25-09-2014, 05:38 AM
چینی ها معمولا لهجه ی خوبی ندارن مگه اینکه امریکایی باشن (نسل دومشون یه جورایی) پس مصاحبه ها می تونه چلنج باشه یا یه حالت فرمالیته باشه
به نظر میاد شما در مجموع از پس مصاحبه بر اومدین
در مورد سوال آخرتون همیشه صفحات استاد یا گوگل ممکنه به شما نشون نده مقاله هاشونو.حالا اگه google citattion باشه یا دایرکتوری های مقاله ها مثه sciencedirect و اینا ممکنه استاد بیشتر حالت کار بر روی پروژه های صنعتی و اینا داشته باشه
به نظر میاد شما در مجموع از پس مصاحبه بر اومدین
در مورد سوال آخرتون همیشه صفحات استاد یا گوگل ممکنه به شما نشون نده مقاله هاشونو.حالا اگه google citattion باشه یا دایرکتوری های مقاله ها مثه sciencedirect و اینا ممکنه استاد بیشتر حالت کار بر روی پروژه های صنعتی و اینا داشته باشه
(24-09-2014, 09:18 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
بنده هم مصاحبه ام تمام شد
استاد چینی بودند یک نفس حرف میزدن و خیلییییی خیلییییییییی تند. من لیسنیینگم خیلی خوبه ولی بعد از مصاحبه با ایشان واقعا اعتماد به نفسم از بین رفت!! اصلا متوجه نمیشدم چی میگن یادمم نیست خودم چیا گفتم!. یعنی اینقدر مصاحبه ها سختن؟
یک نکته جالب اینکه من خیلی تمرین کرده بودم ولی فقط 1 سوال مشترک با سولات قبلی که دوستان نوشته بودند مطرح کردند! اون هم این بود هدفت از دکترا خوندن چیه؟
1-فرق دانشجوی پی اچ دی با دانشجوی کارشناسی ارشد را بگو
2- اسم و عنوان ژورنال، کتاب و مقالاتی که خواندی را بگو
3-با مشکلاتی که در طول دوره دکترا برات ممکنه پیش بیاد چه کار می کنی و چی جوری برطرفشان میکنی؟!!
4- اگه توی مقاله ای که می خوانی جاییش را متوجه نشی چی کار می کنی؟؟
5-سوال تخصصی
6-سوال تخصصی
7-سوال تخصصی
از سوالات تخصصی هم 1 را بلد بودم 2 تای دیگه را اصلا نمی دانستم منظور استاد چی است چون راجع به تقویت کننده های الکترونیکی بودند و من اصلا دروس مربوط به آنها راپاس نکردم.وقتی بخوای از یک رشته به رشته دیگه ای کوچ کنی این چیزا هم پیش میاد!! به استاد هم گفتم که من درس این سوالاتی که شما پرسیدید را پاس نکردم!
اخر سر هم گفتن سوالیی داری ازم بپرس
منم هم سوالی که از یکی از مقالاتشان داشتم پرسیدم. ایشون هم گفتن جواب دقیقی برای ان سوال ندارم.ولی سوال جالبی بود!
سرعت اینترنت را هم به 526 ارتقا دادم و اصلا مشکلی پیش نیامد و مصاحبه هم تصویری بود
یک نکته خیلی برام جای سوال داشت این بود که ایشون با اینکه استاد دانشگاه های تاپ کانادا هستند، چرا تاریخ آخرین مقاله ژورنالی و کنفرانسی شان 2008 است؟ هر چی تو گوگل و پیج شخصی شون گشتم مقالات جدیدتری پیدا نکردم! می خواستم بپرسم که فکر کردم شاید درست نباشه بپرسم.