20-08-2015, 08:20 AM
(19-08-2015, 06:38 PM)ghanbar نوشته: با سلام
من دانشجوی کارشناسی ژنتیک هستم 5 مقاله isi چند تاشون با ایمپکت 4.5 و 2.70 و مغدلم 16 ایا میتوانم از دانشگاه خوب امریکا یعنی 20 تای اول پذیرش همراه فاند بگیرم ؟خواهش میکنم جوابمو بدید و در ضمن من یک ماه دیگه gre و تافل دارم اونا رو هعم خیلی براشون کار میکنم و کردم .
ریکام هاتون چطوره؟ اگر ریکام های خوب بگیرین شانس خوبی دارین. البته دانشگاه های برتر آمریکا کمیته تصمیم گیری میکنه و استاد معمولا رای مستقیم نداره و منظورم اینه که معمول نیست استادی فردی رو مستقیم بگیره و رای مثبت دیگر اعضای کمیته هم لازمه.
اما شما به اساتید ایمیل بزنید. با توجه به جواب هاشون میتونین تصمیم بگیرین که مثلا برای دانشگاه هاروارد اپلای کنید یا کرنل؟ هر جا جواب ها مثبت تره همون جا رو بزنید. همسر من کرنل بیوشیمی میخونه و موقع اپلای یک مقاله داشت با ریکام های خوب و نمره زبانش هم بالا بود. البته معدلش ۱۹ بود ولی معدل رو میتونین با مقالات بپوشونین.
پس توصیه من اینه که به اساتیدی که کارشون به مقالات شما میخوره ایمیل بزنین. در فرم های اپلای بعضی دانشگاه ها مثل کرنل میپرسه که با اساتید ارتباط داشتین یا نه؟ در اون قسمت میتونین اسم اساتیدی که جواب نسبتا خوب دادن بنویسین مثلا استادی که گفته رزومت خوبه اپلای کن

رای اصلی رو اون استاد ها میدن رو پرونده شما در واقع potential adviserها. پس صحبت با اساتید این حسن رو داره که نظر رو کسی بده که یه شناخت نسبی داره. ضمن اینکه اگه باهاتون مصاحبه کنن شانستون خیلی بهتر میشه.
نکته دیگه SOPتون هست که سعی کنین خوب بنویسینش. اطلاعاتی که دادم درباره دانشگاه خودم (کرنل) هست اما کم و بیش جاهای دیگه هم همین طوره تا حدودی.
سوال دیگه ای بود بپرسین یا پیام خصوصی بدین.