(03-02-2015, 12:31 PM)'bagher23' نوشته: سلام.من دانشجوى ترم چهار رشته مشاوره هستم که از اين چهار ترم دو ترمشو مرخصى بودم حالا ميخواستم بدونم ايا با توجه به اين که ميگن دانشجوى روزانه تا دو سال حق شرکت دوباره در کنکور رو نداره من ميتونم با انصراف از اين رشته امسال در کنکور 94 شرکت کنم ممنون ميشم اگه پاسخ بديد.
سلام. همونطور که artash گفتن شما دیگه نمیتونید روزانه بخونید مگر اینکه 1- وضعیت نظام وظیفتون مشخص بشه و بعد 2-اون محرومیت رو بگذرونید.
در حال حاضر اگر انصراف بدین شما اصلا سرباز هستین و نمیتونید در کنکور شرکت کنید چرا که طبق قانون برای هر مقطع یکبار معافیت تحصیلی صادر میشه و شما از اون یکبار استفاده کردین.
در حال حاضر اگر انصراف بدین شما اصلا سرباز هستین و نمیتونید در کنکور شرکت کنید چرا که طبق قانون برای هر مقطع یکبار معافیت تحصیلی صادر میشه و شما از اون یکبار استفاده کردین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم