(03-06-2015, 12:52 PM)'f_goo' نوشته:به نظر منم سفرهای خارجی رو مدت پاس ریکوئست شدن تاثیر می ذاره. اگه دوستان خوبمون مثل el_kiani2 و sootehdelan و manaeem و بقیه که نسبت به بقیه خیلی زود پاس ریکوئست شدن و همچنین کسایی که مدت طولانی هست منتظر پاس ریکوئستن وضعیت سفرها یا اقامتشون خارج از کشور رو لطف کنن بگن شاید یه چیزای بهتری دستگیرمون بشه.
ضمن اینکه درسته استعلام شاید کار سخت و طولانی نباشه، ولی حتما باید مدتی رو براش تو نوبت بود.
راستش مواردی هست شاید و احتمالا از نظر خودم موثر بوده
1. من خودم مین اپلیکنت بودم که خوب سکوریتی چک 1 خانوم راحتر هست بنظرم
2. همسرم معاف شده بود سربازی
3. من کل سابقه کارم مال 1 شرکت خصوصی بود که از ااول تا اخر با یک سمت معمولی بودم فقط مسولیتهام بعد از هر دوره و شروع هرپروزه زیادتر میشد
4. یکی از کارمندای شرکت ما قبلا برای کانادا اقدام کرده بود و الان کبک زندگی میکنه من احساس میکنم شاید شرکتی که من توش کار میکنم به خاطر اون کارمند مراحل سکوریتی چک خودش را گذرونده بود و توی سیستم cic شناخته شده بود
5. هنگام پر کردن فرم ها خیلی خیلی با دقت اینکار را انجام دادم و گپ ها و overlap ها را خیلی با دقت رعایت کردم حتی توی cv هم همین کار را کردم
6. من و همسرم سفر خارجی چندانی در 10 سال گذشته نداشتیم
1. من خودم مین اپلیکنت بودم که خوب سکوریتی چک 1 خانوم راحتر هست بنظرم
2. همسرم معاف شده بود سربازی
3. من کل سابقه کارم مال 1 شرکت خصوصی بود که از ااول تا اخر با یک سمت معمولی بودم فقط مسولیتهام بعد از هر دوره و شروع هرپروزه زیادتر میشد
4. یکی از کارمندای شرکت ما قبلا برای کانادا اقدام کرده بود و الان کبک زندگی میکنه من احساس میکنم شاید شرکتی که من توش کار میکنم به خاطر اون کارمند مراحل سکوریتی چک خودش را گذرونده بود و توی سیستم cic شناخته شده بود
5. هنگام پر کردن فرم ها خیلی خیلی با دقت اینکار را انجام دادم و گپ ها و overlap ها را خیلی با دقت رعایت کردم حتی توی cv هم همین کار را کردم