(18-07-2014, 06:46 PM)'bluen' نوشته:ممنون از راهمنایتون
با استادای زیادی تماس گرفتم و کم و بیش میدونم کجا باید دنبال فاند باشم.
ارشد دوم هم چیزیه که گاهی بهش فکر می کنم ولی اگه یه جای تاپ باشه واقعا ارزش داره
بعید میدونم دیگه GRE بدم چون واقعا نفس گیره! و نمره رایتینگ هم عوموا به اطر دست خط واقعا داغونم بوده.
اکثرا به زندگی فکر می کنیم تا باز گشودن دروازه های علم! شاید مستر اپلی کردم و بعد از 2 سال تونستم یه جای خوب زندگی کنم ( اما واقعا وضعیت کار واسه مستر نمیدونم بهتره یا واسه دکتری).
همونطور که عرض کردم GRE تجربه نشون داده چقدر تاثیرگذاره! میتونید نمره بالاتری بیارید،بهش فکر کنید. خوبه استاد پیدا کردین.الته باید استادا بهتون جواب بدن برای اپلای و فاند.بازم واسه استاد بگردین.چون واقعا به ندرت آدم جواب می گیره و نباید نا امید شد. در مورد جای تاپ هم خوب خوبه ولی بدونید فاند خیلی مهمه. برای کار هم خوب کار ارشد بیشتر هست ولی رقابتم بیشتره. خیلی به معدل و دانشگاه ربط داره و موضوع کار و تخصصتون.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم