31-03-2015, 11:14 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 31-03-2015, 11:17 AM توسط arioubarzan.)
(31-03-2015, 11:02 AM)'hamed_torkaman' نوشته:قرار نیست هر کس که یه پستش پاک شد کل یه فروم رو زیر سوال ببره، من بارها توی سایت قبلی پست هام حذف و یا جا به جا شدن و اصلا از این موضوع ناراحت نشدم، چرا که خلاف قوانینی بودن که روز اول پذیرفته بودم، یا کلام نا مناسب استفاده کرده بودم، یا تبریک گفته بودم و به نوعی پستم بی محتوا بود. اما این اواخر من فقط از ادمین های سایت قبلی خواستم که اون فروم رو آنبلاک کنن، خیلی محترمانه، اما اون ها به بهونه استفاده از کلام نامناسب منو چند روز بلاک کردن و تصمیم گرفتم که بیام توی این فروم. پس پاک شدن پست های تبریک و تشکر که فقط حجم فروم رو بالا می بره و برای کسایی که دارن مباحثو دنبال می کنن ارزشی نداره، خیلی طبیعیه که حذف بشه. مقایسه شوبیز عزیز هم با مزرعه حیوانات کاملاً بیجاست، چرا که اگر شوبیز حرفی بزنه خودش از کسایی هست که توی این فروم خیلی زحمت میکشه و جواب سوالای مهم خیلی ها رو بدون چشم داشتی میده و به نوعی بنیانگذار اینجاست و حق آب و گل داره اینجا. پس بی انصاف نباشیم و یه کم قدر شناس باشیم. این پست من هم ممکنه حذف بشه چون واسه آیندگان ارزشی نداره که توی این دلخوری ها چی گذشته و چی رد و بدل شده و من هم از حذف شدنش ناراحت نمیشم.
شما از روی حمیت و تعصب و در طرفداری از کسی داری تکست میکنی؟ من و کاربری که شما نام بردید به کسی که به تازگی درخواست پاسپورت رو گرفته بود، تبریک گفتیم. من پیام ایشون رو ندیده بودم ولی خیلی مختصر تبریک گفتم و بیان کردم که ترند مثبتی برای کاربرانی هست که در آگست پروندشون رسیو شده. اگر شما پیام حذف نشده کاربری که براش سینه چاک کردی رو بخونی میبینی مضمونی بیشتر نداره. در ضمن من کسی رو با کسی مقایسه نکردم و این سایت محترم رو هم زیر سوال نمی برم. تنها عرضم این بود که اگه پست حذف شده برنگرده، مشارکت نمیکنم. چرا باید این مساله برای شما مهم باشه؟ شما مالک سایتی؟ نوچه کسی هستی؟ اینجا جاییه که در اون ادعای حق آب و گل میشه؟ من بر اساس تکست کاربر Alix بالای اسپرد شیت اومدم و نمیدونستم برای شماست.