14-05-2015, 01:58 AM
فکر نمی کنم استادها با این موضوع مشکلی داشته باشند. برای اونها بیشتر مهمه که دانشجوی موردنظرشون در اون زمینه سررشته داشته باشه که گرایش های سازه و زلزله هم در عمل تفاوت چندانی با هم ندارند و همپوشانی زیادی با هم دارند. دلیل اینکه این اتفاق (دو بار دکترا خوندن) زیاد نمی افته طولانی بودن دوره های اونهاست به عکس مستر دوم که بیشتر اتفاق می افته. تا جایی که من اطلاع دارم گرایش عنوان نمیشه و همون عنوانی که برای Program روی سایت دانشگاه نوشته شده مثل PhD in Civil Engineering یا PhD in Civil & Environmental Engineering و مانند اینها نوشته میشه. این خود شما هستین که بر اساس نوع تز و موضوعی که انجام دادین در مورد تخصص خودتون توضیح میدین. برای اطمینان می تونید از دانشگاه موردنظرتون هم بپرسید.
پینوشت: اینکه می گین گرفتن فوق دکترا با داشتن مدرک دکترای ایرانی سخته به نظرم درست نیست و افراد زیادی با این شرایط پذیرش پست داک می گیرند.
پینوشت: اینکه می گین گرفتن فوق دکترا با داشتن مدرک دکترای ایرانی سخته به نظرم درست نیست و افراد زیادی با این شرایط پذیرش پست داک می گیرند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -