12-11-2014, 09:50 PM
(12-11-2014, 01:25 PM)'ice' نوشته:اين ركامنديشن خيلي كلي هست. الان بيشتر حالت تمپليت داره و بهتر بود در مورد ويژگي هاي شخصي شما به طور مشخص تري تعريف كنن. طوري بنويسن كه خواننده گروه بررسي بتونه تصويري از شما ببينه كه همراه بقيه مداركتون شما رو بهتر از رقبا ديده و انتخابتون كنه.
خيلي بهتر كه حداقل يكي از توصيه نامه ها از استاد راهنماتون باشه، بخصوص كه هيچ كس نمي تونه مثل استاد راهنما از توانايي هاي آكادميك شما تعريف كنه.
راستش من 2 تا توصیه نامه خیلی خوب دارم که کامل و به طور جزئی از مشخصاتم نوشتن البته برای کارهای پژوهشی که انجام دادم.
با این که به ایشان خیلی سفارش کردم این متن را برام نوشتن!!! ایشون هم استاد راهنمام بودن هم چند تا درس باهاشون پاس کردم که نمره پایان نامه ام عالی شد (20)و نمره دروسمم خوب بود (17). به نظر شما دوباره پیگیری کنم؟ توصیه نامه آن لاین هم به همین صورت متنی باید پر کنند؟ خب اگه این جوری باشه و نکته منفی باشه توصیه نامه شان، بهتره اسمشان را نیارم جزو رفرنس ها، درسته؟
با این که به ایشان خیلی سفارش کردم این متن را برام نوشتن!!! ایشون هم استاد راهنمام بودن هم چند تا درس باهاشون پاس کردم که نمره پایان نامه ام عالی شد (20)و نمره دروسمم خوب بود (17). به نظر شما دوباره پیگیری کنم؟ توصیه نامه آن لاین هم به همین صورت متنی باید پر کنند؟ خب اگه این جوری باشه و نکته منفی باشه توصیه نامه شان، بهتره اسمشان را نیارم جزو رفرنس ها، درسته؟