عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر اپلای از کارشناسی برق مخابرات به حوزه های مرتبط با علوم کامپیوتر

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
اپلای از کارشناسی برق مخابرات به حوزه های مرتبط با علوم کامپیوتر
آفلاین rayning
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-12-2015, 08:25 PM
در این تاپیک، من سعی میکنم یکی از دغدغه های اصلی خودم را که در خیلی از لیسانس های برق وجود داره، مطرح کنم.

موضوع اینه که من برق مخابرات را از یکی از دانشگاه های دولتی تهران گرفتم. به جز برنامه نویسی های مربوط به متلب و C، تجربه دیگری در حوزه علوم کامپیوتر ندارم.
الان که به اپلای فکر میکنم، خیلی مشتاقم به موضوعاتی مثل Big Data, Data Science, Social Media Networks و ...
با کمی تحقیق، متوجه شدم که اینها بیشتر مختص رشته کامپیوتر میباشند.

با توجه به اینکه در تاپیک های قبل، کسی بحث تغییر رشته از برق به علوم کامپیوتر را مطرح نکرده بود، و همچنین چون این مباحث دارای وسعت زیادی هستند، لازم دانستم این تاپیک را ایجاد کنم تا دوستان اگر تجربه یا نظری در این مورد دارند بیان کنند.
فکر میکنم سوال اصلی اینه که آیا برای یک لیسانس مخابرات که دروسی مثل مخابرات دیجیتال و جبرخطی را پاس کرده (که مرتبط به دروس علوم کامپیوتر هستند) این امکان وجود داره که این تغییر رشته را هنگام اپلای انجام دهد؟ لطفا صرفا نگویید که "باید استاد را متقاعد کنی!"، همه این را میدانیم، ولی نمیدانیم چطور؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
اپلای از کارشناسی برق مخابرات به حوزه های مرتبط با علوم کامپیوتر - توسط rayning - 17-12-2015, 08:25 PM
RE: اپلای از کارشناسی برق مخابرات به حوزه های مرتبط با علوم کامپیوتر - توسط nasim1234 - 17-12-2015, 11:14 PM
RE: اپلای از کارشناسی برق مخابرات به حوزه های مرتبط با علوم کامپیوتر - توسط farsang - 11-08-2017, 08:59 PM

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-07-2025، 04:00 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی