19-06-2015, 01:56 AM
(16-06-2015, 09:25 AM)'gene' نوشته: با سلام سوالی که داشتم این بود که من به دنبال گرفتن فاند از یک دانشگاه کانادایی برای مقطع دکترا هستم .ایا راهی هست که قبل از فرستادن ایمیل برای اساتید یک دانشگاه متوجه بشیم کدام دانشگاهها یا کدام اساتید دارای فاند هستند که فقط برای همونها اقدام کنیم؟یا اینکه باید برای همهاساتیدی که در رشته مرتبط هستند ایمیل بزنیم ؟لطفا راهنمایی بفرمایید روش صحیح چیست؟با تشکر
سلام
زیاد روی سیستم ایمیل زدن برای کانادا حساب نکنید. کانادا اکثرا کمیته محور هستند و شما جوابی هم از استاد بگیرید با این مضمونه که باید در کمیته بررسی شه یا شما اپلای کنید و بعدا به من هم اطلاع بدید. اما با این وجود اگر کسی موفق شه در ایمیل پاسخ مثبت بگیره تقریبا نصف راه رو رفته. برای فهمیدن با شاگردان اون استاد تماس بگیرید سایتشون رو بررسی کنید. به خودشون ایمیل بزنید و ...
زیاد روی سیستم ایمیل زدن برای کانادا حساب نکنید. کانادا اکثرا کمیته محور هستند و شما جوابی هم از استاد بگیرید با این مضمونه که باید در کمیته بررسی شه یا شما اپلای کنید و بعدا به من هم اطلاع بدید. اما با این وجود اگر کسی موفق شه در ایمیل پاسخ مثبت بگیره تقریبا نصف راه رو رفته. برای فهمیدن با شاگردان اون استاد تماس بگیرید سایتشون رو بررسی کنید. به خودشون ایمیل بزنید و ...
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull