایی دوره دکتری تغذیه یا مرتبط با اون رو دارند؟؟  خودم ترجیح میدم کش.ر اتریش رو انتخاب کنم

رشته : مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی (تکنولوژی مواد غذایی) دانشگاه آزاد تماما
معدل کارشناسی: 15.47
ارشد: 17.88
دانشجوی دکتری: معدل تا الان 17.78 فقط پایاننامم مونده که اون هم تا 6 ماه دیگه اجازه دفاع دارم (میخواهم بعد از اتمام این دوره یک دکتری دیگه در زمینه تغذیه و رژیم درمانی بخونم که مرتبز با رشته الانمم هست.)
سابقه تدریس در دانشگاه: 1.5 سال
سابقه کار به عنوان مدیر R&D , QC در کارخانه غذایی: 8سال (با سابقه بیمه)
مقاله داخلی و بین المللی: 22 عدد
مقاله خارجی و isi: 2 تا  (تا پایان دکتری هم 4عدد دیگر هم اضافه می شود)
مقاله مجلات داخلی: 3عدد (ISI هستند)
کنفرانس خارجی: 4 تا (در یونان و مجارستان و مالزی)
زبان انگلیسی کامل اما مدرک ندارم
سابقه زندگی در اتریش، وین 4 سال قبلا پاسپورت اتریش رو داشتم و آشنایی به زبان آلمانی تا حدودی دارم
ثبت اختراع : 1 عدد
همکار طرحهای تحقیقاتی پژوهشکده جهاددانشگاهی (با نامه سربرگ موسسه)

درصورت راهنمایی سپاسگزارم میدونم هم که برای دکتری با فاند تحصیلی باید استاد پیدا کنم اگر کمی راهنماییم کنید ممنون میشم و اینکه با اینکه رزومم رو ارسال کرد و مدرک دانشگاهم آزاد هست آیا استاد میتونم پیداکنم که به من پذیرش بده؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-02-2016, 05:18 AM
(14-02-2016, 02:30 PM)samantha62 نوشته: با سلام و خسته نباشید 
میخواستم بپرسم با شرایط زیر شانس پذیرش در دوره دکتری  به همراه بورسیه تحصیلی رو دارم یا خیر و چه دانشگاههایی دوره دکتری تغذیه یا مرتبط با اون رو دارند؟؟  خودم ترجیح میدم کش.ر اتریش رو انتخاب کنم

رشته : مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی (تکنولوژی مواد غذایی) دانشگاه آزاد تماما
معدل کارشناسی: 15.47
ارشد: 17.88
دانشجوی دکتری: معدل تا الان 17.78 فقط پایاننامم مونده که اون هم تا 6 ماه دیگه اجازه دفاع دارم (میخواهم بعد از اتمام این دوره یک دکتری دیگه در زمینه تغذیه و رژیم درمانی بخونم که مرتبز با رشته الانمم هست.)
سابقه تدریس در دانشگاه: 1.5 سال
سابقه کار به عنوان مدیر R&D , QC در کارخانه غذایی: 8سال (با سابقه بیمه)
مقاله داخلی و بین المللی: 22 عدد
مقاله خارجی و isi: 2 تا  (تا پایان دکتری هم 4عدد دیگر هم اضافه می شود)
مقاله مجلات داخلی: 3عدد (ISI هستند)
کنفرانس خارجی: 4 تا (در یونان و مجارستان و مالزی)
زبان انگلیسی کامل اما مدرک ندارم
سابقه زندگی در اتریش، وین 4 سال قبلا پاسپورت اتریش رو داشتم و آشنایی به زبان آلمانی تا حدودی دارم
ثبت اختراع : 1 عدد
همکار طرحهای تحقیقاتی پژوهشکده جهاددانشگاهی (با نامه سربرگ موسسه)

درصورت راهنمایی سپاسگزارم میدونم هم که برای دکتری با فاند تحصیلی باید استاد پیدا کنم اگر کمی راهنماییم کنید ممنون میشم و اینکه با اینکه رزومم رو ارسال کرد و مدرک دانشگاهم آزاد هست آیا استاد میتونم پیداکنم که به من پذیرش بده؟

بله به نظر من حتما شانس دارید. همین امسال کرنل سه استاد جدید در رشته food science  گرفته که یکیش ایرانیه و خیلی هم خوب به ایرانیها داره پذیرش میده. اگر مایل بودین یه ایمیل به ایشون بزنین حتما. چون پذیرش ترم بهار هم داره این رشته و چون استاد تازه کارش رو شروع کرده از نظر منابع مالی شرایط خیلی خوبی داره.

نقل قول  

آفلاین samantha62
**
نقل قول

15-02-2016, 11:27 AM
(15-02-2016, 05:18 AM)nasim1234 نوشته: بله به نظر من حتما شانس دارید. همین امسال کرنل سه استاد جدید در رشته food science  گرفته که یکیش ایرانیه و خیلی هم خوب به ایرانیها داره پذیرش میده. اگر مایل بودین یه ایمیل به ایشون بزنین حتما. چون پذیرش ترم بهار هم داره این رشته و چون استاد تازه کارش رو شروع کرده از نظر منابع مالی شرایط خیلی خوبی داره
ببخشید آدرس ایمیل دانشگاه کرنل رو دارید به من بدید و اسم اون استاد ایرانی که گفتید؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین clueless
**
نقل قول

15-02-2016, 12:11 PM
مگه اونجا دکترای مارو قبول ندارن که می خواین از اول بخونین؟ نمیشه به جاش برای پست داک اقدام کرد؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-02-2016, 12:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-02-2016, 12:36 PM توسط nasim1234.)
(15-02-2016, 11:27 AM)samantha62 نوشته: ببخشید آدرس ایمیل دانشگاه کرنل رو دارید به من بدید و اسم اون استاد ایرانی که گفتید؟
ممنون
سایت دانشکده مربوطه

همین صفحه یکم بیاین پایین اسم استاد رو زده دکتر عباسپور هستن
قبل از ایمیل مقالاتش رو یه نگاه بندازین تو یه مهمونی میگفت برام مهمه فردی که میخواد اپلای کنه بدونه برنامش چیه و ایده هم داشته باشه. سخت گیر هم هستن گویا.
ضمنا اگر آخرای دکتراتون هست شاید برای پست داک بخواین اقدام کنین. 

موفق باشید

نقل قول  

آفلاین samantha62
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-02-2016, 10:32 AM
(15-02-2016, 12:11 PM)clueless نوشته: مگه اونجا دکترای مارو قبول ندارن که می خواین از اول بخونین؟ نمیشه به جاش برای پست داک اقدام کنید
چرا اما من میخواستم برای دکتری تغذیه اقدام کنم که کمی مشابه رشته خودم هست اما خب رژیم نویسی های خاص خودش رو داره همچنین بعضی کشورها مثل اتریش مدرک دانشگاه آزاد رو قبول ندارن. البته میتونه با یه پروپوزال تو فیلد تغذیه هم پست داک این رشته رو خوند اما تغذیه خوبیش اینه که بعدا خودت میتونی مطب بزنی با شماره نظام پزشکی اما این رشته یکم شرایط سخت خودش رو داره برای کار به صورت مستقل.
نقل قول  

آفلاین samantha62
**
نقل قول

16-02-2016, 10:35 AM
(15-02-2016, 12:28 PM)nasim1234 نوشته: سایت دانشکده مربوطه

همین صفحه یکم بیاین پایین اسم استاد رو زده دکتر عباسپور هستن
قبل از ایمیل مقالاتش رو یه نگاه بندازین تو یه مهمونی میگفت برام مهمه فردی که میخواد اپلای کنه بدونه برنامش چیه و ایده هم داشته باشه. سخت گیر هم هستن گویا.
ضمنا اگر آخرای دکتراتون هست شاید برای پست داک بخواین اقدام کنین. 

موفق باشید

واقعا ممنون از لطفتون و از پاسخگویی سریعتون فقط دوتا سوال دیگه هم داشتم که اگر کمکم کنین ممنون میشم:

1. نامه درخواست و رزومه رو به انگلیسی براشون ارسال کنم؟؟ چون برای من تفاوتی نمیکنه.

2. ایشون پست داک هم قبول میکنن؟؟ و آیا برای پست داک هم پوزیشن و یا فاند تعلق میگیره؟؟؟

بازهم ممنونم از پاسخهاتون
نقل قول  

آفلاین abyaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-02-2016, 02:42 AM
سلام
من به تازگی به فکر رفتن برای ادامه تحصیل افتادم و چند سال وقفه در روند تحصیلم پیش اومد به همین خاطر اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم
کارشناسی از الزهرا معدل 14.28
ارشد الکتروشیمی از خواجه نصیر معدل 15.33
رتبه اول دکترای الکتروشیمی سال 91
اما مقاله ندارم و سابقه کاری ندارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 72 بعدی »