13-09-2011, 09:42 AM
سلام
دانشگاه علوم پزشكي شيراز دستور العملي رو به همه بخش ها در مورد نويسندگان مقاله ابلاغ كرده. چون برخي افراد به معاونت تحقيقات دانشگاه و كميته اخلاق شكايت كرد ه اند كه در ترتيب نويسندگان و حتي آوردن نام انها علي رغم اينكه فعاليت داشته اند در حقشون اجحاف شده.
خواندن ان خالي لز لطف نيست
در يكي از يند ها اومده
3- كسي كه مقاله ی نهایی شده را مطالعه و تایید کرده باشد . مي تواند اسمش در مقاله بيايد، و بنظر من همانطوري كه گفتم: كسي كه كه يك مقاله را مطالعه ، ويرايش و تاييد مي كند هم مي تواند اسمش در مقاله بياييد
يا بند شماره 2-....مرور نقادانه آن که منجر به اصلاح محتوای علمی مقاله گردد، نقش داشته باشد
اين تبصره هم قابل تامل است:
تبصره 1: در مواردی که فرد یا افرادی سهم قابل توجهی در فرآیند پژوهش یا نگارش مقاله داشته اند به نحوی که به نظر می رسد شایستگی درج نام به عنوان یکی از نویسندگان را داشته باشند، اما تمامی سه معیار فوق در مورد آنهاد صادق نمی باشد، درج نام این فرد یا افراد به عنوان نویسنده با درخواست مکتوب نویسنده ی مسئول و در صورت تایید کمیته ی اخلاق دانشگاه یا موسسه ی محل انجام پژوهش بلامانع است. نویسنده ی مسئول موظف است که از موافقت دیگر نویسندگان دست نوشته با اضافه شدن نام این فرد یا افراد اطمینان حاصل کند.
اينم لينك و دانلود دستور العمل:
http://med.sums.ac.ir/modules/news/news_...index.html
دانشگاه علوم پزشكي شيراز دستور العملي رو به همه بخش ها در مورد نويسندگان مقاله ابلاغ كرده. چون برخي افراد به معاونت تحقيقات دانشگاه و كميته اخلاق شكايت كرد ه اند كه در ترتيب نويسندگان و حتي آوردن نام انها علي رغم اينكه فعاليت داشته اند در حقشون اجحاف شده.
خواندن ان خالي لز لطف نيست
در يكي از يند ها اومده
3- كسي كه مقاله ی نهایی شده را مطالعه و تایید کرده باشد . مي تواند اسمش در مقاله بيايد، و بنظر من همانطوري كه گفتم: كسي كه كه يك مقاله را مطالعه ، ويرايش و تاييد مي كند هم مي تواند اسمش در مقاله بياييد
يا بند شماره 2-....مرور نقادانه آن که منجر به اصلاح محتوای علمی مقاله گردد، نقش داشته باشد
اين تبصره هم قابل تامل است:
تبصره 1: در مواردی که فرد یا افرادی سهم قابل توجهی در فرآیند پژوهش یا نگارش مقاله داشته اند به نحوی که به نظر می رسد شایستگی درج نام به عنوان یکی از نویسندگان را داشته باشند، اما تمامی سه معیار فوق در مورد آنهاد صادق نمی باشد، درج نام این فرد یا افراد به عنوان نویسنده با درخواست مکتوب نویسنده ی مسئول و در صورت تایید کمیته ی اخلاق دانشگاه یا موسسه ی محل انجام پژوهش بلامانع است. نویسنده ی مسئول موظف است که از موافقت دیگر نویسندگان دست نوشته با اضافه شدن نام این فرد یا افراد اطمینان حاصل کند.
اينم لينك و دانلود دستور العمل:
http://med.sums.ac.ir/modules/news/news_...index.html
(04-09-2011, 05:57 AM)Babak نوشته: کریم جان
اصلا بحث این نیست که کسی که کار جمعآوری و آنالیز دادهها رو انجام داده اسمش در مقاله نیاد، تمام بحث برسر این موضوع بود که آیا کسی که مقاله رو «ویرایش» کرده یا کسی که مقاله رو فقط «submit» کرده اسمش در مقاله بیاد یا خیر که نظر من و بقیه دوستان اینه که نام این جور افراد حداکثر میتونه در قسمت Acknowledgment مقاله بیاد. کار آنالیز دادهها که کار کمی نیست و کسی که چنین کاری رو انجام میده باید احاطه کامل در مورد زمینه تحقیق داشته باشه و این کار قسمت مهمی از تحقیق هست و طبیعیه که اسم چنین کسی در مقاله بیاد.
در جواب سوال شما هم باید بگم که قوانین و اخلاق آکادمیک این اجازه رو به نویسنده اصلی مقاله نمیده که اسم هر کسی رو که مایل بود در مقاله بیاره. تنها اسم افرادی در مقاله میتونه بیاد که قسمت مهمی از کار تحقیقی یا نوشتن مقاله رو انجام داده باشند.