(23-07-2014, 03:24 PM)'pepsinardiola' نوشته: سلام. خسته نباشید. نماز روزه هاتون قبول باشه. من یه سوالی داشتم : من معدل کارشناسیم تو دانشگاه شریف (رشته کامپیوتر سخت افزار) تا پایان ترم 6 شده 16.90 فقط 3 تا نکته منفی وجود داره : 1) 3 تا درس رو حذف اضطراری کردم 2) 3 تا درس رو 10 شدم 3) 1 درس رو افتادم. با ذکر این نکته که هیچ کدوم از این 7 تا درس ربطی به موضوعی که میخوام براش اپلای کنم نداره. میخواستم بدونم با این شرایط اگه بخوام برای کارشناسی اپلای کنم، کجاها شانس دارم؟ خودم نظرم روی رنک های 70 تا 100 مهندسی هست. (با فول فاند) نمره زبانم هم تافل 100 و جی آر ای 310 هست با رایتینگ 3.5. پیشاپیش از پاسختون ممنون.
سلام و به این سایت خوش اومدین
اول تبریک بگم با این چندتا نمره بد معدلتون بالاست[img]images/smilies/shy.gif[/img]معدل لیسانس بسیار مهم و سعی کنید در این دو ترم باقیمانده به بالای 17 ببریدش.خود معدل مهم هست. اما اگر بتونید تا سال دیگه GRE رو به بالای 320 برسونید و احیانا از پایان نامه مقاله ای بدین فکر کنم شانس بسیار بالایی برای پذیرش از رنک 100-50 خواهید داشت. الان gre شما شاید در رقابت مخصوصا برای فاند اونم از لیسانس بهتون ضربه وارد کنه.
اول تبریک بگم با این چندتا نمره بد معدلتون بالاست[img]images/smilies/shy.gif[/img]معدل لیسانس بسیار مهم و سعی کنید در این دو ترم باقیمانده به بالای 17 ببریدش.خود معدل مهم هست. اما اگر بتونید تا سال دیگه GRE رو به بالای 320 برسونید و احیانا از پایان نامه مقاله ای بدین فکر کنم شانس بسیار بالایی برای پذیرش از رنک 100-50 خواهید داشت. الان gre شما شاید در رقابت مخصوصا برای فاند اونم از لیسانس بهتون ضربه وارد کنه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم