05-11-2015, 12:05 PM
(05-11-2015, 01:10 AM)panizmostowfi نوشته: سلام
من برای کار تو یه شرکت بیمه تو آمریکا اسپانسر پیدا کردم. تو فروم در مورد ویزای کاری خیلی مختصر توضیح داده شده.
1) الان اولین قدم برای اینکار تا ماه آوریل برای اینکه پیشنهاد کاریم رو از دست ندم چیه؟ چه مدارکی باید برای اسپانسرم بفرستم تا از طریقش پروسه رو شروع کنه؟
2) الان شرایط اپلای برای کار چطوره؟ هنوز هم حالت قرعه کشی داره یا شرایط بهتر شده؟
3) چطور باید ثابت کنه که کسی با شرایط من اونجا پیدا نمیشه؟ این کار خیلی سخته؟
4) برای این نوع ویزا هم Bank statement میخواد؟ اگر لازمه حدودا چقدر؟
ممنون میشم جوابم رو بدین
۱. اولین قدم اینه که با شرکت تماس بگیرید و ببینید که چه مدارکی از شما میخوان و اونها رو براشون ارسال کنید که اونها بتونند اول آوریل برای شما درخواست ویزا کنند.
۲. تا اونجا که من خبر دارم در دو، سه سال اخیر که وضعیت اقتصادی امریکا خوب شده، باز هم گرفتن ویزای کار مشکله و سریع پر میشه. در نتیجه باید برای شما همون اول آوریل اقدام کنند.
۳. شرکتها معمولا آگهی استخدام میزنند و اگر کسی پیدا بشه، باید بگن که به چه دلیل شما به اون شخص ارجحیت دارید. معمولا لازمه که شما تخصص خاصی داشته باشید که در امریکا کمتر پیدا میشه. مثلا معقول نیست که کسی بگه من برای منشی شرکتم هیچ کس رو تو امریکا پیدا نکردم و مجبورم از خارج از امریکا یک نفر رو استخدام کنم.
۴. فکر نمیکنم به نامه بانکی نیاز داشته باشید. حقوق شما باید کفاف خرج و مخارج شما رو بده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.