16-11-2014, 02:45 AM
یک مصاحبه دیگه هم داشتم که گفتم تجربه ام رو اینجا بنویسم
بهم گفتن ساعت 1.5 تا 3 آنلاین باشم که باهام تماس میگیرن، البته قبلش بهشون گفتم که اینجا اوضاع اینترنت خیلی خرابه و بلاخره یه شماره تلفن هم دادم که اگه نشد زنگ بزنن
حدود ساعت 2 بود که تماس گرفتن
همه چی خوب بود ولی بعد از 3 4 دقیقه یهو ارتباط قطع شد و دیگه وصل نشد، زنگ زدن خونه و ادامه مصاحبه تلفنی انجام شد
همونطور که قبلا هم گفته بودن مصاحبه کوتاه بود حدود هفت هشت دقیقه
سوال هایی هم که پرسیدن اصلا انتظارش رو نداشتم
اول پرسیدن که چرا اپلای کردی برای این پوزیشن که گفتم چون قبلا تجربه چنین کاری رو داشتم
بعدش پرسیدن میدونی قراره چیکار کنی اینجا، گفتم اطلاعات کمی توی نت پیدا کردم ولی تا حدودی میدونم، (اکثر صفحاتش فرانسوی بود و منم بلد نیستم فرانسوی) برام توضیح داد که چیکار قراره بکنم
بعدش گفت توی این پروژه چندبار باید بری انگلیس و برگردی و مشکلی نداری؟ گفتم نه!
گفت سفر هات رو چجوری هماهنگ میکنی؟
من نمیدونستم چی باید بگم، گفتم خب شما با کارخونه مقصد باید هماهنگ شید من چیکاره ام
دوباره گفت خب کلا برای انجام پروژه چجوری برنامه هات رو هماهنگ میکنی؟
جواب چرت و پرت دادم چون سوال غیر منتظره ای بود برام
سوال بعدیش هم این بود که فرانسوی بلدی؟
گفتم نه
گفت چرا فرانسه رو پس انتخاب کردی؟
گفتم بیشتر امکانات و موضوع پروژه برام مهم بود و اینکه فرصت خوبیه که یه زبان دیگه هم یاد بگیرم(توضیح اینکه این دوره به زبان انگلیسی بود)
بعد هم پرسید سوالی نداری؟
گفتم راجب پروژه و سفرهایی که باید برم توضیح بده و توضیح داد و منم گفتم برام جالبه
چند بار پرسید که پس برات جالب به نظر میاد و گفتم آره خیلی
تشکر کرد و گفت هفته دیگه بهت خبر میدیم
هفته دیگه هم گفت ریجکت شدم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
خوش باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]
بهم گفتن ساعت 1.5 تا 3 آنلاین باشم که باهام تماس میگیرن، البته قبلش بهشون گفتم که اینجا اوضاع اینترنت خیلی خرابه و بلاخره یه شماره تلفن هم دادم که اگه نشد زنگ بزنن
حدود ساعت 2 بود که تماس گرفتن
همه چی خوب بود ولی بعد از 3 4 دقیقه یهو ارتباط قطع شد و دیگه وصل نشد، زنگ زدن خونه و ادامه مصاحبه تلفنی انجام شد
همونطور که قبلا هم گفته بودن مصاحبه کوتاه بود حدود هفت هشت دقیقه
سوال هایی هم که پرسیدن اصلا انتظارش رو نداشتم
اول پرسیدن که چرا اپلای کردی برای این پوزیشن که گفتم چون قبلا تجربه چنین کاری رو داشتم
بعدش پرسیدن میدونی قراره چیکار کنی اینجا، گفتم اطلاعات کمی توی نت پیدا کردم ولی تا حدودی میدونم، (اکثر صفحاتش فرانسوی بود و منم بلد نیستم فرانسوی) برام توضیح داد که چیکار قراره بکنم
بعدش گفت توی این پروژه چندبار باید بری انگلیس و برگردی و مشکلی نداری؟ گفتم نه!
گفت سفر هات رو چجوری هماهنگ میکنی؟
من نمیدونستم چی باید بگم، گفتم خب شما با کارخونه مقصد باید هماهنگ شید من چیکاره ام
دوباره گفت خب کلا برای انجام پروژه چجوری برنامه هات رو هماهنگ میکنی؟
جواب چرت و پرت دادم چون سوال غیر منتظره ای بود برام
سوال بعدیش هم این بود که فرانسوی بلدی؟
گفتم نه
گفت چرا فرانسه رو پس انتخاب کردی؟
گفتم بیشتر امکانات و موضوع پروژه برام مهم بود و اینکه فرصت خوبیه که یه زبان دیگه هم یاد بگیرم(توضیح اینکه این دوره به زبان انگلیسی بود)
بعد هم پرسید سوالی نداری؟
گفتم راجب پروژه و سفرهایی که باید برم توضیح بده و توضیح داد و منم گفتم برام جالبه
چند بار پرسید که پس برات جالب به نظر میاد و گفتم آره خیلی
تشکر کرد و گفت هفته دیگه بهت خبر میدیم
هفته دیگه هم گفت ریجکت شدم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
خوش باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]