09-09-2014, 11:01 PM
(09-09-2014, 10:05 PM)'tmoghadam' نوشته: سلام
من لیسانس نرم افزار از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 14 و ترم آخر فوق از دانشگاه آزادم و معدلم 16 هست، زبانم خوبه اما هنوز مدرکی ندارم ، و مدرک GRE هم ندارم، تصمیم داشتم برای دکترا بخونم اما بعد نظرم عوض شد که برم کانادا یا اروپا یا هر جایی که خوب باشه، اما هنوز هیچ اطلاعاتی ندارم ، از کجا شروع کنم ؟ و چقدر زمان خواهد برد؟ دوستان خواهش میکنم کمک کنید.
ضمن سلام و خوشامد گویی باید عرض کنم که معمولا ما میگیم در اولین قدم جزوه پذیرش سایت رو کاملا مطالعه کنید و بعد در تاپیکهای مختلف صفحات قبل رو بگردین و جوابهای شما نبود در تاپیک مرتبط سوال بپرسید.
با تشکر از همکاریتون
با تشکر از همکاریتون
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم