08-08-2015, 07:53 PM
(08-08-2015, 07:35 PM)Torkan نوشته: درودخیلی خیلی ممنونم از پاسخ و کمک سریعتون ، واقعا کمک بزرگیه برام در این شرایط
واقعا حیف که قبل رفتن 4 صفحه از این تاپیک رو نخوندید. افسوس خوردم به جای شما!
تاکید کرده ایم حساب باید و بهتره به نام پدر و مادر باشه. حتی شما میلیونر هم باشی بهتره باز حساب به نام پدر و مادر باشه. در مورد اول اشتباه اینطوری رخ داده.
در مورد دوم چرا آخه این همه پول گذاشتید. خود آفیسر واسه شما یواشکی اشاره کرده که مشکل شما پول گذاشتن در حساب داییتون هست و لاغیر. یعنی اینکه میزان پولتون خوب بوده.
در هر حال شما همون 37000 دالر به قیمت آزاد در بانک بذارید و بری آنکارا. تصمیمتون درسته. نه اصلا مهم نیست. شما میتونید با BS جدید و در سفارت دیگر حتی همون سفارت حضور پیدا کنید و باز هم بتونید ویزا بگیرید.
نگران نباشید. معمولا 25درصد هم روی مقدار اصلی به قیمت آزاد میذارن میبرن سفارت. کلا بحث دایی رو مطرح نکنید!
بااحترام،
ترکان
بله خودم هم فروم را می خوندم و افسوس می خوردم که فروم رو دیر پیدا کردم

یعنی آفیسر دوم ثبت نمی کنه که من 140000 دلار برده بودم ؟
و اینکه اینبار دوباره برگردم به 37000 دلار مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
چون آفیسر دوم خیلی از من سوال پرسید که Source پول از کجاست و...
به نظرتون من نمی تونم همون 140000 دلار رو ببرم و مثلا یک نامه از یه دفترخونه بگیرم که نصف این پول را مثلا دایی ام به من داده و من بعد از تحصیل بهش برمیگردونم ؟ میگم دایی ام به این جهت که آفیسر اول اونجا ثبت کرده بود که من اسپانسرم رو دایی ام معرفی کردم
این گرفتن نامه از دفتر خونه رو در یکی از پست های همین جا خوندم ، نمی دونم چقدر عملی هست